#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü 01:37

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba..

Recep İvedik 2 İzle 1:49:34

Recep İvedik 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar 00:55

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar

Pentagon'dan yapılan açıklamada Türkiye ile Suriye'nin kuzeyinde 'güvenlik bölgesi' oluşturulması için görüşme halinde olunduğu belirtildi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki ülke arasında güven tesis edilme..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı 00:58

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 10 gün önce Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na Savaş bir halk sağlığı sorunudur diyerek karşı çıkan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Kon..

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti 02:06

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti

ABD'nin meşhur komedi dizilerinden 'Glee' ile adını duyuran 35 yaşındaki Amerikalı aktör Mark Salling'in Los Angeles'ta intihar ederek hayatına son verdiği açıklandı. Glee dizisiyle şöhrete kavuşan Mark Salling’in bugün..

  • BETA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı 01:40

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı

Bugün lezzetli, yumuşacık, fırında poşetinde pratik yapımı ile kabak tatlısı tarifini paylaşıyoruz. Lifi bol bir meyve olan, vücudumuza da bir çok faydası da bulunmaktadır. Türk mutfağında en yaygın yapılan bir tatlı ola..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:01

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Antalya'nın Akseki ilçesinde, restorandan yapılan hırsızlık güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Jandarma ekipleri, Akseki-Seydişehir karayolu Gölbaşı mevkisindeki restorandan odun motoru ile elektronik malzemelerin ç..

  • JET TV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle 41:17

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle 38:20

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle 40:04

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, rehin alınan Tunç'u kurtarma peşine düşüyor! Arka Sokaklar 474. Bölüm 23 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Uyuşturucu şebekesine yapılan operasyon sonrasınde deş..

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle 2:12:24

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonra..

Probiyotik Yoğurt Tarifi 03:19

Probiyotik Yoğurt Tarifi

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı 00:58

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal, Gökdemir'lerin gerçek yüzüyle karşılaşıyor ve bu hayal kırıklığı onu Suna'yla daha da yakınlaştırıyor! İnsanlık Suçu 7. Bölüm fragmanında Cemal, atölye devrinde yapılan sö..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..