#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Söz | 23.Bölüm 2:11:26

Söz | 23.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 23'üncü bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

HAPŞU - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:31

HAPŞU - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

Çocuk Şarkıları ile 2016 yılına girerken Sevimli Dostlar karakterlerimizi yenileyelim dedik. Yeni Sevimli Dostlar ile yapılan ilk video Tonton Dede'nin Çiftliği Bu şarkı çocukların çok yakından bildiği ingilizce çocuk ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Çizgi Film Masal 5 12:53

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Çizgi Film Masal 5

Çocuk TV Çizgi Film Masalları.Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalı Çocuk TV'nın yeni masal kanalında. Çocuk TV çizgi film masalları ve çizgi film karakterleri ile prensesler ile yapılan çizgi film çocuk şarkılarını bura..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Film 02:39

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Fil

Yönetmenliğini László Ruska ve Dávid Ringeisen‘in yaptığı kısa filmde, dijital ortamda origami olarak oluşturulan hayvanlar hareketlendi. Kağıt israfına vurgu yapılan kısa filmde esen bir rüzgar ile hareketlenen origamil..

  • Cowboy tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

Piyaz Tarifi 08:50

Piyaz Tarifi

Piyaz nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası. Piyaz salatası, haşlanmış kuru fasulye ile yapılan oldukça lezzetli bir salata türüdür. Özellikle ızgara köfte ile harika bir uyumu vard..

12 Eylül 1981 Darbesi Sonrası Halk Röportajları İzle 01:58

12 Eylül 1981 Darbesi Sonrası Halk Röportajları İzle

12 Eylül Darbesi ile ilgili bilgiler ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden görüntüler. Darbe sonrası ülke durumu hakkında vatandaşlar ile yapılan röportajlar 1981...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Darbe Girişimi Sonrası Yaşanan Toplumsal Travma izle 02:07

15 Temmuz Darbe Girişimi Sonrası Yaşanan Toplumsal Travma izle

Abdülkadir Çevik ile 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin yarattığı toplumsal travma hakkında yapılan röportaj. Konu ile ilgili sokak röportaj..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turgut Özal'ın 1970 Devalüasyonu Açıklaması izle 06:00

Turgut Özal'ın 1970 Devalüasyonu Açıklaması izle

Kenan Mortan'ın Turgut Özal ile 1970 devalüasyonu ve İMF ile yapılan görüşmeler hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turgut Özal'a Fahri Doktora Diploması izle 07:15

Turgut Özal'a Fahri Doktora Diploması izle

1991 yılında Turgut Özal'a Pensilvanya Üniversitesi tarafından verilen fahri doktora diploması ve Ali Kırca'nın, Turgut Özal ile konu hakkındaki röportajı. Ayrıca Pensilvanya Üniversitesi Öğretim Üyesi Bülent Gültekin il..

32. Gün-Litvanya'nın Bağımsızlık Mücadelesi İzle 05:25

32. Gün-Litvanya'nın Bağımsızlık Mücadelesi İzle

1990 yılında Litvanya’nın bağımsızlık kararı ile Moskova arasında yaşanan gerilim. Türk işadamlarının Sovyet pazarına girmeleri ve Şarık Tara ile konu hakkında yapılan röportaj...

Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..

Anadolu'ya 20.Bölüm 46:41

Anadolu'ya 20.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Mustafa Ayyıldız ile tarımsal üretimde sulamanın önemi hakkında yapılan röportaj ve patates zararlıları ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Prog..

Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce