#Çinin kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans) 05:10

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans)

Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan Klavye: Suat Selen Keman: Rıdvan Dutçu Mix: Okan Cam Mastering & Recording : Emre Vural Klip Montaj: Mustafa Kalıp..

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar 03:26

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar (Sözleri) Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Yoluna baka baka kan doldu iki gözüm Yoluna ağlamaktan kan doldu iki gözüm Dağlar iğdeli yarimde Sana ya..

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ ) 04:44

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ )

Bu kente bir daha gel Yağmurları da getir Uyandır umudumu Sevişen sözler ile Heybende oyun getir O sıska çocuklara Biraz da gülüş olsun Bahara, kadınlara Sonra ekmek olalım olur mu? Acısı acıkana Ama unutma beni Sarıl..

Hande Ünsal - Çok Sevmekten 02:44

Hande Ünsal - Çok Sevmekten

Çok Sevmekten şarkı sözleri ile Hayatımda duyduğum En saçma ayrılık konuşması İmkansızdan da imkansız artık İkimizin kavuşması İçimden bi ses diyo ki Çok uzun sürmez belli ki Değmez yine değmez İçimden bi ses di..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı 03:53

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı

Evlilik Sandalı şarkı sözleri ile Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yabancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevgilimi bir yalancı gülüşe, bir yabancı gülüşe Yıldızları indir, bu g..

Dünya Haber: Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Dünya Haber: Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York'ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8'in satışları 21 Nisan'da başlayacak...

Bu Köyde 150 Yıl Sonra Kendi İmkanları ile Su Çıkardılar 04:19

Bu Köyde 150 Yıl Sonra Kendi İmkanları ile Su Çıkardılar

Muğlanın bir köyünde uzun zamandır çıkmayan su gün yüzüne çıktı. Köylüler sevinci...

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi 04:40

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi

ABD vatandaşı siyahi Tracey Lynn Brown (48) isimli kadının, 2013 yılında transit yolcu olarak bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda tartışma yaşadığı polisler tarafından etkisiz hale getirilmek istenirken polislerin sırtına u..

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Beyaz ve Atiyenin Çocukluk Videoları Çok Konuşulacak! 01:20

Beyaz Show- Beyaz ve Atiyenin Çocukluk Videoları Çok Konuşulacak!

Beyaz Show ekibinin Atiye'nin ailesinden aldığı çocukluk videoları yüzlerde gülücüklerin oluşmasına neden oldu! O zamandan beri sahneye aşina olan Atiye, uzun zaman sonra o videoları izlediği için çok mutlu oldu! Ardınd..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'da Çatışma  1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı 00:32

Hatay'da Çatışma 1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı

Alınan bilgiye göre şüphe üzerine takibe alınan bir araca polis saat 12.15 sularında Hatay-İskenderun yolu Topboğazı mevkiinde dur ihtarı bulundu. Dur ihtarına uymayan ve ateşle karşılık veren teröristler ile polisler ar..

Başbakan  Kaptan Köşkünde 01:24

Başbakan Kaptan Köşkünde

Yalova'daki programının ardından feribot ile Yenikapı'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, yabancı uyruklu bir vatandaş ile sohbet etti. Daha sonra kaptan köşküne çıkan Başbakan Yıldırım, burada bilgiler aldı. Başbakan Bin..

Cesedi Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu 02:55

Cesedi Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu

Afyonkarahisar’da uzun zaman önce ölen bir adamın cesedi evinin altındaki iş yerine tavandan kurtlar dökülünce, dükkan sahibinin durumdan şüphelenmesi ile ortaya çıktı...

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba 01:12

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba

Adana'da bir TIR'ın dorsesi üzerinde otomobil taşınması görenleri hayrete düşürdü. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Caddesinde meydana geldi. Tır'ın, yüklü dorsesi üzerine halatlarla bağlanan otomobille trafikte hareket..

  • JET TV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Sakatlığının Ardından Yeniden Parkurda 103. Bölüm Survivor 2018 01:39

Damla Sakatlığının Ardından Yeniden Parkurda 103. Bölüm Survivor 2018

Uzun bir süredir sakat olan Damla, sembol oyunlarının yarı finalinde parkura çıktı...

  • BETA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yok böyle kader! 02:24

Yok böyle kader!

İLK DONÖRÜ KANSERE YAKALANDI, 2. DONÖRÜN İSE İZMİRLİ BİR DEPREMZEDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. O DEPREMZEDEYE UZUN SÜRE ULAŞILAMADI. AMA 22 AYLIK ALİ TUĞRA BEBEĞİN ACİLEN KEMİK İLİĞİ NAKLİ OLMASI GEREKİYORDU. ŞİMDİ , BU NASI..

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü 00:17

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü

Mardin’in Midyat ilçesinde geçtiğimiz günlerde akraba iki aile arasındaki kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 2 kişinin yaralandığı kavgada tarafların uzun namlulu silahlarla çatışması cep telefonlarına saniye sani..

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu 02:36

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu

Beşiktaş’ta 3 gün önce yurt dışından dönen 30 yaşındaki Cibuti uyruklu tıp öğrencisi, evinde ölü bulundu. Arkadaşlarının uzun süre haber alamaması üzerine itfaiye yardımıyla kapısı kırılarak evine giren polis, yaptığı in..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 03:48

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

Premier Lig'de lider Chelsea, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak zirvedeki yerini perçinledi. Premier Lig'de 22. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan lider Chelsea, rakibini 2-0'lık skorla devirdi..

  • Ömer tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

İşte Benim Stilimde  Simay Tokatlı'nın  Çıldırdığı Anlar! 18:39

İşte Benim Stilimde Simay Tokatlı'nın Çıldırdığı Anlar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Simay Tokatlı, Bahar Candan'ın sürekli uzun çizme ve dar, mini elbiseler giydiğini iddia edince buna hem Bahar hemde Dilara Taşkın itiraz et..

  • ANKA tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..