#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebek Uyutan Beşik 01:32

Bebek Uyutan Beşik

Snoo Smart Sleeper'ı Tanıtım Videosu. Şimdiye kadar yapılmış en akıllı - en güvenli bebek yatağı olan SNOO ile tanışın. Ağlamayı Azalt , Uykuyu Artır. Bir düğmeye dokunarak. Ford tarafından tasarlanan akıllı beşik, araba..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.111 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Telefonla DNA Testi 01:18

Telefonla DNA Testi

İsveçli bilim insanları akıllı telefon ile DNA testi yapabilen bir mikroskop geliştirdi. Bu teknolojinin kanseri ya da tüberküloz gibi enfeksiyon hastalıklarını teşhis edebileceği belirtiliyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Kadına Şiddet Kaldırımda Arabayla Oldu 00:30

Kadına Şiddet Kaldırımda Arabayla Oldu

Çinde araç sürücüsü kaldırımda yürüyen kadınlarını bilerek ezdi. bu anlar kamera kayıtlarına girdi. Mağdur kadınlar acil servis ile hastaneye yetiştirildi. iç kanama tehlikeleri olduğu bildirildi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Demir Yumruklu Adam Film İzle 1:35:16

Demir Yumruklu Adam Film İzle

Başrolünde ve yönetmen koltuğunda RZA'nın yer aldığı demir yumruklu adam filminin konusu 19 yüzyılda çinde geçmektedir. Kasabaya yabancı olarak gelen bir adam kasabada demirci olarak çalışmaya başlar. Kabileler tarafında..

  • Tv Series tarafından
  • 4.637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Bu Kuş Çok Usta 00:15

Bu Kuş Çok Usta

Kuş Çok Ustaca Kumbaraya Para Topluyor...

Maymunla Dalga Geçmenin Sonu 01:48

Maymunla Dalga Geçmenin Sonu

Akıllı maymunu izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Audi  Palyaçolar Tv Reklamı 01:00

Audi Palyaçolar Tv Reklamı

Ciddi teknoloji. Aptalca durumlar. Sürüş sırasında karşılaşabileceğiniz şeyleri asla bilemezsiniz. Audi için bu bir sorun değil - kendi hatanız olmadan, kendinizde bulabileceğiniz beklenmedik durumları öngörüyor. Audi'..

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamamen Yeni BMW 5 Serisi Touring Bilmen Gereken Her Şey. 05:41

Tamamen Yeni BMW 5 Serisi Touring Bilmen Gereken Her Şey.

Bu klip, tamamen yeni BMW 5 Serisi Touring'i ayrıntılarıyla anlatıyor: dış ve iç tasarım, akıllı işlevsellik, destek sistemleri, dijital bağlantı ve tabii ki motorlar ve sürüş dinamikleri. BMW 5 Serisi'nin beşinci jenera..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce