#Çinin kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış 06:00

Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış

Samsung Galaxy S9 ve S9+ Ön Bakış Samsung, Galaxy S9 ile birlikte büyük ekranlı modeli S9 Plus'ın duyurusunu da gerçekleştirdi. S9+ Özellikleri: Galaxy S9+'ın teknik özellikleri Ekran: 6.2-inch Quad HD+ (2960 × 1440 ..

  • BETA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bitiremediler Şimdi Hedef Türkiye 39:53

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bit

???? Yaşadığımız dönemin adı yeni karanlık Çağ! ???? Bugünün dere beyleri Elon Musk Bill Gates Amazon’dur ! ???? Ekonomi bu kadar kötüyse neden zengin daha zenginleşirken fakir daha da fakirleşiyor ? ???? Bugünün siyase..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 2 ay önce
Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında 03:21

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan eylemlere ilişkin yargılanan ve tüm suçlamaları reddeden darbeci askerlerin, karargahın demir kapısını kırarak içeriye giren halkı şehit edip dışarıya ..

Adana'da Buzdolabını Motosikletle Taşımak 00:59

Adana'da Buzdolabını Motosikletle Taşımak

Adana’da akşam saatlerinde yük taşıma arabasına bağlanan buzdolabını 2 kişi motosikletle taşımaya kalkınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yolda seyreden bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler 'pes' dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Dubai'de Taksi Hizmeti Drone'lar ile Verilecek! 01:39

Dubai'de Taksi Hizmeti Drone'lar ile Verilecek!

Elektrikli ve sürücüsüz araçlarla birlikte drone'lar geleceğin insan taşımacılığında büyük rol oynayacağa benziyor. World Government Summit'te duyurulan bir haber ise bu insan taşımacılığının Dubai için Temmuz ayında ola..

  • JokerS tarafından
  • 4.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
NASA'nın Roketlerini Taşıyan Devasa Araçlar! 01:46

NASA'nın Roketlerini Taşıyan Devasa Araçlar!

Roketten daha büyük bir kara yolu taşıtı düşünün! NASA uzaya göndereceği roketleri taşıma işlemini onlara yaptırıyor... 3000 tona yakın ağırlıkları bulunan araçlar gerçekten muazzam!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Evi İçin Sabırsızlanan Zürafanın Yeri Öpmesi 00:25

Yeni Evi İçin Sabırsızlanan Zürafanın Yeri Öpmesi

Güney Afrika'da bulunan Kruger Ulusal Parkına bırakılmak üzere getirilen zürafa taşıma aracının rampasından inerken ayağı kayıp yere düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi 04:15

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi

Ünlü türkücü binasını satılığa çıkardı! 15 milyon dolar... İki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses'ten yeni kararlar. Sanatçı, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak istiyor. Tatlıse..

  • BETA tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi 01:33

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi

Aselsan Denizdeki İddiasını Dünyaya Gösterdi Deniz sistemleri alanında yurt dışı ürünlerle rekabete soyunan ASELSAN, Torpidoya Karşı Torpido (TORK), ASELSAN Intersept Sonar Sistemi (ASIST) ve SONOBOY'u uluslararası paza..

Gupse Özay -Diziler Bana Göre Değil Artık Sinemaya Yöneldim! 01:18

Gupse Özay -Diziler Bana Göre Değil Artık Sinemaya Yöneldim!

Yeni filmi çok yakın bir zamanda görücüye çıkmaya hazırlanan Gupse Özay dizi sektörü benim ilgimi çekiyor ama sinema için her zaman varım açıklamasını yapmış...

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Savunma Sanayisinde Yeni Yerli Araç Heyecanı 01:50

Savunma Sanayisinde Yeni Yerli Araç Heyecanı

Savunma sanayisi alanında yerli araçlarla ön plana çıkan BMC, gelecek hafta düzenlenecek Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda uçakla taşınabilecek yeni zırhlı aracını görücüye çıkaracak...

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda 01:15

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda

Başbakan Yıldırım, 13. IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda, ilk kez görücüye çıkan milli taarruz helikopteri Atak'ın kokpitine bindi....

Dev Fare Kapanından Yapılan İnanılmaz Araba 05:53

Dev Fare Kapanından Yapılan İnanılmaz Araba

Tesla sayesinde otomotiv sektöründe devrim yaşanırken The Backyard Scientist de kendi aracını tanıttı. Dev bir fare kapanından oluşan aracını görücüye çıkardı. Araç Tesla'ya göre çok daha basit kalsa da kendi imkanlarını..

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evinin Bahçesini Oyuncak Araba Parkuruna Çeviren Adam 01:57

Evinin Bahçesini Oyuncak Araba Parkuruna Çeviren Adam

Oyuncak tutkusundan dolayı evinin arkasına yaptığı parkurlarla izleyenlerin beğenisini kazanan dahi adam yeni parkurunu görücüye çıkarmış. Gerçekten her detay ince hesaplanmış ve oldukça özenilmiş. Bize de verilen emeği ..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Bakan'dan Arif V 216 Filmiyle İlgili Tüyolar 01:43

Seda Bakan'dan Arif V 216 Filmiyle İlgili Tüyolar

Arif V 216 film oyuncuları önceki akşam özel gösterimde bir araya geldi. Seda Bakan, Arif V 216 filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pembeşeker karakteriyle ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan Seda Bakan, “Filmimi..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Mercedes A Serisi - Bilmeniz Gerekenler 04:10

Yeni Mercedes A Serisi - Bilmeniz Gerekenler

Dördüncü nesil Mercedes A Serisi geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Yeni Mercedes A, Mart ayındaki Cenevre otomobil fuarında ilk defa görücüye çıkacak. Dolayısıyla şu anda aracın detaylı test sürüşünü yapma imkanım maalesef ..

  • BETA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce