#Çinde hava kirliliğinde sarı alarm verildi

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

Mağdur anne- Ali Erbaş Allah seni kahretsin! Kur'an kursunda tecavüz davası... 10:20

Mağdur anne- Ali Erbaş Allah seni kahretsin! Kur'an kursunda tecavüz d

ERZURUM'DAKİ KURS BELLETMENİNE 119YIL 6AY HAPİS CEZASI VERİLDİ..

Manisa'da petrol heyecanı devam ediyor 06:55

Manisa'da petrol heyecanı devam ediyor

Zeytin bahçesini sulama amacıyla açtığı sondaj kuyusundan siyah ve yanıcı maddeye rastlayan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğünün incelemesi sonrası maddenin yüzde 6'sının kaliteli petrol olduğun..

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ! 02:11

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ!

Dr. Tahir Tarımer Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedaviye gelen Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın kendisine saldırığı iddia ederek şikayette bulunmuştu. Kamera görüntüleri sonrası olayın aslı..

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Call Of Duty WWII Carentan Trailer PS4 02:12

Call Of Duty WWII Carentan Trailer PS4

Carentan, one of the most beloved Call of Duty® Multiplayer maps, makes its return in Call of Duty®: WWII. Fight through destroyed buildings and fortified streets of this war-torn French town in an all-out battle for a s..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇ 19:29

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇

Ayaklı Gazete’nin yılın enlerini seçtiği 6. TV Yıldızları Ödül Töreni’ne televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimler katıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Sü..

  • BETA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje 01:07

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje

189 farklı kuş türünün yaşadığı Gediz Deltası, dünya flamingo nüfusunun yüzde 10, Avrupa flamingo nüfusunun da yüzde 30'una ev sahipliği yapıyor. Doğa Derneği'nin verdiği bilgiye göre son araştırmalar bu alanda 189 farkl..

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu 00:59

Tacizci Doktora 175 Yıl Hapis Kurbanların Bazıları Olimpiyat Şampiyonu

Amerika Birleşik devletleri jimnastik takımının spor doktoru Larry Nassar'a taciz suçundan 175 yıl hapis cezası verildi. Nassar, aralarında Olimpiyat şampiyonu sporcuların da bulunduğu yaklaşık 160 kişiye cinsel tacizde ..

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy 10:38

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy

İnce yapısı ve çok yoğun bir kapatıcılığı olmamasından dolayı tercih edildi. Make up Forever Light Concealer no:1’le göz altı renk farklılığı giderildi. Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırıldı. M.A.C Prep+Prime pudr..

Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir 04:50

Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir

Yıllardır Magazin Dünyasının En Olaylı Ünlüsü: Demet Akalın Ve Hande Yener Çekişmesi Sürekli Devam Ediyor. Ebedi Düşman İkilinin Arası Bir Türlü Düzelmiyor şarkıcı Demet Akalın İle Hande Yener Arasında Sular Durulmuyor. ..

  • BETA tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal Deney 02:07

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal De

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla sağlıklı suyun önemine dikkat çekmek için Geleceğin İçin Harekete Geç sloganıyla anlamlı bir sosyal..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok! 00:58

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin skandal yalanını ortaya çıkardı. İnce, geçtiğimiz aylarda Amerikalılar beni aradı, haklısınız Muharrem Bey. 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fethullah Gülen'i usulüne..

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyor 00:28

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyo

İsrail polisi tarafından 11 Haziran'da 'keyfi' şekilde gözaltına alınan Türk vatandaşı Ebru Özkan'ın babası Canip Özkan yetkililerden yardım bekliyor. İsrail kural tanımaz uygulamalarına devam ediyor. 8 haziran 2018 tari..

Özcan Deniz'i Zor Gününde Yalnız Bırakmadı Cenazede Dikkat Çeken İsim 02:45

Özcan Deniz'i Zor Gününde Yalnız Bırakmadı Cenazede Dikkat Çeken İsim

CENAZEDE DİKKAT ÇEKEN İSİM: Sadık Deniz Zekeriyaköy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye katılanlar arasında Özcan Deniz'in eski dostu Mahsun..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu 02:07

Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu

İllüzyonist Aref Ghafouri, 15 Temmuz'da, gösteri için geldiği Antalya'da, hazırlık yaparken kobra cinsi yılanı tarafından sağ elinin bilek üstünden ısırıldı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin vücuduna yayılmasını ..

  • BETA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..