#Çirkef İnsanlarla baş etme rehberi

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Kıyam-et! 40:33

Kıyam-et!

Kıyamet düşünüldüğü gibi bir kelime değil mi? İnsan içsel yolculuğunu göz önünde bulundurarak kıyameti ve kıyam etme kavramını nasıl algılayabilir? Uyanış nasıl yanlış anlaşılıyor? Kişisel ve kolektif tekamül adına yapıl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
NATO AĞLARI ÖRÜYOR! RUSYA DEVREDIŞI MI KALACAK? 1:07:06

NATO AĞLARI ÖRÜYOR! RUSYA DEVREDIŞI MI KALACAK?

TÜRKİYE'Yİ NATO'YA MUHTAÇ ETME PLANI..

  • STUDIO AS tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

The Grinch Fragman 02:15

The Grinch Fragman

Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı k..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise son sınıf öğrencisi Alex Truelove (Daniel Doheny) isteyebileceği her şeye sahiptir: yüksek notlar, kız arkadaşı (Madeline Weinstein) ve birbirinden çok farklı tiplerden oluşan eğlenceli bir arkadaş grubu. Her şey yo..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

Müşterinin Nezaketine Göre Çay Fiyatının Değiştiği Çay Ocağı 01:26

Müşterinin Nezaketine Göre Çay Fiyatının Değiştiği Çay Ocağı

Manisa'da çay ocağı işleten Nevzat Adıgüzel, nezaket kurallarına uymayan müşterilerine ayrı bir fiyat tarifesi uyguluyor. Şehzadeler ilçesinde 10 metrekarelik çay ocağını işleten Nevzat Adıgüzel'in iş yerine astığı fiya..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm 17:55

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm

Haydi, mutfakta çok sık yaptığımız ve hayatımızı zorlaştıran hataların bazılarına ve bunların üstesinden gelmek için çözüm önerilerine birlikte göz atalım. Meyve ve sebzeleri en kısa sürede soymayı-dilimlemeyi ve pişirme..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Tık, tık, tık  ,  Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın 02:12

Tık, tık, tık , Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Piş

Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın... tık, tık, tık... kim o ? -hazırlan gıdıyoruz. -sen kımsın? nereye gıdıyoruz?nnTık, tık, tıkn- Kim o?n- Hazırlan gidiyoruz.n- Sen kimsin? Nereye gidiyoruz?n- Sıran geldi. Gerçek ev..

  • izle tv tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018-2019 9.SINIF MATEMATİK BİRİNCİ DERECEDEN İKİ BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER GRAFİK ÇİZİMLERİ 22:55

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK BİRİNCİ DERECEDEN İKİ BİLİNMEYENLİ DENKLEM

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK BİRİNCİ DERECEDEN İKİ BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER VE GRAFİK ÇİZİMLERİnYENİ MÜFREDATnnÇÖZÜM KÜMESİnÇÖZÜM KÜMESİNİ BULMAK İÇİN YÖNTEMLERnYOK ETME YÖNTEMİnYERİNE KOYMA YÖNTEMİnGRAFİK ÇİZMEnGRAFİK ÇİZ..

Herhangi Bir - Yol Aştıkça 03:17

Herhangi Bir - Yol Aştıkça

Herhangi Bir - Yol Aştıkça Dinle sokaklar bizim biz dolaştıkça bir köpek gibi hep yol aştıkça sen ceset görsen ilgini çeker merak etme güneş birazdan doğar oysa susuyordun delerek arşı söylerken olduğunu nelere ka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nasreddin Hoca Küresel Isınma 12:47

Nasreddin Hoca Küresel Isınma

Bir ısınıp bir soğuyan hava yüzünden bahçedeki ağaçların meyvelerini kaybettiğini fark eden Nasreddin Hoca’nın ‘küresel ısınma’ probleminden haberi olur. Çocuklardan aldığı bilgiler doğrultusunda problemin en önemli ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Oğuz Gülen - Ceylan 02:52

Oğuz Gülen - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Masa üstünde şamdan yine kaldım akşamdan Ceylan almazsa eve girerim artık Ya bacadan ya camdan… İçtiğim duble rakılar, gittiğim öbür karılar Beş manita birden sığan geniş geniş karyolalar Köp..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk 03:06

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk

İstersen bu sahayı zindan et bana Ben bitti demeden bu maç bitmez ama Aniden döneriz bak son dakikada Fileleri yırtarım ve Kıyamer Kopar Görmemiş bu dünya böylesini aman Kornerden frikikten atarsın tamam Tam o anda hesa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..