#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor 04:28

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor

18-30 yaş arası gençlerin sosyal, ekonomik ve politik tercihlerini ortaya koymak amacıyla yapılan araştırma sonucu açıklandı. Anket sonucunda gençlerin aslında apolitik değil toplum bilincine sahip oldukları, oy kullanma..

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı 02:17

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı

SULTANGAZİ'DE YANINDA İNŞAAT KAZISI YAPILAN İKİ BİNA DÜN AKŞAM ÇÖKME RİSKİNE KARŞI BOŞALTILDI... ''KENDİ EVİMİZE GİREMİYORUZ'' DİYEN BİNA SAKİNLERİ HEM ŞAŞKIN, HEM DE ÖFKELİ.....

Herkesin siniri zıpladı! 02:17

Herkesin siniri zıpladı!

TÜRKİYE SİNİRDE ZİRVEYİ ZORLADI. YAPILAN SON ARAŞTIRMAYA GÖRE TÜRKİYE ÖFKE LİGİNDE 2. SIRADA.. SOKAKLARIMIZDA HEMEN HERKES PATLAMAYA HAZIR DOLAŞIRKEN FİNLANDİYA'DA İSE TAM TERSİ BİR TABLO VAR.....

Türkiye'nin yangınla mücadelesine Rus desteği 00:52

Türkiye'nin yangınla mücadelesine Rus desteği

Türkiye'nin yangınla mücadelesi sürüyor. Havadan ve karadan yapılan yangın söndürme çalışmalarına Rus uçakları da dahil oldu...

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

ABD İstihbaratından Şok Afganistan Açıklaması! Rusya Ayağa Kalktı 01:32

ABD İstihbaratından Şok Afganistan Açıklaması! Rusya Ayağa Kalktı

Afganistan'da terör örgütü Taliban'ın ilerleyişi sürerken ABD istihbaratı, Kabil 3 ayda düşebilir açıklamasında bulundu. Öte yandan Rusya'dan yapılan açıklamada ise, Afganistan'daki durumu ABD yarattı, CIA tespiti güv..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Afganistan'ın Rezervleri Nerede? 00:59

Afganistan'ın Rezervleri Nerede?

Afganistan Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, ülkenin döviz rezervlerinin çoğunlukla yabancı hesaplarda tutulduğu belirtildi...

18 aylık Berkin'i vurdular! 01:41

18 aylık Berkin'i vurdular!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde parkta oyun oynarken maganda kurşunuyla vurulan 18 aylık Berkin bebek hayati tehlikeyi atlattı, yapılan incelemeler esnasında koronavirüs testi pozitif çıktı...

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açıkladı! İşte detaylar... 01:02

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açık

Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, covid19.saglik.gov.tr adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 293 bin 37 COVID-19 testi yapıldı, 19 bin 191 kişinin testi pozitif çıktı. 230 kişi hay..

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı! 02:11

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 3 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Enes Merdivan'ın (19), yakın arkadaşı İ.Ç. (19) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İ.Ç.'nin ayrıca köyde yapılan aramalara katıldığı tespit e..

İdlib’de iki şehit üç yaralı 02:33

İdlib’de iki şehit üç yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı...

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe 01:59

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 'Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.' açıklamasında bulu..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

AHIRDA ÜRETİLEN SALÇAYI SATACAKLARDI 01:04

AHIRDA ÜRETİLEN SALÇAYI SATACAKLARDI

ADRESE YAPILAN BASKINDA PLASTİK BİDONLARA KOYULMUŞ 52 BİN 409 KİLOGRAM SALÇA BULUNDU..

KANTİNLERE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ 01:05

KANTİNLERE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ

HİJYEN KURALLARI DA DİKKATE ALINARAK YAPILAN DENETİMDE BAZI KANTİNLERE CEZA KESİLDİ...

Türk Askerleri Coşkuyla Karşılandı, Türkiye-Azerbaycan Ortak Tatbikatı Başladı 02:52

Türk Askerleri Coşkuyla Karşılandı, Türkiye-Azerbaycan Ortak Tatbikatı

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde ortak askeri tatbikat başlattı. Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Sarsılmaz Kardeşlik 2021 ismi verilen tatbikata katılacak Türk ..

5 YAŞINDAKİ ESMANUR NEDEN ÖLDÜ? 01:12

5 YAŞINDAKİ ESMANUR NEDEN ÖLDÜ?

Antalya'nın Kaş ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Fenalaşıp istifra eden 5 yaşındaki Esma Nur Kaya, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Esra Nur'un ölüm nedeninin belirlenmesi için cansı..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Yağmur suyuyla sulanan fıstık ağaçlarının verimi arttı 01:15

Yağmur suyuyla sulanan fıstık ağaçlarının verimi arttı

Şanlıurfa'da, yağmur suyu değerlendirilerek sulama projesi yürütüldü. En yüksek performansı sağlayan plastik örtü kullanılarak yapılan sulama yönteminin, verimi 3-4 kat artırdığı belirlendi...

OKULDA GIDA ZEHİRLENMESİ PANİĞİ 00:55

OKULDA GIDA ZEHİRLENMESİ PANİĞİ

Osmaniye’de bir okulda yedikleri öğle yemeğinden dolayı zehirlendikleri iddia edilen 29 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin birçoğu ayakta tedavi görürken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Dereli Köyü İl ..

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

Sağlık Bakanlığı açıkladı- Omicron varyantı en çok İstanbul'da görüldü! 00:53

Sağlık Bakanlığı açıkladı- Omicron varyantı en çok İstanbul'da görüldü

Sağlık Bakanlığı, Omicron varyantının görüldüğü illeri açıkladı. Yapılan duyuruda, 1 Aralık 2021 tarihinden beri sekanslanan 3344 örnekten 42’si Omicron. Varyantın görüldüğü iller; İstanbul (30), İzmir (6), Şırnak (1), ..

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı 02:09

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı

Sol Parti Sol Genç üyeleri, Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara’nın intiharını protesto etti. Yapılan açıklamada, “Tarikat yurtları kapatılmalı, tarikatların tüm varlıkları kamulaştırılmalıdır. Buralara aktarılan her kuruş..

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu 02:40

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Çankırı'nın Orta ilçesinde bir vatandaşın 2 ay içerisinde 220 küçükbaş hayvanı telef oldu. Yaşanan ölümlerin ardından yapılan analizlerde hayvanlara yedirdiği yemde ağır metal oranları çıktığını söyleyen vatandaş, yem fi..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İstanbul'da Rus Heyetinden Şok Açıklama Eğer Bunları Yakalarsak 01:03

İstanbul'da Rus Heyetinden Şok Açıklama Eğer Bunları Yakalarsak

İstanbul'da yapılan Rusya-Ukrayna görüşmeleri devam ederken Rus heyetinden açıklama geldi...

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç 04:18

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde yapılan toplantı, Rusya ve Ukrayna taraflarının hem heyet başkanları hem de heyetler arası görüşmelerinin ardından sona erdi. Toplantının ardından heyetlerden ardı ardına önem..