#Çinin kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa 00:57

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa

Çektiği parodi videolarla dikkatleri üzerine çeken ve Türk bir sosyal medya kullanıcısıyla girdiği esprili diyalogla ülkemizde de tanınan bir isim haline gelen Amanda Cerny paylaştığı videoyla 'Twerk' akımına gönderme ya..

  • JET TV tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK OLASILIK SORU ÇÖZÜMLERİ 12:24

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK OLASILIK SORU ÇÖZÜMLERİ

8.sınıf olasılık soru çözümleri.Sizler için diğer derslerin videolarını da yükleyeceğim.Anlatmamı istediğiniz konu var ise yorum olarak yazarsanız en kısa sürede hazırlamaya çalışırım.Diğer sınıflar içinde video yüklem..

Kalben - Sonsuza Kadar 03:13

Kalben - Sonsuza Kadar

Kalben - Sonsuza Kadar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Falımdan bir bilet çıktı, filmin adı ‘al yazmalı’. Gören var mı? diye baktım; yoktu. Filmin sonu çok zordu. Kimse görmez, dedin usulca; yoktun, bırakamadım bulunca. Yağmu..

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... 06:24

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamın..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Amerika'daki APPLE Store'u GTA'daki gibi SOYAN HIRSIZLAR 00:49

Amerika'daki APPLE Store'u GTA'daki gibi SOYAN HIRSIZLAR

9 Günde 3 Kez Soyulan Bahtsız Apple Store Mağazası Kaliforniya'da bulunan Apple Store mağazası 9 güdne tam 3 kez soyuldu! Soygun işlemini çok kısa sürede gerçekleştiren soyguncular adeta mağazaya dadanmışlar ve her defas..

  • Cowboy tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis 01:39

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis

Kansas'ta 4 yaşındaki otistik bir çocuk tek başına gezindiği sırada gölete düştü. O sırada bölgede bulunan polis memuru Aaron Bulmer anında çocuğu fark ederek gölete doğru koştu. Kahraman polisin kısa sürede müdahale ett..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

Halk Otobüsü Savaş Alanına Döndüren Olay 01:56

Halk Otobüsü Savaş Alanına Döndüren Olay

Zonguldak'da halk otobüsüne binen genç, yanındaki kız arkadaşına bakarak tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü yan koltuktaki yolcuya tepki gösterdi. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Genç ve yanındaki erkek arkadaşı..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki 02:21

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki

Sesle hareket eden bitki konulu kısa belgeselimiz. Telgraf bitkisi ve Semafor olarak bilinen Desmodiom gyrans, dış çevredeki değişimlere ani tepkiler verebilen bir bitki türüdür.Telgraf bitkisinin bu kadar ünlenmesinin s..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık 01:26

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Irak'ta yapılan gayrimeşru referandum hakkında 'Gerek Irak'ın gerekse Suriye'nin toprak bütünlüğü ko..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Avustralya'da Balinalar Karaya Vurdu 01:25

Avustralya'da Balinalar Karaya Vurdu

Avustralya'da bulunan Hamelin Koyu'nda 150 kısa kanatlı pilot balina karaya vurdu. Koyda avlanan bir balıkçının ihbarı üzerine bölgeye giden kurtarma ekipleri, balinaların yaşatılması için çalışmalara başladı. Karaya vur..

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dayak Yemekten Kurtulan Motosikletli 01:11

Dayak Yemekten Kurtulan Motosikletli

kuştepeye giren bir motorcunun kaskında ki kamerasından dolayı durdurmaya çalışıyorlar. ilk başta bu mahallelerin havasından mıdır suyundan mıdır bilmem hepsinde illa bir tane bulunan kurbağa kılıklı boyutuna göre aşırı ..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelini Düğün Alanına Getiren Helikopter Alev Alev Yandı 02:01

Gelini Düğün Alanına Getiren Helikopter Alev Alev Yandı

Brezilya'da bir kır düğününde gelin, düğün alanına helikopterle geldi. Helikopter alana inerken düştü. Düşen helikopterin yanına koşan davetliler helikopterin içerisindekileri çıkarırken, düşen helikopter kısa bir süre s..

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak 01:16

'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden 2 tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika kada..

Rugby Maçını Yarıda Kesen Kanguru 00:41

Rugby Maçını Yarıda Kesen Kanguru

Avustralya'nın güneydoğusunda bulunan Yeni Güney Galler eyaletinde yapılan amatör Rugby karşılaşmasını sahaya girerek kısa süreliğine kesen kangurunun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patlayan Cep Telefonu Restoranda Panik Yarattı 00:44

Patlayan Cep Telefonu Restoranda Panik Yarattı

Hindistan'ın Mumbai şehrinde bulunan bir restoranda, bir vatandaşın cebindeki telefonun patlaması kısa süreliğine panik yaratmış...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:32

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için 10 dakika da hazırlayabileceğiniz nefis bir dereotu kurabiye tarifi videosu hazırladık. Evde bulunan malzemeler ile kısa sürede lezzetli bir kurabiye tarifi yapabilirsiniz...

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı 00:53

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı

Çin'in doğu sahilindeki Şantung eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene 4 yaşındaki küçük kız çocuğunun ayağı sıkıştı. Yürüyen merdiven merkezi sistemden durdurularak itfaiyeye haber verildi. Kısa s..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..