#Çinin kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı

Kısmetse Olur - Aycan ve Gamze Kavgası Ortalığı Ayağa Kaldırdı! 01:50

Kısmetse Olur - Aycan ve Gamze Kavgası Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız 3.Bölüm'de, haftanın finali sırasında Aycan ve Gamze arasında tartışma çıktı. Tansiyonun giderek yükseldiği tartışmada Aycan deliye döndü. Aycan'ı sakinleştiremeyen Onur da ç..

  • ANKA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Arzum Onan Yıllara Meydan Okuyor 00:47

Arzum Onan Yıllara Meydan Okuyor

Mehmet Aslantuğ eşi Arzum Onan ve oğluyla tatile çıktı. Mehmet Aslantuğ, “Direniş Karatay” adlı yeni filminin çekimlerine verilen arada ailesiyle tatile çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahu Tuğba'dan Vatan Şaşmaz Açıklaması 01:09

Ahu Tuğba'dan Vatan Şaşmaz Açıklaması

Vatan Şaşmaz’ın telefonundan Ahu Tuğba’nın ismi ve fotoğrafı çıktı şeklinde haberler çıktı. Konu hakkında ilk açıklama Ahu Tuğba’dan geldi. Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ahu Tuğba’nın açıklamaların..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Murat Başoğlu Alejandro Oldu Arkadaşlık Sitesinde Partner Arıyor 01:17

Murat Başoğlu Alejandro Oldu Arkadaşlık Sitesinde Partner Arıyor

Burcu Başoğlu ile skandal bir ilişki yaşayan Murat Başoğlu'nun kendini bir arkadaşlık sitesinde İspanyol Alejandro olarak tanıttığı ortaya çıktı. MURAT OLDU ALEJANDRO Bugün Duymayan Kalmasın'da Türkiye'nin konuştuğu adam..

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor  Bana Neler Vadettin 04:17

Gönül Akkor Bana Neler Vadettin

Perişan etdin beni yaktın bu genç Yaşımda mahşerde olsa bile iki elim Yakanda bana neler vaat etdin Herşeyimi kaybetdim adım kötüye Çıktı utan etdiklerinden nerden çıktın Karşıma nasıl inandım sana allah şaşırtsın Sen..

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı 00:38

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı

Suudi Arabistan'da yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden 2 kişi, yolculuklarını da sosyal medyadan canlı yayınladı. Ama sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle araç şeridinden çıktı ve karşı yönden gelen otomobil..

Beren Gökyıldız'ın En Sevimli Halleri - Beren Gökyıldız'ın O Ses Türkiye Hayranlığı 03:58

Beren Gökyıldız'ın En Sevimli Halleri - Beren Gökyıldız'ın O Ses Türki

Türkiye'nin en iyi çocuk oyuncusu seçilen Beren Gökyıldız tam bir O Ses Türkiye hayranı çıktı. Beren Gökyıldız en sevimli halleriyle kamera karşısına çıktı...

  • BETA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulüp Başkanıyla Aşk Yaşayan Futbolcu 01:39

Kulüp Başkanıyla Aşk Yaşayan Futbolcu

Paraguay'da birinci ligde yer alan Rubio de Luque kulübü dünya gündemini salladı. Kulüpte forma giyen Bernardo Gabriel Caballero ile kulüp başkanı Antonio González'in ilişkisi ortaya çıktı. İkilinin yatakta çekilen görün..

  • JET TV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü 02:35

Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü

Adana’da yaşanan Tuğba Keleş cinayetine dair kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Katil zanlısı Erdoğan Küpeli’nin daha önce bir kadını daha tehdit ve taciz ettiği ortaya çıktı. İşte cinayetin ardındaki o ayrıntılar…..

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu! 01:49

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE ÖYLE BİR KAVGA ÇIKTI Kİ 2 KİŞİ DÖVÜLE DÖVÜLE HASTANELİK OLDU... ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA ÖNCE SİLAHLAR ÇIKTI MEYDANA,,, SONRA YUMRUKLAR KONUŞTU... BOKSÖR KARDEŞLERE DENK GELEN BAHT..

Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış 02:32

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış

HDP’nin devletin tahsis ettiği para yardımıyla provokasyon yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 4 HDP milletvekilinin, Meclis’in “iletişim harcaması” için verdiği parayla pul alıp cezaevlerindeki PKK’lı teröristlere gönderdiğ..

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

150 kişinin canını hiçe saydı 02:47

150 kişinin canını hiçe saydı

Yine o çıktı 150 kişinin oturduğu binanın kolonlarını kesti. İnsanları bile bile ölüme götüren cinayet teşebbüsünün altında yine o çıktı...

MARMARAY'DA -NE ÖPÜŞÜYORSUNUZ- KAVGASI! 02:45

MARMARAY'DA -NE ÖPÜŞÜYORSUNUZ- KAVGASI!

Marmaray'da seyahat eden yolcular arasında kavga çıktı. Alınan bilgiye göre bir çiftin birbirini sevmesine tahammül edemeyen bir kişi, çiftle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki taraf arasında kavga çıkt..

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni gelişme! 06:12

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni geli

Bursa'da Aydın S., kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı Kamuran Pınar A.'yı mahkemeye verdi. Mahkemeden evin tahliyesi kararı çıktı. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasından ..

HIRSIZLAR ÇETESİ DEVREDE! 37:58

HIRSIZLAR ÇETESİ DEVREDE!

Polat çifti nasıl çıktı?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 2 ay önce
Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

Hakan Peker - Köylü Güzeli 03:08

Hakan Peker - Köylü Güzeli

Dere aynı tepe aynı Gece gündüz hep aynı Yaşamak bir işkence oldu sana Senin isteklerinden anlarmı Bu bahçe tarla Duramazdı artık buralarda Bir gün köyden çıktı artık Şehirli olacak aklına takmış Giymiş basma mor fistan..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..