#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor 01:04

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor

Ev sahibi ve ödüllü şef Gordon Ramsay, MASTERCHEF JUNIOR yargılama panosunda ünlü pastane şef Christina Tosi ile bir araya gelir. Ünlü gıda uzmanları birlikte, umut veren umutları profesyoneller gibi pişirmeye ve yol boy..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğuludan Şok Açıklama - Evleniyorum! 15:22

Kemal Doğuludan Şok Açıklama - Evleniyorum!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Duygu Çevik, Deniz Serkanova'yı siyahtan başka bir renk elbiseyle görünce kendisine yapılan eleştirilere hak verdi. Nur Yerlitaş daha sonra Safi..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candandan Dilaraya ŞOK Benzetme! 11:36

Bahar Candandan Dilaraya ŞOK Benzetme!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Bahar Candan, Dilara Taşkın'ın kombinini 3 Adam programı için uygun bulmayınca ikili arasında gerginlik yaşandı. Bahar daha sonra Dilara'nın..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

Sezar Şifresi 02:56

Sezar Şifresi

Brit ilk popüler yerine koyma şifresi olan Sezar şifrelemesini açıklar, ve frekans analizi ile nasıl kırıldığını gösterir . Hazırlayan: Brit Cruise. kriptografide kirilmasi kolay sifrelerden biri. adindan da anlasilac..

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet! 05:34

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet!

Vasili kurduğu tuzak sayesinde Cevdet'in bir vatansever olduğunu öğreniyor; onu öldürmek için silahını çekiyor! Vasili, kurduğu oyunla Cevdet'in gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Kendisine yapılan ihaneti kabullenemeyen Vasi..

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru 01:09

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru

Birleşik Krallık’ta yapılan erken seçimlerde meclisteki salt çoğunluğu kaybeden Muhafazakarlar, hükümeti kurmak için destek arayışında. Tek başına iktidarda kalabilmek için dışarıdan 8 vekilin oyuna ihtiyacı olan Başbak..

Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron Oyunu Kullandı 04:30

Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron Oyunu Kullandı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa Ulusal Meclisi'nde görev yapacak 577 milletvekilini belirlemek üzere oyunu kullandı. Fransa'da 47 milyon seçmen bugün Fransa Ulusal Meclisi'nde görev yapacak 577 milletvekil..

Bongonda Trabzon'da 01:14

Bongonda Trabzon'da

rabzonspor, görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdiği 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Theo Bongonda'yı Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, The..

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..