#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı 02:59

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan İl Müftülüğü’nün karşısındaki Şehreküstü Camii önünde dilencilik yapan bir kişiden şüphelenenler polis ve zabıta ekiplerini aradı. Bölgeye giden pol..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

 2017  Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu 00:47

2017 Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu

Irak’ta yapılan güzellik yarışmasında 2017 Miss Irak seçilen Viyan Amir Nuri Süleyman, Hülya Avşar’la aynı kaderi paylaştı, tacı geri alındı, 2017 Miss Irak güzelinin sonu Hülya Avşar'ın sonuyla aynı oldu Irak’ta yapıla..

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti 01:56

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada , TSK görevini angajman kuralları içinde sürdürüyor. 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandı. denildi. TSK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya gör..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın 01:32

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Olay, 29 Ekim günü Tuzla Evliya Çelebi Mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle içerisinde kaçak ve sahte alkol imalatı olduğu ve yapılan alkollerinde 34 NB 5545 plakalı araçla pi..

Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu 05:56

Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu

Operasyonda bir saunaya giren ekipler, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken çok sayıda şüpheliyi de gözaltına alındı. Narkotik köpeği “Eros” ile yapılan aramalarda da 'skank' diye tabir edilen uyuşturucu madde el..

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..