#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

İkiz Babası Oldun 01:30

İkiz Babası Oldun

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

Üvey Babadan Taciz 00:52

Üvey Babadan Taciz

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması 04:35

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması

Etek erkekler için bir ata mirasıdır çünkü tarihin bilinen ilk yıllarından itibaren giyilen giysilere bakıldığında ünlü askerlerin, yöneticilerin ve halkın, kullanımı ile dikimi daha basit olduğu için etek giydiği görülm..

  • JET TV tarafından
  • 4.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı! 08:59

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Duygu Çevik, Dilara Taşkın ile değiştirdiği ayakkabılarına isyan etti ve Dilara ile gerçek arkadaş olmadıklarını söyledi. Merve Sevin ise ..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Ultra Minili Kediciğin Etkileyici Dansı 01:35

Ultra Minili Kediciğin Etkileyici Dansı

Adnan Oktar'ın sohbet programlarında yer alan ve dansları ile adından söz ettiren kediciklerinden Mehtap mini elbisesi ile çalan müziğin hakkını vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Evlenmeden Olmaz Hüseyin! 04:25

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Evlenmeden Olmaz Hüseyin!

Köşkün satışa çıkarılmasından sonra Hülya ile Kerim'in evine misafir olarak gelen Zeynep ve Hüseyin'i bir sürpriz beklemektedir. Hülya, Zeynep ile Hüseyin'in aynı odada yatmasını sağlayınca olanlar oluyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 33.Bölüm - Aslı Gerçeklerle Yüzleşiyor! 04:17

Bodrum Masalı 33.Bölüm - Aslı Gerçeklerle Yüzleşiyor!

Maya, kızı Aslı ile geçmişini paylaşıyor; Faryalı ile ilişkilerini ilk defa anlatıyor! Anne ve babasını bulan Aslı, aile olmanın mutluluğunu yaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler! 11:40

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'ın kombinini konseptine uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Simay, Emine'yi hosteslere benzetti ve Emi..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm 00:34

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Demet Akalın'dan 3 Adamı Sevmiyorum Açıklaması 03:09

Demet Akalın'dan 3 Adamı Sevmiyorum Açıklaması

Murat Boz Bahar Candan aldatması ile ilgili Demet Akalın'da konuşan isimler arasında yerini aldı. Demet Akalın Murat Boz Bahar Candan ve 3 Adam ile ilgili neler söyledi..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

Yaşlı Kadına Sataşan Çocuğun Sirkten Maymun Uzaklaştırır Gibi Ayrılması 00:55

Yaşlı Kadına Sataşan Çocuğun Sirkten Maymun Uzaklaştırır Gibi Ayrılmas

Ortamda herkesin ayrı bir komedi olduğu videoyu biraz incelersek ben elinde telefon ile kulaklığı takmış müzik dinleyerek etrafa ''noluyor ayol'' edası ile bakan adamı ele almak isterim. Seni orada burada caps yapacağım ..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle 43:42

Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 12 Mart muhtırası ile Türkiye'de yaşanan siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmeler röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle 41:17

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; 1980 yılında CHP ile AP’nin çekişmeleri, sokaklarda anarşi ve terörün egemen olması, 12 Eylül 1980 Darbesi röportajlar ile anlatılmaktadır...

Manchester United 2-0 Chelsea  Maç Özeti 06:11

Manchester United 2-0 Chelsea Maç Özeti

Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı. Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United, Chelsea'yi konuk etti. Jos..