#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

Sanat Dünyamız 9.Bölüm İzle 18:47

Sanat Dünyamız 9.Bölüm İzle

Programın 9. bölümünde; İlhan Berk konuk edilmektedir. Programda ayrıca Nejat Eczacıbaşı ile Eczacıbaşı Çini Koleksiyonu ve Cevat Dereli ile resim sergisi hakkında yapılan röportaja yer verilmektedir...

Arabesk Dünyasında Orhan Gencebay 01:57

Arabesk Dünyasında Orhan Gencebay

Orhan Gencebay'ın müzik dünyasına girişi, tarzı ve hayran kitlesi ile ilgili bilgiler ve görüntüler. Orhan Gencebay ile hitap ettiği kesim ve kasetleri hakkında yapılan röportaj..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Röportaj Esnasında Yemek Aşırmak 00:54

Röportaj Esnasında Yemek Aşırmak

Herkesin intihar zannettiği zavallı özürlü bir kadının cinayete kurban gitmesi bunun 9 ay içerisinde müge anlıda anlaşılması zaten başlı başına enteresan bir olayken bu olaya müdahil olan kadınlardan ikisi ile yemek yene..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yılın Düğününde Fahriye Mi Burak Mı Kim Kimin Ayağına Bastı 01:35

Yılın Düğününde Fahriye Mi Burak Mı Kim Kimin Ayağına Bastı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan düğün ile dünya evine girdi. Sosyal medyada kullanıcılar Fahriye Evcen'in gelinliği ile Burak Özçivit'in damatlığının geç..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Travestinin Askerlik Anıları 07:36

Bir Travestinin Askerlik Anıları

Bir travesti ile yapılan röportajda bir çok soru sorulmuş ve konu askerliğe gelmiş. Travesti bütün samimiyeti ile her şeyi anlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 3.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu! 11:04

Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu!

Eski Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile dünya evine girdi. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yapılan Trakya usulü düğüne, Akın’ın gelinliği damga vurdu. 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın..

  • ANKA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işın Karaca ve Demet Akalın Arasında Neler Oluyor 08:15

Işın Karaca ve Demet Akalın Arasında Neler Oluyor

Bodrum'da tatil yapan Işın Karaca ile yapılan özel söyleşi sonrası ünlü popçunun ve Demet Akalın ile aralarında yaşanan polemiği konuştu...

  • ANKA tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakibinin Elinde Bayıldı! 02:37

Rakibinin Elinde Bayıldı!

Judo maçında eşine az rastlanan bir olay yaşandı. Youngsu Kım ile Tıago Bravo arasında yapılan maçta Japon sporcu Kım, Brezilyalı rakibi Tiago'nun deyim yerindeyse elinde kaldı. Rakibinin kendisine müdahalesi ile bayılan..

Yutulan Balık Kılçığı Nasıl Çıkarılır 03:49

Yutulan Balık Kılçığı Nasıl Çıkarılır

Balık kılçınının yemek borusuna takılması sonucu yutma güçlüğü gelişen hastanın yapılan endoskopisi. Kılçık yabancı cisim forsepsi ile çıkarıldı. Basit cerrahi müdahale de olsa, izlemesi çok etkileyici. Bir öğrencim de ..

  • JET TV tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu 01:03

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu

İstanbul'da il genelinde yağış etkili olurken, yağışın iş çıkışı saatine denk gelmesi birçok yerde yoğun trafik oluşturdu. Yağmurun etkisini arttırdığı kent genelinde oluşan yoğun trafik drone ile havadan görüntülendi. M..

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de 00:35

NATO Genel Sekreter Yardımcısı Türkiye'de

Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreter Yardımcısı Rose Gottemoeller ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Ülkemizi ziyaret etmekte olan NATO Genel Sekreter Vekili Rose Gottemoeller’in Bakanlığımızd..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meral Akşener Erken Çark Etti 00:20

Meral Akşener Erken Çark Etti

10 Ocak günü partisini CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çok çirkin, saygısız ve ayıp bulan Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yapılan vekil transferinin ardından bugün de ittifak detayları için CHP genel Başkanı ..

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği) 07:57

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği

Çıtır Efsane Börek, zarf böreği, tek yufka ile börek gibi en sevilen ve izlenen yufka ile yapılan börek tariflerimi sizinle bu bölümde paylaştım. Mutlaka deneyin...

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..