#Çinde akıllı tahta İle yapılan kimya dersi

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Deniz Serkanovayı Peyman Umayı Görünce Fenalaştı! 22:44

Deniz Serkanovayı Peyman Umayı Görünce Fenalaştı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Deniz Serkanova yarışmacıların yorumlarını aldıktan sonra yıldızına geçmek yerine jüri masasına doğru gitti ve Peyman Umay'a yakından bakt..

  • ANKA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1000 Adet Fare Kapanıyla Dolu Tramboline Atlayan Çılgın Adam 06:20

1000 Adet Fare Kapanıyla Dolu Tramboline Atlayan Çılgın Adam

The Slow Mo Guys isimli bir adam, tam 1000 adet fare kapanı ile doldurulan tramboline atladı. O anlar yavaş çekim ile kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lerzan Mutlu'dan Alişan Ve Eda Erol İçin Şok Açıklama!! 01:29

Lerzan Mutlu'dan Alişan Ve Eda Erol İçin Şok Açıklama!!

Şarkıcı Lerzan Mutlu, Alişan'ın evlilik kararı alması ile ilgili olarak Eğer Esra bugün Flash TV'de program yapmaya devam etseydi, Alişan, Eda ile sadece flört ederdi. dedi....

  • ANKA tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıt Nasıl Üretilir? 06:15

Kağıt Nasıl Üretilir?

Kağıt insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Bilimin, kültürün ve sanatın gelişerek yayılmasında anahtar rol oynadı. kağıdın ilk ortaya çıkışı M.Ö 4000'de oldu. Papirüs adı verilen kağıt türü kullanılmaya başlandı. Bi..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa 05:55

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa

La ilahe illallah ( Kelime i Tevhid ) zikri 100 defa ( Lütfen açıklamayı okuyun ) (Lütfen okuyun) Video hakkında: Video ve sesler düzenleme yazılımı ile düzenlenip hazırlanmıştır. Video, after effect, camtasia studio, au..

  • PengoTV tarafından
  • 3.655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Bülent Ersoy 00:51

Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi 00:41

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi

ABD'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı Emre Çelik, Washington'da katıldığı bir toplantı çıkışında AA muhabirinin kendisine PYD ile ilgili soru sorması üzerine telaşlanarak hızla uzakla..

Müzeyyen Senar'ın İzmir'deki Yaşamı 03:56

Müzeyyen Senar'ın İzmir'deki Yaşamı

Müzeyyen Senar ile sanat yaşamı, Atatürk ile olan anısı ve İzmir'de devam eden hayatı hakkında röportaj...

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanın Romantik Rüyası! 02:53

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanın Romantik Rüyası!

Nezarete düşen Hakan, Melis'in hayaliyle uykuya dalıyor ve rüyasında Melis ile dans ettiğini görüyor. Kıvanç'a attığı kafadan sonra nezarete giren Hakan, Melis'in hayali ile yaşadığı bu zor durumdan sıyrılıyor! Uykuya da..

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanoğlu'nun Sürgünü 4.Bölüm İzle 28:45

Osmanoğlu'nun Sürgünü 4.Bölüm İzle

Programın 4. bölümünde; Sultan 2. Abdülhamid'in oğlu Mehmed Selim ile ailesinin sürgünden sonraki hayatları ve Mehmed Selim'in ABD'de intihar ile son bulan yaşam öyküsü konu edilmektedir...

Asker Babaları Şehit Olmasın Diye Mucit Oldular 02:59

Asker Babaları Şehit Olmasın Diye Mucit Oldular

Babaları asker olarak görev yapan lise öğrencileri Zeynep Ebrar Avcıoğlu ve Feyza Kılıç, babalarının şehit olma korkusu ile bir proje geliştirdi. Oluşturulan proje ile asker kızları, bomba imha uzmanlarının temas kurmada..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Emine Aydına ŞOK! Jüri Kararıyla Gönderildi mi 14:59

Emine Aydına ŞOK! Jüri Kararıyla Gönderildi mi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde teni ile aynı renk elbise giyen Emine Aydın önce yarışmacılar sonrada jüri tarafından yerden yere vuruldu. Kemal Doğulu, Emine'nin defalar..

  • ANKA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı 00:40

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, müjdeli haberi veriyor! Hülya sevinçten havaya uçuyor! Zeynep, hamilelik testinin sonucunu ilk olarak Hülya ile paylaşır. Sonucu gören Hülya, sevinçten havaya zıplar ve Z..

Gamze Taşkın Sevgilisiyle Geldi Yarışmacılar Stüdyoyu Terk Etti! 16:29

Gamze Taşkın Sevgilisiyle Geldi Yarışmacılar Stüdyoyu Terk Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Gamze Taşkın podyuma erkek arkadaşı ile çıkınca yarışmacılar bu durumu çok kıskandı ve daha fazla dayanamayarak isyan ederek stüdyoyu terkettil..

  • ANKA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Esmesun Ayruluk  Yudum Türkü 04:54

Esmesun Ayruluk Yudum Türkü

Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir uzaktan kendiğe gel kendiğe Ağlayrum sen diye biluru..

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..