#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Tren İstasyonuyla Evlenen Kadın 01:41

Tren İstasyonuyla Evlenen Kadın

California San Diego'da 9 yaşından beri Santa Fe tren istasyonuna aşık olduğunu iddia eden 45 yaşındaki Carol isimli kadın 2015 yılında tren istasyonu ile evlendiğini belirtiyor. Bina ile vakit geçirmek için her gün 45 d..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Aşkın Krallığı Film İzle 1:50:44

Aşkın Krallığı Film İzle

A United Kingdom Aşkın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle Farklı kültürlere sahip iki çift hemen ilk görüşte aşık olurlar. Savaş sonrası başlayan bir ayaklanma sonucunda ikili sistemi değiştirmek için bir fırsat kollar. A un..

  • Tv Series tarafından
  • 5.592 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden  Muharrem Temiz 05:22

Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Muharrem Temiz

muharrem temiz yorumu ile sizlerle. Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Sözleri: Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Her Zaman Ağlarım Gülemem Gayri Ben Bıktım Usandım Elin Dilinden Terk Ettim Sılaya Dönemem Gayri Ey Ferrahi Ya..

  • slmn kç tarafından
  • 1.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge 21:56

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge

Üç yıllık sevgilisi Murat Akıncı ile geçen pazar günü nikah masasına oturan Zerrin Özer'in, mutluluğu yarım kaldı. Eşi hakkında çıkan iddiaları duyunca fenalaşan Zerrin Özer, hastanelik oldu. ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI YOLLA..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 78.Bölüm 2:16:15

Söz | 78.Bölüm

Derya’nın (Deniz Baysal) vurulmasının ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.nMayına basan Aşık’ı (Doğukan Pola..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Bebeğin Altını Değiştirmeye Yardım Eden Köpek 01:25

Bebeğin Altını Değiştirmeye Yardım Eden Köpek

Anneler için mucize köpek. Bebeğin altını değiştirirken her anında yardıma koşan bu köpeği çok seveceksiniz...

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Baba Nedir? 02:57

Süper Baba Nedir?

Süper Baba Nedir? Varlık sebebini ailesi oluşturan, kendini evlatlarına, eşine, eve getireceği ekmeğine adayan, evde ve dışarıda her işe koşan, gelmiş geçmiş en büyük süper kahramana süper baba denir...

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı 01:00

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:44

Fazilet Hanım ve Kızları 8. Bölüm 2.Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı 00:49

Fazilet Hanım ve Kızları 12. Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım, dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış hev..

Fazilet Hanım ve Kızları- Kızlarım Layık O Yalılara 01:59

Fazilet Hanım ve Kızları- Kızlarım Layık O Yalılara

Fazilet, bir gün ünlü olacağına inandığı Ece’yi hayallerinin peşinden oradan oraya sürüklerken, Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemenler'le kesişir. Fazilet’in hayran ol..

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Varmış Bir Yokmuş Mert Fırat Film İzle 1:39:46

Bir Varmış Bir Yokmuş Mert Fırat Film İzle

Bir Varmis Bir Yokmus filmi'nin yönetmenliğini İlksen Başarır yapmaktadır.Romantik türündeki filmin başröllerinde Mert Firat, Melisa Sözen, Anil Altinoz gibi oyuncuları görmekteyiz.2015 yapımı olan Bir Varmış Bir Yokmuş'..

  • PengoTV tarafından
  • 7.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Buraları Yak 03:51

Sancak - Buraları Yak

Söz & Müzik: Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix: Buğra Kunt & Çağlar Kocatepe Mastering: Emre Kıral Yaylılar: İstanbul Strings Video & Kurgu: Burak Fatsa Teşekkürler 'Oğuzhan Atmaca'. Sancak - Buraları Yak Bir gün o..

Fikrimin İnce Gülü 03:09

Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce