#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay 00:21

Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay

2018’e Kıbrıs’ta giren ünlülerden Sıla ve Ahmet Kural çifti, önceki akşam Atatürk havalimanında görüntülendi. Son dönemde, sıra dışı tarzıyla dikkat çeken Sıla, saç modeliyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. ..

  • BETA tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Şevkat Yerimdar 33. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Şevkat Yerimdar 33. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi 00:58

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi

27 Eylül'de Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştiren Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyaz..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Budu Köfte Tarifi 04:55

Kadın Budu Köfte Tarifi

malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı pirinç tuz Karabiber pul biber kızartmak için sıvıyağ köftelerimizi bulamak için 2 tane yumurta ve 2 yemek kaşığı da un hazırlanışı..

Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok 08:28

Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok

Ünlü oyuncu Demet Özdemir hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Sürekli aşk hayatıyla magazin gündeminde olay olan Özdemir, sonunda isyan etti. “Arkadaşlar sevgilim yok” diyerek iddialara no..

  • BETA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) 05:36

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official)

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) Bekir Köse 15 Temmuz Şehitlik Marşı Sözleri Pusu kursa da illet Tek yürek oldu millet Bu vatan bölünmeyecek Ya Allah Bismillah Allahu Ekber Ya Allah Bismillah Allahu Ekber..

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm 1. Fragmanı 00:48

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm 2. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:10

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Askeri muhabir Billy şehre döndükten sonra normal hayata karışmak konusunda sıkıntılar çekmektedir. Günlerden bir gün çektiği fotoğraflarda bir tuhaflık fark eder. Billy’nin fotoğraflarında yer alan insanlar bi..

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu 00:30

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu

Alara Bozbey’le yeni bir aşka başlayan Ata Demirer, önceki akşam BKM Mutfak Uniq çıkışında objektiflere yansıdı. Demirer, karşısında gazetecileri görünce, “Yeni bir şey yok bizde, boşuna duruyorsunuz.” diyerek espri yapt..

  • BETA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl'dan Flaş Evlilik Açıklaması Evlenmeye Karar Verdim 02:11

Sinan Akçıl'dan Flaş Evlilik Açıklaması Evlenmeye Karar Verdim

İzmir’deki “IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı”na katılan Sinan Akçıl, gelinlikleri görünce evlenmeye karar verdi. Sevgilisi Otilia geçtiğimiz ay ayrılan Akçıl’ın kiminle evleneceği ise merak konu..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaleci'nin Su Şişesine İşeyen İngiliz Taraftar 00:17

Kaleci'nin Su Şişesine İşeyen İngiliz Taraftar

İngiltere Premier Ligi'nin bir alt ligi Championship'te önceki gün oynanan QPR Middlesbrough karşılaşmasında sıradışı bir olay yaşandı. Middlesbrough'nun deplasmanda 3-0 kazandığı mücadelede konuk ekibin bir taraftarı, i..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı 02:08

Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı

Estetik operasyon geçirenler kervanına katılan Ceylan, özel hayatı ve imaj değişikliğiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. Son günlerde bazı sanatçılar yaptırdıkları estetik operasyonlarla gündemden düşmüyor... Tanınma..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Bakın 5 Bin'lik Çoraplarını Nereden Ve Nasıl Almış 01:24

Demet Akalın Bakın 5 Bin'lik Çoraplarını Nereden Ve Nasıl Almış

Önceki gün sahne alan Seda Sayan’ı dinlemeye gelenler arasında Demet Akalın ve Okan Kurt çifti de vardı. Sayan’a gelinlik bakan hatta evlenmesi için ısrarcı davranan Akalın, “ Benim damat adayım sahnede” diyerek, Sayan’ı..

  • BETA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Şevkat Yerimdar 35. Bölüm Fragmanı 00:48

Şevkat Yerimdar 35. Bölüm Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası 01:44

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohutlu Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yufka 1 küçük kase haşlanmış nohut Yarım haşlanmış tavuk göğsü 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Sıvı yağ ,kırmızı biber ,n..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır 02:03

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır

Herkesin bildiği sokaklarda gevrek simit satıcılarından alınan acele gidilen okul ve iş yollarında ellere alınıp ısıra ısıra gidilen o simidin tadını kimse unutamaz. Çıtır çıtır, bol susamı ağızda dağılan lezzetli bu sim..

324 Günlük Açlık Sona Erdi 01:00

324 Günlük Açlık Sona Erdi

OHAL Komisyonu, 324 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın işe dönüş talebini reddetti. Gülmen ve Özakça, 324 gün önce 'İşimizi geri istiyoruz' talebiyle başlattıkları açlık gre..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce