#Çinde başlayan yeni dans akımı

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Bir Aşk Hikayesi Hd İzle 04:08

Bir Aşk Hikayesi Hd İzle

Çekişmeli başlayan bir hikayenin sonundaki aşkı birlikte seyredelim. Daha fazlası için abone olun...

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var! 06:49

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var!

Geçtiğimiz hafta sanatçılar arasında başlayan tıklanma tartışması bu haftada devam etti.Ünlülerin İki farklı sosyal medya hesapları üzerinde büyük farklar olması, bu durumun sahte takipçi satın aldıklarını iddia edildiğ..

  • ANKA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rüzgarın Bisiklet Yarışına Engel Olması 00:28

Rüzgarın Bisiklet Yarışına Engel Olması

Güney Afrika'nın başkenti olan Cape Town'da yapılan bisiklet yarışında ilginç bir duruma sahne oldu. Cape Town Bisiklet Turu sırasında bir anda esmeye başlayan rüzgar, adeta bisikletçileri sağa sola savurdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.059 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşil Sahada Büyük Kavga 03:46

Yeşil Sahada Büyük Kavga

Gama ve Brasiliense maçı, ikinci 45 dakika oynanmadan bitti. Önce futbolcular arasında başlayan, sonra taraftarların da dahil olup büyüdüğü kavga maçın ikinci yarının oynanmasına engel oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle 02:31

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu, Manhattan şehrinde bir apartmanda sahibi Katie ile güzel bir hayat süren Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle gözden düştüğünü h..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Evlat Kokusu - Zeynep Yakalanıyor! 04:55

Evlat Kokusu - Zeynep Yakalanıyor!

Evlat Kokusu 2. Bölüm'de; Zeynep'in kaçırdığı Çınar, televizyonda kardeşi Ela'nın hastaneye kaldırıldığı haberini görüyor ve deliye dönüyor. Bunun üzerine hastaneye gitmek isteyen ve ağlamaya başlayan Çınar, Zeyno'yu da ..

  • ANKA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen 01:48

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu öğrenen Hayrullah Bey çok güzel olan bu kıza bir iş teklifinde bulunur. Zengin sosy..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Londra'da Suriye Yürüyüşü Yapıldı 01:13

Londra'da Suriye Yürüyüşü Yapıldı

Merkezi İngiltere'de bulunan Suriye Dayanışması adlı sivil toplum örgütü, Suriye'de Mart 2011'de başlayan iç savaşın 6. yılında Londra’da yürüyüş düzenlendi...

Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti! 02:56

Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti!

Renkli Sayfalar'ın 221. Bölümünde konuk olan Banu Alkan, 31 yaşındaki sevgilisini ilk kez canlı yayında açıkladı! Banu Alkan, Los Angeles'ta bir okulda öğrenci olan 31 yaşında sevgilisi olduğunu itiraf etti. M harfi il..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Resmen Şarkı Söylüyo Şok olacaksınız!!! 01:05

Resmen Şarkı Söylüyo Şok olacaksınız!!!

Sahibinin demesiyle şarkı söylemeye başlayan köpek. sesini degiştirmesine dikkat edin. Bir mücizeye daha tanık oluyoruz...

Ölene Kadar  8.Bölüm- Bir Hayalin Ateşinde! 09:12

Ölene Kadar 8.Bölüm- Bir Hayalin Ateşinde!

Ölene Kadar’ın 8.Bölümünde; Selvi Dağhan’a hesap sormak için limana gider. Tartışma ile başlayan konuşma hiç beklenmedik yöne doğru giderken dışarda ise onları bekleyen bir tehlike vardır...

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sualtı Fotoğraf Festivalinin Çarpıcı Kareleri 01:04

Sualtı Fotoğraf Festivalinin Çarpıcı Kareleri

Sırbistan’ın Pancevo kentinde başlayan 14’üncü Uluslararası Sualtı Film ve Fotoğraf Festivali deniz canlılarının renkli dünyasını yansıtıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağatay Ulusoy Kimdir? 02:30

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağa..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Maçı İptal Ettiren Kar Fırtınası 00:35

Maçı İptal Ettiren Kar Fırtınası

İzlanda da oynanan bir maçta sert hava koşulları maça damga vurdu... İzlanda yerel saati ile başlayan kar fırtınasında göz gözü görmedi. Ülke genelinde güvenlik birimleri dışarda olanları uyararak en yakın sığınma yerler..

Sihirli Annem 6.Bölüm Dizi İzle 59:54

Sihirli Annem 6.Bölüm Dizi İzle

2003'te başlayan dizinin klasik bölümlerinde; tatlı bir peri olan Betüş, iki çocuklu ve dul olan Sadık ile evlenir. İkisi dle birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Betüş'ün annesi Dudu bu evliliğe şiddetle karşı çıkar. Büt..

Çağan Atakan Arslan Kimdir? 01:13

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve ..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezgi Avcı Kimdir? 01:00

Ezgi Avcı Kimdir?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida d..

İrem Derici Depresyonamı Girdi 02:34

İrem Derici Depresyonamı Girdi

Sosyal medya orucuna başlayan Mustaf Ceceli'den yakın arkadaşı, İrem Derici ile ilgili açıklamalar haberimizde...

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 8 yıl önce