#Çinde hava kirliliğinde sarı alarm verildi

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı 04:19

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı

Tokat'ta, hava şartlarından etkilenen ihracatlık kiraz cinslerinde verim kaybı yaşanması çiftçiyi olumsuz etkiledi. Tokat merkeze bağlı Kemalpaşa ile Akyamaç Köyü kiraz üretimi ile yurt içi ve yurt dışında önemli bir paz..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay 01:15

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay

1974 yılında askerliğimi Kıbrıs’ta yaptim. Askerliğimin bitimine 5 ay ya vardı ya yoktu. Saat gece 12 de devriye nöbetim vardı. Onbaşı’yla nöbet yerlerini gezerken, bakımki çadırının ordan alarm veriliyor. İki nobetçi de..

  • ZULMA tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2NE1 - Firespace Ver.mv Kore Müziği 03:57

2NE1 - Firespace Ver.mv Kore Müziği

2NE1 - Firespace Ver.mv Kore Müziği Şarkı Sözleri [CL:] I go by the name of CL of 2NE1 It's been a long time coming, but We're here now And We about to set the roof on fire baby (Uh oh) You better get yours cause I'm get..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Taylor Swift - Bad Blood 04:04

Taylor Swift - Bad Blood

Bad Blood [Chorus: Taylor Swift] Cause baby, now we've got bad blood You know it used to be mad love So take a look what you've done Cause baby, now we've got bad blood, hey! Now we've got problems And I don't think we ..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..