#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle 1:18:34

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle

Banker Bilo - 1980 Banker Bilo, 1980 yılında Ertem Eğilmez tarafından çekilen İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu Türk filmidir. Maho (Şener Şen), Köylüsü Bilo'yu (İlyas Salman) ve yöreden birçok kişiyi Alm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu 00:55

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu

TSK'den Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan son açıklamada ''Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1.141 olmuştur'' denildi. Açıklamada ''Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen..

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

Gerçek Tiramisu Tarifi 03:03

Gerçek Tiramisu Tarifi

1.Karıştırma kabımızı içinde su kaynayan bir tencereye yerleştirelim. 2.6 adet yumurta sarısını karıştırma kabımıza alalım ve çırpalım. 3.1 su bardağından 2 parmak fazla şekeri ve 2 yemek kaşığı sütü ilave edelim. 4.Şeke..

Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda) 02:07

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda)

Kral Şakir 11 Mayıs’ta sinemalarda! 7’den 77’ye herkesin severek izlediği Kral Şakir sizi yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Laboratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya ar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.561 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018 2019 6.SINIF KESİRLER KESİRLERLE İŞLEMLER 35:14

2018 2019 6.SINIF KESİRLER KESİRLERLE İŞLEMLER

2018 2019 İLKÖĞRETİM 6. SINIF MATEMATİK KESİRLER nYENİ MÜFREDATnKESİRLERLE İŞLEMLERnKESİRLERİ KARŞILAŞTIRMAnKESİRLERDE SIRALAMAnKESİRLERİ SAYI DOĞRUSUNDA GÖSTERMEnKESİRLERİ TOPLAMA ÇIKARMA ÇARPMA BÖLME İŞLEMLERİnKESİRLER..

Matruşka Nasıl Yapılır ? 01:13

Matruşka Nasıl Yapılır ?

MATRUŞKA NASIL YAPILIR? Matruşkaların ortaya nasıl çıktığı ile ilgili anlatılagelen birçok hikâye vardır. Bunlardan en bilineni, bebeklerin 1890’lı yıllarda Moskova yakınlarındaki Abrentsevo çocuk eğitim atölyesinde ort..

  • PengoTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..