#Çinde hava kirliliğinde sarı alarm verildi

Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1 02:52

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1

Ligde zirve yarışı veren Medipol Başakşehir 8. haftada konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor 2-1 mağlup etmeyi başardı... Maçta Emre Akbaba'nın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran taraf konuk ekip olurken, Medipol Başakşehir..

UBER Türkiye'ye geri mi dönüyor 02:08

UBER Türkiye'ye geri mi dönüyor

KAVGALAR, DAVALAR, EYLEMLERLE GEÇEN YILA DAMGA VURAN UBER, GERİ DÖNÜYOR... ERİŞİM ENGELİNİ KALDIRAN MAHKEME, UBER'İN SARI TAKSİLERLE HİZMET VEREBİLECEĞİNE HÜKMETTİ... ESKİ UBERCİ'LER KARARI SEVİNÇLE KARŞILADI, TAKSİCİLER..

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil 00:15

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil

Fenerbahçe'de bir rüya gerçekleşti ve Mesut Özil artık Sarı Lacivertli forma için ter dökecek. Mesut'a başarılar diliyoruz ve ona çok benzeyen birini paylaşıyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var 00:58

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var

Ligde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde. Devler Ligi'nde 3'te 3 yaparak lige dönen Siyah Beyazlılar'da yüzler gülüyor. Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışan Beşik..

Esmeray  Gel Teskere 03:34

Esmeray Gel Teskere

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni Duvarın üstüne astık yırtık resmini Hiç gam yemem yaş dolsa da gö..

Kuzuya süt annelik yapan çoban köpeği 01:12

Kuzuya süt annelik yapan çoban köpeği

ANNESİNİNİN SÜTÜ YETMEYİNCE SÜRÜNÜN ÇOBAN KÖPEĞİ DEVREYE GİRDİ,,, SARI SEVİMLİ KUZU KEZBAN'A SÜT ANNELİK YAPMAYA BAŞLADI. ARALARINDAKİ SEVGİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ...

Tekirdağ Sarıya Boyandı 02:45

Tekirdağ Sarıya Boyandı

Trakya Bölgesi'nde son yıllarda ayçiçeğinin yerini almaya başlayan kanola tarlalarının çiçek açması ile Tekirdağ sarı renge boyandı...

Marcao, özür diledi! 02:04

Marcao, özür diledi!

Giresunspor-Galatasaray maçında takım arkadaşı Kerem'e yumruk atan sarı-kırmızılı oyuncu Teixeira Marcao, sosyal medya hesabından bir özür videosu yayınlayarak, Kerem'in anne ve babasının ellerini öperek af diliyorum. K..

E63F6A3D-E28C-4F97-8F37-37392EFFA86F 00:14

E63F6A3D-E28C-4F97-8F37-37392EFFA86F

Sarı Şeker..

Tam Sevdirecek Gibi Oluyor Sonra Saldırıyor 00:13

Tam Sevdirecek Gibi Oluyor Sonra Saldırıyor

Bacaklarıma dolanan sürünen sarı beyaz kedi biraz sevdiriyor sonra saldırıyor oyun isteyen bir yavru kedi gibi kendileri Adeta bi geliyor gibi oluyor sonra bi gidiyor kedinin saldırmaları ve sevdirmeleri chichen wing s..

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok 11:03

Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılılarda yapılacak başkanlık seçiminin hatırlatılması üzerine, Benim herhangi kaygım yok. İşimi biliyorum, olabilecek maksimum puanı kazanmak. Günün sonunda eğer ..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Doyumsuz Türk Film İzle 1:13:21

Doyumsuz Türk Film İzle

Baharın kız kardeşi bir hayat kadınıdır. Bir sapıkta aynı bölgede sürekli kadınları öldürmektedir. Bahar'ın kız kardeşi bir gün kadınları öldüren adamla pazarlık yapar ve otele gider. Kadın katili Bahar'ın kız kardeşini ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan 06:58

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan

Doğru sandığımız ama yalan olan bilgilerle hayatımız boyunca yaşadık, hayatımız boyunca kandırıldığımız, gerçek değil yalan olduğu halde hala inandığımız bir çok şey var. Zararsız görülen bir yalan zaman içinde tekrarla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray, Avusturya'ya gitti 02:11

Galatasaray, Avusturya'ya gitti

Galatasaray, yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gitti. Sarı-kırmızılılar, 1 Ağustos'a kadar hazırlıklarını Tirol'de sürdürecek...

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2  Beşiktaş Maç Özeti 04:07

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Beşiktaş Maç Özeti

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor karşısında son verdi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspo..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tersine Dünya Demet Akbağ Türk Filmi Full Hd İzle 1:36:09

Tersine Dünya Demet Akbağ Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Filmde, kadınlar ve erkekler arasındaki rollerin değiştiği bir dünyada yaşananlar konu edilir. Bitirim Leyla ve Sarı Leman yaşadıkları mahallenin delikanlı kadınlarıdır. Leman bir fabrikada çalışırken, Le..

  • PengoTV tarafından
  • 8.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle 1:31:15

Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle

Künye Yönetmen Remzi Jöntürk Senaryo Mehmet Aydın Yapımcı Ümit Utku Müzik Ali Ekber Çiçek Görüntü Yönetmeni Enver Burçkin Eser Mustafa Özkan Vizyona Giriş Tarihi 01 Kasım 1973 Süre 91 dk Tür Biyografi, Dram Özel..

  • Tv Series tarafından
  • 8.572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı 11:08

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı 'Öteki Taraf'ın galası önceki akşam gerçekleşti. Galaya birçok ünlü isim akın etti.Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği Öteki Ta..

  • BETA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim 01:35

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim

Eşek arısı şeker yerken çok yakın çekim (Allah Öyle Güzel Renk Vermiş) Arı türleri içerisinde en çok bilinen arı türüdür. Özellikle normal arılara nazaran büyük olmaları bu arılara eşek arısı denmesindeki en önemli paydı..

  • JET TV tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan 03:45

Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan

Hadi gari sende gel sevcan orhan dinle izle Sevcan Orhan - Sen de Gel Albüm Adı : Bir Türküydü Yaşamak Yaylalardan ovalardan A yarim in de gel Yayan değil kıratına A Yarim bin de gel Anan geldi baban geldi Dayın g..

  • PengoTV tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuk Pirzola Tarifi 03:27

Tavuk Pirzola Tarifi

Malzemeler. 2 adet Kırmızı Soğan 4 adet Domates 1 adet Kırmızı Biber 1 adet Sarı Biber 750 gram Tavuk Pirzola 4 diş Sarımsak Taze Kekik Paprika Zeytinyağı Balzamik Sirke Adımlar: 1- Sebzeleri fırın tepsisine alın. ..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..