#Çinde başlayan yeni dans akımı

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser 00:26

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı 00:49

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

İstanbullu Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

İstanbullu Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu! 05:45

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kıyı Ege'de turuncu uyarıda bulunmuş ve İzmir ve Aydın çevrelerini çok kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarmıştı. Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Bir..

Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı 01:33

Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı

Bolu’da, D-100 karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerdeki yeşil alanlar dakikalar içinde beyaz örtüyle kapl..

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları 01:25

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Mart ayında yağan kar ile birlikte peribacaları beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gece saatlerinde başlayan kar ya..

Karizmatik Şekilde Kayarken Düşen Kadın 00:20

Karizmatik Şekilde Kayarken Düşen Kadın

Buz tutan gölde karizmatik bir şekilde kaymaya başlayan kadın en sonunda kötü düşmüş. Kadının düşüşü arkadaşlarını güldürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:48

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Hatalı ameliyat kabusu 02:31

Hatalı ameliyat kabusu

Ayşe Öztunalı zayıflamak için bıçak altına yattı. Umutla başlayan süreç, sağlığından etti..

Tekirdağ Sarıya Boyandı 02:45

Tekirdağ Sarıya Boyandı

Trakya Bölgesi'nde son yıllarda ayçiçeğinin yerini almaya başlayan kanola tarlalarının çiçek açması ile Tekirdağ sarı renge boyandı...

Bolu’da şiddetli fırtına ağaçları devirdi 02:03

Bolu’da şiddetli fırtına ağaçları devirdi

Bolu’da ani başlayan şiddetli yağmur ve fırtına ağaçları devirdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sığınacak yer bulabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı...

Faciayı benzin istasyonu çalışanları önledi 00:29

Faciayı benzin istasyonu çalışanları önledi

Mardin’de hareket halinde yanmaya başlayan araç, akaryakıt istasyonuna girdi. Yangını çalışanlar müdahale ederek söndürdü...

'Amcam bizi gözetliyor' davası! 02:55

'Amcam bizi gözetliyor' davası!

AMCA-YEĞEN ARASINDA BİR AĞAÇ YÜZÜNDEN BAŞLAYAN KAN DAVASI GİDEREK BÜYÜDÜ... BİRLİKTE OTURDUKLARI BİNAYA TAKILAN GÜVENLİK KAMERASIYLA ZİRVE YAPTI. YEĞEN ÖZEL HAYATIM KALMADI DERKEN.. 81 YAŞINDAKİ AMCA DA KENDİNİ BEN K..

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler 10:05

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler

Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda başlayan yangın sürüyor. Alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Demirören Haber Ajansı'ndan Alpaslan Çınar da o bölgedeki son durumu aktardı. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali) 00:56

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Hayata Alerjisi Olan Genç Kızın İnanılmaz Yaşamı 02:24

Hayata Alerjisi Olan Genç Kızın İnanılmaz Yaşamı

Konu: 23 yaşındaki genç kızın aklınıza gelebilecek hemen her şeye alerjisi var. Sadece süte ya da yumurtaya değil, tüm meyve ve sebzelere, sigaraya, parfüme, arıya hatta çimlere ve güneşe… kısacası, brynn’in hayata aler..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

Ciğerlerimiz yanıyor… 04:33

Ciğerlerimiz yanıyor…

Türkiye’nin ciğerleri cayır cayır yanıyor. Çarşamba günü Antalya Manavgat’ta başlayan yangın fırtınası Ege ve Akdeniz’i adeta sardı. Devletin tüm birimleri, gönüllüler canla başla mücadele ediyor...

Köyceğiz'de çıkan orman yangınına müdahale sürüyor 00:58

Köyceğiz'de çıkan orman yangınına müdahale sürüyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor. Ağla Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün başlayan yangın, Beyobası Sazak Mahallesi'ne kadar ulaştı. Bölgede 10 arazöz ve 2 dozer ile çok sayıda ya..

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya 05:19

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya

Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde iki gün önce başlayan ve 36 saat sonra kısmen kontrol altına alınan yangında, üç kişi yaşamını yitirdi, 58 yaralının tedavisi sürüyor. Manavgat’ta alevler nedeniyle gökyüzü kızı..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

İş çıkışı pusu kurdu 01:32

İş çıkışı pusu kurdu

RÜYA GİBİ BAŞLAYAN EVLİLİĞİ SADECE 3 AY SÜRDÜ, AYRILMAK İSTEYEN KADININ HAYATI KABUSA DÖNDÜ. SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN SEVİL KIRMACI ÖLÜMDEN KURTULDUĞUNA BİLE SEVİNEMEDİ...

144 saat geçti sönmedi... 02:24

144 saat geçti sönmedi...

6 GÜN, 144 SAAT OLDU, ANTALYA'DA BAŞLAYAN YANGINLAR YURDU KASIP KAVURMAYA DEVAM EDİYOR. ONCA MÜCADELEYE RAĞMEN TÜRKİYE'NİN CİĞERLERİ BUGÜN DE ALEV ALEVDİ. FELAKETİN MERKEZİNDE MANAVGAT VE GÜNDOĞMUŞ İLÇELERİ VARDI... KÜL..

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü 04:29

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü

Kastamonu’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından sel baskınları yaşandı, birçok işyeri ve evi su bastı. Batı Karadeniz’de yaşanan sele ilişkin açıklama yapan Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Yaşanan se..