#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi 02:17

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi

İSTANBUL EDİRNEKAPI'YA GİDİYORUZ ŞİMDİ... METROBÜS DURAĞINDAKİ ASANSÖR 10 GÜN ÖNCE BOZULDU... ÖZELLİKLE DE YAŞLILAR VE ENGELLİLER, MERDİVENLERDE ÇİLE ÇEKİYOR. EKİBİMİZ BUGÜN O DURAKTAYDI, VATANDAŞIN İSYANINA MİKROFON UZA..

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

İbrahim Bakır - Hasretim 02:30

İbrahim Bakır - Hasretim

Hasretim şarkı sözleri ile Yüreğim ölü gibi Bak kalbim serseri Yüreğime değme demedi Gel yine sev beni Gün ağardı delirdim Ben sana hep biterdim Görmedin Zalim beni Ben sana hep hasretim..

İşte Ramazan Öncesi Pazar Etiketleri 02:30

İşte Ramazan Öncesi Pazar Etiketleri

11 AYIN SULTANI İÇİN GÜN SAYARKEN, İFTAR TELAŞI DA TATLI TATLI BAŞLADI. PEKİ RAMAZAN ÖNCESİ PAZARLARDA DURUM NEDİR? EKİBİMİZ BUGÜN TEZGAH TEZGAH DOLAŞTI... İŞTE PATLICANDAN PIRASAYA, MUZDAN PORTAKALA PAZAR ETİKETLERİNDEK..

Binali Yıldırım 15 Sefer Mindere Çıktık Rakiplerimizin Tamamını Tuş Ettik 05:57

Binali Yıldırım 15 Sefer Mindere Çıktık Rakiplerimizin Tamamını Tuş Et

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 15 ay sonra seçim yapılacağını hatırlatarak, “Sayılı gün çabuk geçer. O günleri iple çekiyoruz. 15 sefer mindere çıktık, rakiplerimizin tamamını tuş ettik. Yetmedi. 1 geldile..

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı 01:21

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı

Arnavutköy'de iki gün üst üste denize otomobil uçtu. Dün gece saatlerinden denize uçan araçlardan bir tanesi sabah saatlerinde dalgıç yardımı ile denizden çıkarıldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi...

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu 00:41

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu

Arjantin'de bir tren istasyonunda tansiyonu düşen 24 yaşındaki kadın, trenin geçtiği sırada sendeleyerek raylara düştü. Tren istasyonundaki inanılmaz kurtuluş güvenlik kamerasına yansırken, hastaneden 12 gün sonra taburc..

Kehribar İle Boncuk Desenli Koridor Trt Çocuk 12:27

Kehribar İle Boncuk Desenli Koridor Trt Çocuk

Kehribar ve Boncuk önceki gün çok oyun oynadıklarından tüm günü uyuyarak geçirmiş ve postacının staj mektubunu kaçırmışlardır. Vakurvrak bunu öğrenince çok sinirlenir ve keçilere bir ceza verir...

  • ÇocukTV tarafından
  • 296 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Karahan Subaşı - Tahammül 02:16

Karahan Subaşı - Tahammül

Tahammül şarkı sözleri ile Sarmadı yaraladı,kalbimi paraladı Gülmedi bize kader oyununu oynadı Yetmedi bu kumarın bitmedi şu inadın Belki bir gün denk gelirsek eğer Ah be kader,gönül bu sever inatçı tavrın bitermi b..

Kartal’da yolu kapatıp drift yapan sürücüye 10 bin 71 TL ceza 02:01

Kartal’da yolu kapatıp drift yapan sürücüye 10 bin 71 TL ceza

Kartal sahil yolunda akan trafiği keserek drift yapan sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye toplam 10 bin 71 TL idari para cezası uygulandı. Aracı trafikten men edilen şahsın sürücü belgesi de 60 gün süreyle geçici..

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde 01:39

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 987. gününde devam ediyor...

Şehit uzman onbaşı son yolculuğuna uğurlanıyor 01:31

Şehit uzman onbaşı son yolculuğuna uğurlanıyor

Suriye'de terör saldırısı sonucu kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Haydar Şenel son yolculuğuna uğurlanıyor...

Metruk yangınları mahalle sakinlerini çileden çıkardı- 'Yıkın diye söylemekten bıktık' 01:57

Metruk yangınları mahalle sakinlerini çileden çıkardı- 'Yıkın diye söy

Tekirdağ Çorlu'da aynı gün metruk binalarda art arda çıkan yangınlar, mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Belediye başkanını göreve davet eden vatandaşlar, metruk evlerin bir an önce yıkılmasını istedi...

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ! 02:18

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ!

Müge Anlı'da kayıp kuaför Savaş Aydoğan konusu ele alındı. Genç adama ulaşılamadı. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem bastı. Olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da 12 gün sonra ortadan kayboldu...

Sınırda askeri hareketlilik 01:06

Sınırda askeri hareketlilik

Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerin şehit olmasının ardından sınır bölgesinde hava hareketliliği gün boyu devam etti...

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...

Pençe Kilit şehitlerine veda 02:04

Pençe Kilit şehitlerine veda

Irak'ın kuzeyinden, Pençe Kilit harekatı bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerle çıkan çatışmada Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt ve Uzman Çavuş İslam Sancak şehit düştü. Diyarbakırlı Uzman Çavuş Muhammed Serttaş ise 3 gün..

''İstanbul'da afet yaşanmadı'' 01:41

''İstanbul'da afet yaşanmadı''

İSTANBUL'UN BAZI SEMTLERİNDE YOĞUN YAĞIŞ NEDENİYLE SU BASKINLARI YAŞANIRKEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NIN TATİLDEN DÖNMEMESİ ELEŞTİRİLERİ BERABERİNDE GETİRMİŞTİ. BİR KAÇ GÜN GÖZLEM YAPTIM, YORUMLARI OKUDUM DİYEN EKRE..

Anormal Gelişmeler Oluyor 1:47:36

Anormal Gelişmeler Oluyor

NASA başkanı Bill Nelson, basın toplantısında UFOlara ve uzaylılara dair yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına uğrattı. Bu gelişmenin, Meksika parlamentosunda uzaylı cesetlerinin sergilenmesinden iki gün sonra gerçekleşm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zor Ölüm 5  Film İzle 1:37:39

Zor Ölüm 5 Film İzle

Zor Ölüm 5 ( Die Hard 5 ) Film İzle .Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün Zor Ölüm 5 izle, Zor Ölüm 5 türkçe dublaj izle, Zor Ölüm 5 full izle, Zor Ölüm 5 hd izle, Yaşlı kurt olmanın verdiği avantajlarla john birçok zorl..

  • Film İzle tarafından
  • 12.332 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de 02:31

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de Musul operasyonunun öncü birlikleri olan Peşmerge, Musul’a 10 km mesafedeki Şaguli bölgesinde kontrolü tamamen sağladı. Köyü DAEŞ militanlarından alan Peşmerge birlikleri, DAE..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:57

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film

Özet ve Detaylar Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşer, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. Valentin, ideallerdeki gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 8.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..