#Çin komünist partisi

Düğün Oyununda Damadı Böyle Öldürdüler! 00:39

Düğün Oyununda Damadı Böyle Öldürdüler!

Çin'de bir düğünde yapılan eğlence damadın ölümüyle bitti. Arkadaşları tarafından havaya atılan damat yere düşerken büyük bir şiddetle kafasını yere vurdu. Hastaneye kaldırılan talihsiz adamın hayatını kaybettiği bildiri..

Emniyet Kemeri Takanlar ve Takmayanlar Arasındaki Ölümcül Fark! 00:44

Emniyet Kemeri Takanlar ve Takmayanlar Arasındaki Ölümcül Fark!

Çin'de bir yolcu otobüsü kaza esnasında devrildi. Devrilen otobüsün içinde yaşanan panik dolu anlar ise kameraya saniye saniye kaydedildi. Emniyet kemerlerini takan yolcular herhangi bir zarar görmezken, takmayan yolcula..

Otomobil Rögardan Çıkan İşçiyi Ezdi 00:19

Otomobil Rögardan Çıkan İşçiyi Ezdi

Çin'de kanalizasyon çalışması yaptıktan sonra rögardan çıkmak isteyen işçi, onu fark etmeyen otomobilin altına kaldı. Aracın ezdiği şahıs, ağır şekilde yaralandı. Vücudunun üst bölgesinde çok sayıda kırık olduğu belirlen..

Kamyon Dehşet Saçtı 00:17

Kamyon Dehşet Saçtı

Çin'de kontrolü yitirilen kamyon, dehşet saçtı. Çarptığı aracı sürükleyen kamyon, yol kenarındaki motosikletleri ve 4 kişiyi altına aldı. Feci kazada 4 kişi de ağır şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı...

Trafik Polisi Islanmasın Diye Şemsiye Veren Sürücü 00:20

Trafik Polisi Islanmasın Diye Şemsiye Veren Sürücü

Yağmur altında görev yapan trafik polisine ıslanmasın diye şemsiye veren sürücü izleyenleri duygulandırdı. Görüntüler Çin'in Anhui eyaletindeki Wuhu kentinden.Görüntülerde bir trafik polisi yağmurun altında görev yapıyor..

Mucize Kurtuluş Kamerada:Öldürmeyen Allah Öldürmüyor! 00:53

Mucize Kurtuluş Kamerada:Öldürmeyen Allah Öldürmüyor!

Çin'de otoyolda üzerine dev vinç devrilen arabadan burnu bile kanamadan çıkan adam görenleri şaşkına çeviriyor. Audi marka arabanın üzerine devrilen tonlarca ağırlıktaki vinç arabayı neredeyse yere yapıştırdı...

Çinlilerin Saçma Halleri 03:35

Çinlilerin Saçma Halleri

Çin'in normal vatandaşları ...

  • JET TV tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba ve Oğlu Feci Kazada Otobüsün Altında Kaldılar! 00:15

Baba ve Oğlu Feci Kazada Otobüsün Altında Kaldılar!

Çin'de bir baba ve oğlu karşıdan karşıya geçmek isterken yolcu otobüsünün altında kalıyorlar. Feci kazada tekerleğin altında kalan çocuğun çığlıkları yürekleri burkuyor...

Uçak Rötarına Sinirlenen Çifti Tekme Tokat Dövdüler 01:15

Uçak Rötarına Sinirlenen Çifti Tekme Tokat Dövdüler

Çin'de uçuşa geç kalan görevlileri uyaran Çinli bir yolcuyu polisler döverek yaka paça sürükledi, eşiyle birlikte uçaktan dışarı çıkardılar. O anlar ise başka bir yolcu tarafından böyle kay..

Süpermarkette Boğa Dehşeti : Hamile Kadına Böyle Saldırdı 00:22

Süpermarkette Boğa Dehşeti : Hamile Kadına Böyle Saldırdı

Korkunç görüntülerin adresi Çin. Bir süpermarkete dalan boğanın hamile kadına saldırdığı görüntüler güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi...

Katliam Gibi Kaza Kamerada ! 10 Ölü, 26 Yaralı 00:24

Katliam Gibi Kaza Kamerada ! 10 Ölü, 26 Yaralı

Çin’de katliam gibi bir kaza gerçekleşti. Seyir halindeki yolcu otobüsü üzerine doğru gelen tırdan kaçamayınca bir facia yaşandı. Kontrolden çıkan tır otobüsle kafa kafaya çarpıştıktan sonra devrildi. Kazayı kayda alan o..

Düğünde Gaf Yapan Sunucuya Gelinin Tokat Atması 00:21

Düğünde Gaf Yapan Sunucuya Gelinin Tokat Atması

Çin'de bir düğünde sunuculuk yapan adam, şaka yapmaya çalışırken gelinin hışmına uğramış. Çin kaynaklı haber sitelerine göre gelinin tepki göstermesinin sebebi sunucunun gelinin kayınvalidesiyle ilgili yaptığı şakaymış...

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atölyede Korkunç Olay Hidrolik Makine Altında Ezilerek Can Verdi 00:25

Atölyede Korkunç Olay Hidrolik Makine Altında Ezilerek Can Verdi

Çin'in Nankin şehrindeki işyerinde korkunç bir iş kazası meydana geldi. Arkadaşını fark etmeyen çalışan, hidrolik makineyi çalıştırdığı an, arkadaşı hidroliğin altında ezilerek feci şekilde hayatını kaybetti. O anlar san..

Kaplanı Beslerken Elini Kaptırdı 00:40

Kaplanı Beslerken Elini Kaptırdı

Çin'de kaplanı beslemeye çalışan adam elini kaptırdı. Görevlilerin yetişmesiyle kurtulan adam baygınlık geçirdi...

Sirkten Kaçan Kaplan Dehşet Saçtı 00:28

Sirkten Kaçan Kaplan Dehşet Saçtı

Çin'de sirkten kaçan bir kaplan 2 çocuğu yaraladı. Cumartesi günü öğleden sonra Çin'in Shanxi Eyaletinde bir kasabadaki sirk gösterisi sırasında kaplan kafesinden kaçarak kalabalık arasına daldı. Yerel yetkililere göre k..

Çinli Yemek Şakası 00:25

Çinli Yemek Şakası

Çin'de kadınlar erkeklerden daha azdır. Çinli kadınlar adamlarını dövüyor, ama acı çekiyorlar :-)..

  • PengoTV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada 00:24

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada

Çin'de yaşanan kaza akıllara durgunluk verecek cinsten. Dikkatsizce yola fırlayan yaya, solundan gelen kamyonu fark etse de ayağının kaymasıyla kendini bir anda aracın altında buluyor. Dehşet verici kazada mucize kurtulu..

Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma 05:58

Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma

iPhone’unuzun Hafızasını 128 GB Yapın! Apple, ürettiği son iPhone modellerinin dahili hafızalarını 16, 64 ve 128 GB olarak belirlemiş durumda. Günümüzde 16 GB hafızanın pek çok kullanıcıya yetmediğini ve iPhone’larda mic..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çinlilerin Adanalı ile İmtihanı 01:00

Çinlilerin Adanalı ile İmtihanı

Adanalı gardaşımız Çin'in Kamasukita kasabasında bir fast food restoranına girip Çin'in meşhur yemeği şırdanı sorar fakat Çincesi iyi olmayan ve işe yeni başlayan kasiyer anlamaz..

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada 00:45

Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada

Çin'de içinde 2 pilotun bulunduğu bir savaş uçağı, yerleşim bölgesine düştü. Kaza anı, bir otoyolun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Yerel medya Çin ordusuna ait savaş jetinin, bir yerleşim alanına düştüğünü, uçaktaki 2 ..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Suriye'ye İnsani Yardımı Çok Gördüler 01:14

Suriye'ye İnsani Yardımı Çok Gördüler

Suriye’ye gidecek insanı yardımları Rusya ve Çin durdurdu. Rusya’nın sadece 6 aylık yardım önerisi ise birleşmiş milletler güvenlik konseyinde reddedildi...

Süper Güçlerin Konsolosluk Savaşları 01:02

Süper Güçlerin Konsolosluk Savaşları

Süper güçlerin arasında gerilim tırmanıyor. Washington, Çin'in Houston başkonsolosluğunu kapatmasını istedi. Pekin'in talebi kınadığı anlarda o binadan alevler yükseliyordu...

Virüsün üzerinden geçen 8 ayda- '896 bin 957 ölüm, 27 milyondan fazla vaka' 07:54

Virüsün üzerinden geçen 8 ayda- '896 bin 957 ölüm, 27 milyondan fazla

Çin'in Hubey eyaletinin Wuhan kentinde ortaya çıkan ve korona virüsten ilk ölümün gerçekleştiği andan itibaren 8 ay geçti. 8 aylık süreçte dünyaya yayılan virüs nedeniyle bütün dünyada 986 bin 957 can kaybı yaşandı. Topl..

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor 01:46

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor

Çin'den getirilen ve korona tedavisinde kullanılan ilacın yerli sentezinin üretimi tüm hızla devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ilacın üretildiği fabrikayı ziyaret etti...

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce