#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu 01:21

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu

Endülüslü Müslümanlar tarafından İspanya'nın Granada kentinde yapılan El Hamra Sarayı'nın duvarları 5 asır sonra ilk kez ezan ile yankılandı. Duvarlarının Kur'an'dan ayetlerle ve Müslüman şairlerin şiirleriyle kaplı oldu..

Ver Elini Aşk 2 .Bölüm 2.Fragmanı 00:58

Ver Elini Aşk 2 .Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi ve Su'yu dedesi Emin Ağa'ya açıklamaya çalışıyor! Ver Elini Aşk 2. Bölüm 14 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, dedesi Emin Ağa'nın kendisini bul..

Nihat Doğandan Seda Sayan İtirafları! 15:05

Nihat Doğandan Seda Sayan İtirafları!

Söylemezsem Olmaz programına canlı telefon bağlantısında Nihat Doğan ile yapılan konuşmaları yeniden bir arayamı gelecekler sorusunu da gündeme getirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi

Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Uluslararası Astana Expo 2017 fuarına eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri(GAİB) tarafından a..

Ayı Gören Adama Hazırlanan Klip Sosyal Medyayı Salladı 03:15

Ayı Gören Adama Hazırlanan Klip Sosyal Medyayı Salladı

Ormanda karşısına çıkan boz ayı ile yaşadıklarını anlatan vatandaşa yapılan esprili şarkı ve klip sosyal medyayı salladı. Sakarya Pamukova'da zeytin bahçesine ilaç atmaya giden 50 yaşındaki Özdoğan Kan'ı karşılaştığı ayı..

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

Kuzey Irak’a Hava Harekatı 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:17

Kuzey Irak’a Hava Harekatı 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, “27 Eylül 2017 tarihinde Irak kuzeyinde icra edilen hava ha..

Rüzgar Erkoclar Ve Tuğba Beyazoğlu'nun Düğününe Özel Klip 00:59

Rüzgar Erkoclar Ve Tuğba Beyazoğlu'nun Düğününe Özel Klip

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada 01:16

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada

Sultanbeyli'de hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 kişi ile polis ekipleri arasında yaşanan nefes kesen kovalamaca cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis havaya ateş açarak hırsızlara dur ihtarında bulunurken yapılan k..

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı 00:52

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı

Endonezya'da 72. Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü, Endonezya'nın Banten kentinde askeri geçit töreni ile kutlandı. Törende, Türkiye ve Endonezya ortaklığında yapılan Kaplan tankı, savaş helikopterleri, denizaltıları ve sil..

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:07

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede ; Hakkari Şemdinli'de, üs bölgelerine silahlı saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen silahlı iki teröristin hava h..

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıracağım 01:11

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıraca

Donald Trump İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmayla ilgili yeni stratejisini açıkladı. Trump, söz konusu anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve İran’a nükleer silah programına devam etmek için bir fırsat sundu..

45 Kişilik Otobüste 136 Kaçak Bagajlardan Taştılar! 00:22

45 Kişilik Otobüste 136 Kaçak Bagajlardan Taştılar!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde bir otobüste 136 kaçak göçmen yakalandı. Otobüste yapılan incelemede, Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan, Pakistan, İra..

İngiltere'de İşsizlik Oranları Seviyesini Korudu 01:06

İngiltere'de İşsizlik Oranları Seviyesini Korudu

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nden (ONS) yapılan açıklamada haziran, temmuz ve ağustos aylarını kapsayan üç aylık dönemde ülkede işsizlik oranının değişmeyerek yüzde 4,3 ile bir önceki aydaki seviyesini korudu..

Gingerli Zabıtalar İş Başında 01:21

Gingerli Zabıtalar İş Başında

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname kapsamında (KHK) görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, zabıta ekiplerinin çalışmalarını daha kısa sürede yerine getirebilmesi için 3 ginger araç ile hizmet ver..

Darbe Girişimi Öncesi Ve Sonrasında Harp Okulu'nda Yaşananlar 01:38

Darbe Girişimi Öncesi Ve Sonrasında Harp Okulu'nda Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu'nda darbeci askerler tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin vatandaşlara ateş etme anlarının bulunduğu yeni görüntüler ortaya çıkt..

Toyota T-Hr3 İnsan Hassasiyetine En Yakın Robot 02:22

Toyota T-Hr3 İnsan Hassasiyetine En Yakın Robot

Toyota'nın robotu artık bizim kadar hassas hareket edebiliyor Beraberinde gelen özel bir kontrol istasyonundan yönetilen insansı robot eklemlerinde yapılan iyileştirmeler ile hiç olmadığı kadar bize benziyor..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanser Teşhisi Konulan Nuray Hafiftaş Canlı Yayında 30 Kasım 2017 05:02

Kanser Teşhisi Konulan Nuray Hafiftaş Canlı Yayında 30 Kasım 2017

Yapılan tetkiklerde kendisine Karaciğer ve Kolon Kanseri teşhisi konulan THM'nin sevilen sesi Nuray Hafiftaş canlı yayınına telefonla bağlanarak Özge Ulusoy'a sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi...

  • BETA tarafından
  • 1.705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo XC60 Crash Testing Testi 07:29

Volvo XC60 Crash Testing Testi

Şimdiye kadar yapılan en güvenli otomobillerden biri olan yeni XC60, yeni teknoloji ile dolu. Steer Assist, çığır açan City Safety sistemine eklendi. Oncoming Lane Mitigation adlı yeni bir güvenlik sistemi, Volvo'nun Kör..

  • BETA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrasya Tüneli Trafiğe Kapatıldı 01:02

Avrasya Tüneli Trafiğe Kapatıldı

Avrasya Tüneli gece saat 00.00 ile 02.00 arasında yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğe çift yönlü olarak kapatıldı. Tünele gelen araçlar başka güzergahlara yönlendirildi...

Oğlunu Kaybeden Mesut Yılmaz'ın En Zor Hitabı 00:42

Oğlunu Kaybeden Mesut Yılmaz'ın En Zor Hitabı

Geçtiğimiz hafta oğlunu kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz, yapılan bir taziye ziyareti sırasında duygu dolu bir konuşma yaptı. Yılmaz, ”Siz dostlarımızın desteğiyle bu imtihandan inşallah başarı ile çıkacağız. Yani oğl..

Uludağ'da Mahsur Kalan 3 Kişi Askeri Helikopterle Kurtarıldı 01:08

Uludağ'da Mahsur Kalan 3 Kişi Askeri Helikopterle Kurtarıldı

Uludağ'da mahsur kalan kişiler yapılan operasyon ile kurtarıldı...

Mide Fıtığı Ameliyatı Nasıl Yapılır 00:47

Mide Fıtığı Ameliyatı Nasıl Yapılır

Mide fıtığı ameliyatarı günümüzde laparaskopi yöntemi ile gerçekleştirilir. Karın duvarı kesilmeden yapılan cerrahi operasyon deneyimli cerrahlar tarafından yapılmalıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Obezite Kanser Riskini Nasıl Etkiler 00:57

Obezite Kanser Riskini Nasıl Etkiler

Bugüne kadar yapılan araştırmalar kanser ile obezite arasında bir ilişki olabileceğini gösteriyor. Ama obezitenin direkt olarak kanseri tetikleyip tetiklemediği ya da kansere paralel ilerleyen bir hastalık olup olmadığı ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı 01:41

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı

Adana'da bir iş yerine yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 1 otomatik tabanca, çok sayıda mermi ile 208 gram 'skunk' adlı uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı...

Günün kahramanı Antalya'dan 05:32

Günün kahramanı Antalya'dan

Antalya’da alacaklarını alamadığı için elinde bastonuyla kendini falezlerden aşağıya atan yaşlı adam, kayalıklardan aşağı yuvarlanırken o sırada balık tutmakta olan başka bir vatandaş tarafından son anda kurtarıldı. Yaşl..

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik 03:34

Batmanlı Muhtar Biz Şakadan Evlendik

Batman merkeze bağlı bir köyde muhtarlık yapan 4 eşli, 30’a yakın çocuklu 68 yaşındaki M.S.Ö., 5’inci evliliğini 19 yaşındaki A.B. ile yaptı. M.S.Ö.’nün hem kendinden 49 yaş küçük biri hem de 5’inci kez evlenmesini yadır..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi 02:32

PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi

Afrin'i işgal eden terör örgütünün, ABD'nin desteği ile inşa edilmiş 300 metrelik televizyonlu tüneli böyle görüntülendi. Yaklaşık 90 santimetre kalınlığında, 1,5 metre genişliğinde ve 2 metre yüksekliğinde betondan yapı..

Bruselloz Nasıl Teşhis Edilir 00:52

Bruselloz Nasıl Teşhis Edilir

Bruselloz'un teşhisi kişinin öyküsü dinlenerek konulabilir. Kişi eğer hastalığı taşıma risk olan hayvanlar ile zaman geçirmiş ya da benzer bir bölgede pastörize edilmemiş süt ve ondan yapılan gıdalar tükettiyse Bruselloz..

  • NABIZ tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce