#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı 04:01

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı

KÜÇÜK EYLÜL 8 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU Bursa'da yaşayan İbrahim-Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri olan Eylü..

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit Olmuş 08:30

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit

Adnan Oktar ve grubu içinde yaklaşık 8 yıl kaldıktan sonra mağdur olarak ayrılarak şikayetçi olduğunu belirten Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında..

  • BETA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu 02:07

Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu

İllüzyonist Aref Ghafouri, 15 Temmuz'da, gösteri için geldiği Antalya'da, hazırlık yaparken kobra cinsi yılanı tarafından sağ elinin bilek üstünden ısırıldı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin vücuduna yayılmasını ..

  • BETA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 3 - 0 Partizan Maç Özeti İzle 04:04

Beşiktaş 3 - 0 Partizan Maç Özeti İzle

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Beşiktaş, 1-1 sonuçlanan ilk maçın rövanşında Vodafone Park'ta Partizan'ı 3-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, d..

  • OFSAYT tarafından
  • 11.241 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor 03:30

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor

İzmit’te, Mimar Sinan’ın eseri olan halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen 441 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, yaklaşık 3 yıldır devam eden restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. İzmit şehir merkezinde II..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ 01:18

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye..

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor 03:45

Diyarbakırlı Taş Ustası Bazalt Taşından Sanat Eserleri Çıkarıyor

Diyarbakırlı taş ustası Cuma Balıkçı, babasının yanında öğrendiği taş oyma sanatıyla Karacadağ bölgesinden getirdiği bazalt taşını işleyerek tavla, dama ve sehpa olarak kullanılabilecek çok yönlü esere dönüştürdü. Sur il..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor 02:49

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ramazan kahkesi tezgahtaki yerini alırken, ustalar yoğun talebe yetişmekte zorlanıyor. Gaziantep'te genellikle sadece Ramazan ayında yapılan, iftar ve sahur sofralarını..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Saldırı hazırlığındaki terörist Mardin'de yakalandı 01:26

Saldırı hazırlığındaki terörist Mardin'de yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan alınan son dakika bilgisine göre, Mardin'de bombalı eylem hazırlığındaki bir örgüt mensubu, 2 kg ağırlığındaki plastik patlayıcı ile yakalandı. İçişleri'nden gelen açıklama şu şekilde: Mardin/Kı..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

Müge Anlı'daki Büyükşen olayında yeni gelişme! Cinayetin kilit isimlerinden Mustafa Okşen öldü 02:24

Müge Anlı'daki Büyükşen olayında yeni gelişme! Cinayetin kilit isimler

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin, cinayete yardım ve yataklık suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını k..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..