#Çin komünist partisi

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! 02:10

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi!

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! / A Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen son dakika açıklamasına göre; ilk aşamada diğer aşı adaylarına oranla daha güvenli olduğu düşünülen Çin menşeili CoronaVac isimli co..

F-35'in Yazılım Sırları Korsanların Elinde 01:12

F-35'in Yazılım Sırları Korsanların Elinde

F-35 uçaklarıyla ilgili çarpıcı iddia ortaya atıldı. Uçağın bilgisayar yazılımlarının Çin tarafından ele geçirildiği öne sürüldü...

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak 02:18

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak

Türkiye, Çin'den sipariş ettiği koronavirüs aşısı için artık gün sayıyor. Aşılama haritası da oluşmaya başladı. Aşılamanın başladığı tarihten itibaren Türkiye'de günde 450 bin kişiye aşı yapılması planlanıyor. İşte detay..

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı 02:58

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Türkiye’nin demir yolu ihracat atağı devam ediyor. Ankara'dan iki tren birden uğurlandı. Biri Rusya'ya beyaz eşya götürürken diğeri Çin'e bor madeni taşıdı. Uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu il..

Kum Fırtınası Gökyüzünü Sarıya Boyadı 01:00

Kum Fırtınası Gökyüzünü Sarıya Boyadı

Çin’in başkenti Pekin'de sarı alarm! Yaşanan şiddetli kum fırtınası sebebiyle gökyüzünün rengi sarıya büründü..

AY BALONU OTOYOLA DÜŞTÜ 01:17

AY BALONU OTOYOLA DÜŞTÜ

Çin'de düzenlenen ay festivalinde kontrolden çıkan dev bir ay balonu otoyola girdi o görüntüler sosyal medyada gündem oldu..

Köprüyü Tercih Etmeyen Amca 00:20

Köprüyü Tercih Etmeyen Amca

Çin'de akarsu üzerindeki köprüyü kullanmak yerine köprünün yanındaki kanalizasyon borusunun üzerinde yürümeyi tercih eden amcayı izliyoruz..

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu 00:17

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu

Çin'in en büyük kenti Şanghay'da korona virüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan tam kapanma sırasında sokaklarda sırtındaki megafonla salgın kurallarına ilişkin anons yapan robot köpeğin görüntüleri sosyal medyada izlenme r..

Şanghay’Da Covid-19 Kaynaklı Ölü Sayısı 10’A Yükseldi 01:12

Şanghay’Da Covid-19 Kaynaklı Ölü Sayısı 10’A Yükseldi

Çin'in Şanghay kentindeki Covid-19 salgınının son dalgasında dün 7 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle can kaybı sayısı 10'a yükseldi...

Minik Öğrencinin Uyku ile İmtihanı 00:16

Minik Öğrencinin Uyku ile İmtihanı

Çin'de bir okulda öğretmenin kamerasına yansıyan görüntülerde. Minik bir öğrencinin uykuya karşı verdiği mücadele böyle görüntülenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı 00:59

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı Erzincan’da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terör örgütü PKK mensubu Selman Tiryaki’nin cenazesi, Diyarbakır’da toprağa verildi. Cenazeye, Halkların Demokratik ..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine 01:33

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine "Çocuk Gelinliği" Protestosu

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine Çocuk Gelinliği Protestosu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, cinsel istismar önergesini protesto etmek için çocuk gelinliği ve damatlıkla kürsüde konuşma yapma..

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu 01:11

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu Avusturya devlet kanalı ORF'de yayınlanan Im Zentrum programına konuk olan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yen..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu 07:05

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu

Avusturya'da Türk temsilcisi, Milletvekilini Yerin Dibine Soktu Avusturya'da faaliyet gösteren Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) temsilcisi Hakan Gördü katıldığı TV programında Avrupa'nın iki yüzlülüğünü gözler ö..

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Kırgızistan'da anayasa değişikliği referandumu 00:29

Kırgızistan'da anayasa değişikliği referandumu

Kırgızistan'da hükümet ve başbakanın yetkilerini artıran dünkü anayasa değişikliği referandumunda ilk sonuçlar açıklandı. Merkez Seçim Komisyonu sandıktan yaklaşık yüzde 80 oranında değişiklikten yana oy çıktığını duyurd..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Aslı Enver'den İlginç Sorulara İlginç Yanıtlar! 01:26

Aslı Enver'den İlginç Sorulara İlginç Yanıtlar!

Murat Boz'la aşk yaşayan güzel oyuncuyla keyifli bir sohbet.İlginç sorular sorduk bakın nasıl yanıtlar vermiş.....

  • ANKA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli  Asker Bizim  Hükümet Bizimdir 01:25

Bahçeli Asker Bizim Hükümet Bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Hürriyet Gazetesinin manşetten yürüttüğü algı operasyonuna değindi. TSK’nın anlamsız ve sığ tartışmaların içine çekilmesi yanlıştır..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..