#Çinin kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flakka Kurbanları   Dikkatli Olun 03:11

Flakka Kurbanları Dikkatli Olun

Flakka, asıl adı 'sentetik katinon' olan ve toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcıdır. Görünüm olarak tuz tanelerine benziyor ve tıpkı diğer uyuşturucular gibi kullanılıyor. Amfetamin tarzında uyarıcıların o..

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone 8'in Gelişini Horonla Kutlayan Karadenizliler 00:12

iPhone 8'in Gelişini Horonla Kutlayan Karadenizliler

iPhone 8’in satışı Trabzon’da başlandı, satışa başlayan bayi önünde horonlu kutlama yapıldı. Apple'ın, meraklıları tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni modeli iPhone 8 Trabzon’da satışa sunuldu. iPhone meraklıları, saa..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik 08:09

Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik

Genç şarkıcı Güliz Ayla, yeni albümü “Parla”nın lansmanını önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanda gerçekleştirdi. Albümdeki 8 şarkının da kendisine ait olduğunu söyleyen Ayla’yı, dostları yalnız bırakmadı. Güliz Ayl..

  • BETA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim' 01:16

Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim'

Erzurum'da oğlunu YKS sınavına bırakan 54 yaşındaki Remedan Kutan trafik kazasında hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine aldığı sırada hayatını kaybeden Kutan'ın cep telefonu çaldı. Görevli po..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️ 28:16

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️

????“HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, Genel Kurmay’da var ‼️” ????Önce batıyı sonra doğuyu yıkıp İŞGAL başlatacaklardı! Planları ayaklarına dolandı‼️ ????99 Depreminde de Haarp kullanılmıştı. İklim değiştirebildiği,..

  • STUDIO AS tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Belgesellerdeki Hayvanlar İnsanlar Gibi Çığlık Atarsa Nasıl Olur? 02:00

Belgesellerdeki Hayvanlar İnsanlar Gibi Çığlık Atarsa Nasıl Olur?

Matt Amys, BBC'nin Planet Earth 2 belgeselinde bulunan hayvanların çıkardığı sesleri insan çığlıklarıyla dublaj yaptı. Ve tabi ki ortaya eğlenceli bir video çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aldatan Kocayı İş Üstünde Basan Kayınçolar 01:03

Aldatan Kocayı İş Üstünde Basan Kayınçolar

Çin'de yaşanan olayda, bir kadın kendisini aldattığını düşündüğü eşini takip ederek şüphelerinde haklı çıktı. İş üstündeyken yakaladığı eşine ise o an yanında bulunan akrabaları gereken dersi vermişler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Demirel, Çarşı'yı Fethetti 05:37

Zeynep Demirel, Çarşı'yı Fethetti

İkinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, hamileliğine uygun kıyafet bakmak için Beşiktaş Çarşı'da bulunan Sinanpaşa İş Merkezi'nde alışverişe çıktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha 01:00

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha

Peş peşe yaşanan terör saldırılarıyla sarsılan İngiltere'de bir şok daha... Başkent Londra'nın batısında bulunan White City semtinde 27 katlı bir gökdelende yangın çıktı. Konut olarak kullanılan dev binadan atlayanlar ol..

Denizli'den Korkunç Görüntüler 00:47

Denizli'den Korkunç Görüntüler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan kimyasal atık fabrikasında yangın çıktı. Yangına, 10 itfaiye aracı ve çok sayıda itfaiye eri ile müdahale ederken, 3 saat önce çıkan yangın söndürülemiyor...