#Çinin kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak 04:05

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, hem sevgilisine, hem ülkesine sahip çıktı! Mesut Özil, kendisine yapılan ırkçı yaklaşım nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Ülkeyi karıştıran bu olayın ardından bazı Alman..

  • BETA tarafından
  • 533 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cenazeler karıştı 01:53

Cenazeler karıştı

KİMSESİZDİ... KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİ... AMA ŞANSI YAŞARKEN DEĞİL, ÖLÜNCE YAVER GİTTİ. CENAZESİ YANLIŞLIKLA BİR AİLEYE VERİLDİ... GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKSA DA AİLE ONA SAHİP ÇIKTI... SADECE ROMANLARDA, ..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu 02:05

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu

Silivri’nin Selimpaşa Mahallesinde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, işyerinin yanına sokak hayvanları için de mini restoran açtı. Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğl..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli 01:52

Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli

Sokaklarda yatıp kalkıyor ama haline yine de şükrediyor. Ankara'da mendil satarak hayatını kazanmaya çalışan ve sosyal medyada bir anda gündem olan evsiz Hasan'a devlet sahip çıktı. Ankara Valiliği, Hasan'ın ihtiyaçların..

  • PengoTV tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emekli Damızlık Süper Diego 00:03

Emekli Damızlık Süper Diego

Ekvador, 1960'lı yıllarda nesillerinin tükenmesini önlemek için Galapagos Milli Parkı'nda ürüme programı altına aldığı 15 dev kaplumbağayı doğal yaşam ortamına bıraktı. Serbest bırakılan kaplumbağalardan biri de 100 yaşı..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

İlk Defa Yürüyen Arkadalarını Coşkuyla Motive Eden Sınıf 00:42

İlk Defa Yürüyen Arkadalarını Coşkuyla Motive Eden Sınıf

İnsanın en saf duygulara sahip olduğu yaşlardaki çocuklardan büyüklerine ders niteliğinde bir görüntü. Yürüme engeli bulunan çocuk ilk defa yürüdüğü anda arkadaşları tarafından büyük bir coşkuyla cesaretlendiriliyor...

  • Cowboy tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu resim akademisinin öğrenci robotları 01:07

Bu resim akademisinin öğrenci robotları

Portrenizi bir robot çizse ortaya nasıl bir resim çıkacağını hiç düşündünüz mü? Berlin'de bulunan bir galeriyi ziyaret edenler bu meraklarını giderebiliyor. 'Paul adında beş robot' adlı sergide, farklı karakterlere sahip..

  • Umut Tv tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor 01:36

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor

Yaklaşık 18 bin adet taksi bulunan İstanbul'da yıl sonuna kadar 600 adet elektrikli taksinin yolları çıkması planlanıyor. Nisan ayında yollara çıkacak taksiler 0 elektrikli ve sıfır karbondioksit salınımına sahip...

  • PITIRCIK tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Adası Olan 10 Türk 02:36

Adası Olan 10 Türk

Zengin olmak pek çok insanın hayali.. Çalışmak zorunda olmadan gezmek, eğlenmek, daha güzel arabalara binip daha güzel evlerde oturmak elbette bir çok kişinin aklından geçmiştir. Ancak öyle insanlar var ki, sahip oldukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1080p Vs 2k Ekran - Bakalım Anlayabilecelekler Mi? 04:37

1080p Vs 2k Ekran - Bakalım Anlayabilecelekler Mi?

Günümüzde akıllı telefonlara baktığımızda en çok tercih edilen çözünürlük 1080p Full HD. Ancak giriş segmentinde 720p HD, üst segmentte ise 2K hatta 4K çözünürlüklü ekranlar yer alıyor. Üst segmente bulunan cihazların ek..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tayvan'da Görülen İlginç Böceğimsi Canlı 00:23

Tayvan'da Görülen İlginç Böceğimsi Canlı

Tayvan'da kaydedilen gizemli canlının videosu görenleri hayrete düşürmüş. Sosyal medya kullanıcıları, kılımsı bir yapıya sahip canlı hakkında Uzaylı yorumlarını yapmış. Yapılan araştırmalarda ise 230 türü bulunan omurg..

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı 01:59

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı

Hakkari’deki vatandaşlar, 2800 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezinde askerlerle birlikte halay çekti. Şehirden 12 kilometre mesafede bulunan kayak merkezine akın eden Hakkarili vatandaşlar, burada kaymanın sevincini yaşad..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..