#Çinliler türk bayrağını tanıyor mu

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Acaba Arkamdan Geliyor Mu? 04:39

Acaba Arkamdan Geliyor Mu?

Oyun Bitti, Orhan Elmas ve Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı, Orhan Elmas'ın yönettiği 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrollerdeki oyuncuları Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'dır. İki..

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua 05:29

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua

Serge Pacome Djiehoua'yı taraftarlar Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görkemli bir şekilde karşıladı. Ancak işin aslı transfer olan futbolcu, yaptığı açıklamada, takımları karıştırdığını söylüyor ve açıklamaları şu ..

  • JokerS tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Halil İbrahim Türküsü - Fon Müziği 06:47

Halil İbrahim Türküsü - Fon Müziği

Dağda gızıl ot biter, içinde keklik öter Eşkiyadan da beter, uslan be halil ibrahim Kıvırcık saçlarına, kar düşmüş uçlarına Dağın yamaçlarınayaslan be halil ibrahim Derede su durulur, daldan köprü kurulur El yerine..

Nankör Köpek, Neyin Eksikti 01:25

Nankör Köpek, Neyin Eksikti

Kader Bağlayınca , Orhan Aksoy'un yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu oynamaktadır. Fotoğrafçı delikanlı ve çiçekç..

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni! 01:21

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni!

Evcilik Oyunu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, başrollerini ise Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın üstlendiği 1975 yapımı bir Türk filmidir. Doğuştan beşik kertmesi nişanlı olan ama birbi..

Alf Rock Video 03:15

Alf Rock Video

1986 - 1990 yıllarında NBC`de yayınlanan popüler bir TV dizisi. Başrolü Melmac gezegeninden A.L.F. (Alien Life Form) oynamaktaydı. Türk Televizyonlarında İlk Kez 1980`li Yılların Sonlarında TRT 2 ile İzlenmiş olup, 90`lı..

Urfanın Etrafı Fon Müziği 04:30

Urfanın Etrafı Fon Müziği

Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar, Ciğerim Yanıyor Aney Gözlerim Ağlar, Benim Zalim Derdim Cihanı Dağlar. Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar, Anandan Babandan Yardan Ayrı Koyarlar. Urfa Dağlarında Gezer Bir Ceylan, Ya..

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden  ( FON ) 03:48

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden ( FON )

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Damatsız Nikah 02:09

Damatsız Nikah

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. Kanalıma abone olmayı unutmayın...

40 Yıl Sonra Hababam Sınıfı 03:44

40 Yıl Sonra Hababam Sınıfı

Hababam Sınıfı'nın yaşayan efsaneleri Türk Sineması'nın 100 yılı etkinliği için buluştu. Hababam Sınıfı'nın efsanevi oyuncuları, geçmişi yad etti ve yaşamını yitiren arkadaşlarını andı..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Çetin Çiftçioğlu'nun Efsane Olympique Lyon Şakası 22:20

Çetin Çiftçioğlu'nun Efsane Olympique Lyon Şakası

2001 yılında yapılan efsane Çetin Çiftçioğlu şakası. Atatürk Havalimanında Lyon futbolcularını bekleyen basın mensuplarını troll'leyen Çetin Çiftçioğlu, Lyon oyuncuları diye Eyüp Şafakspor oyuncularını yutturmuştu. Türk ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
18 Mart Çanakkale Zaferi Kısa Film İzle 03:49

18 Mart Çanakkale Zaferi Kısa Film İzle

“Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.” M. Kemal ATATÜRK..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Hollanda'ya Kangallı Protesto 00:50

Hollanda'ya Kangallı Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşlarına köpeklerle uygulanan şiddetin ardından Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen bir gurup kangallı protesto gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu'na gec..

Alp Aslan - Asker Oldum Piyade İzle 03:14

Alp Aslan - Asker Oldum Piyade İzle

Şarkı:asker oldum piyade Sanatçı:alp aslan albüm:pırlanta şarkılar 4 hüzzam makamı Hd Dinle Hd Dinle..

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz 01:24

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..