#Çirkef İnsanlarla baş etme rehberi

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı 01:33

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı

Amerika'nın iç kısımları kutup soğuklarıyla baş başa kaldı. Aşırı kar ve buzlanma doğal afete dönüştü. 15 milyon kişi susuz kaldı. Hastaneler operasyonlarını kısıtladı. ABD Başkanı Biden, Teksas'ta Büyük felaket ilan e..

Yenilmezler - Yenilmezler vs Chitauri Ordusu Savaşıyor 04:07

Yenilmezler - Yenilmezler vs Chitauri Ordusu Savaşıyor

SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten kurtarmak için en ..

İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Sözleri Dinle: Dün gece rüyamda yavrumu gördüm Yün çorap istedi, o sabah ördüm Zarfa, Şırnak yazıp, postaya verdim Askerin anası, erinmez imiş. İzinden dönerken gününü saymış Az değ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Şevkat Yerimdar 42. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Şevkat Yerimdar 42. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Ceylan Koynat - Gitme Bir Adım Öteye (Cover) 04:44

Ceylan Koynat - Gitme Bir Adım Öteye (Cover)

Söz&Müzik: Yılmaz Erdoğan, Deniz Erdoğan Yönetmen: Burak Baki Uygulayıcı Yapımcı: Emre Hamarat Davul:Evren Şenyaylar Percussion:Cemal İlkbahar Bas:Savas Akbaba Gitar:Mehmet Şenyaylar Keyboard:Zafer Coşkuner Kanun:Kadir S..

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı 01:44

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı

AYASOFYA CAMİNİN BAŞ İMAMI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA TARTIŞMA KONUSU OLMUŞ, SİYASETÇİLERLE DE POLEMİĞE GİRMİŞTİ. AKADEMİK ÇALIŞMALARIMA DAHA FAZLA ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM DİYEN İMAM MEHMET BOYNUKALIN, GÖREVİNDEN AY..

Küflü zeytinlere dikkat! 02:20

Küflü zeytinlere dikkat!

SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZİ, SAĞLIKLI YEMEKLERİN BAŞ TACI SIZMA ZEYTİNYAĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA KAFALARI KARIŞTIRDI. KÜFLÜ ZEYTİNLERDEN ELDE EDİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARIN TOKSİN RİSKİ TAŞIDIĞI AÇIKLANDI. HATTA UZMANLAR KANSE..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

İzmir Köfte Tarifi 08:29

İzmir Köfte Tarifi

500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 avuç ekmek içi 1 yumurta 1 büyük soğan 2 patates 1 çorba kaşığı tereyağı 400 ml domates püresi 10 adet tatlı kıl biber 1/3 bağ maydanoz 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1..

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Şevkat Yerimdar 43. Bölüm 2. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Sahurda nasıl beslenmeliyiz 02:25

Sahurda nasıl beslenmeliyiz

11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYI GELDİ. GÜN İÇİNDE AÇLIK,SUSUZLUK, BAŞ AĞRISI VE HAZIMSIZLIK ÇEKMEMEK İÇİN SAHURDA NE YEMELİ, NELERDEN UZAK DURMALI SORUSUNUN YANITINI SİZİN İÇİN BESLENME UZMANINA SORDUK... SAĞLIKLI BİR SAHUR ..

Kalben - Doya Doya 03:20

Kalben - Doya Doya

Söz – Müzik: Kalben Sağdıç Düzenleme: Kalben Sağdıç -İlker Deliceoğlu - Tuğrul Bafra - Nihal Saruhanlı- Berkay Küçükbaşlar Gitarlar: Tuğrul Bafra, Kalben Sağdıç Davul: Berkay Küçükbaşlar Perküsyon: Nihal Saruhanlı Bas G..

ABD’de Ida kasırgası- Louisina eyaletinde benzin sıkıntısı başladı 00:58

ABD’de Ida kasırgası- Louisina eyaletinde benzin sıkıntısı başladı

Ida Kasırgası ABD'nin Louisiana eyaletinde büyük hasara neden oldu. Elektrik kesintilerinin devam ettiği Louisiana eyaletinde benzin sıkıntısının baş gösterdiği açıklandı...

Kocamı sana kaptırmam kavgası! 01:56

Kocamı sana kaptırmam kavgası!

Bolu’da, iki kadın birbiri ile saç saça, baş başa kavgaya tutuştu. Dakikalarca süren kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Kavgaya karışan kadınlardan birisi fenalaşarak hastaneye kaldırılırken, diğeri de ifadesi alınmak ..

Şevkat Yerimdar 44. Bölüm 1. Fragmanı 00:51

Şevkat Yerimdar 44. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Etli Beyaz Lahana Sarması 11:58

Etli Beyaz Lahana Sarması

Malzemeler 1 tane orta boy beyaz lahana ic malzemesi icin gerekenler 2 su bardagi pirinc 2 tane kuru sogan 4 dis sarimsak bir tutam maydonoz 300 gr dana kiyma 1 yemek kasigi biber salcasi 2 yemek kasigi domates salcasi y..

Emrah Öz - Gel Be Kadınım 04:37

Emrah Öz - Gel Be Kadınım

Söz & Müzik: Emrah Öz Aranje: Samet Kocamemiş Yönetmen: Enes Bilal Taşcı Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Davul: Gencay Kıymaz Bas: Kemal Büyük Gitarlar: Caner Güneysu Keyboard: Gökhan Varol Percussion: Yaman Hadi Kemanlar: N..

Marula Zam Zammı 02:04

Marula Zam Zammı

MARUL MARUL OLALI BÖYLE FİYAT GÖRMEDİ... TANESİ BAZI YERLERDE 45 LİRAYA KADAR YÜKSELDİ... SADECE O KADAR DA DEĞİLDİ... SOFRALARIN BAŞ TACI, ŞİFA DEPOSU YEŞİLLİKLER DE EL YAKMAYA BAŞLADI.....

Kadın kılığına giren şahıs polisleri harekete geçirdi 03:05

Kadın kılığına giren şahıs polisleri harekete geçirdi

Esenyurt'ta akli dengesi yerinde olmayan bir şahıs, elbiseli ve baş örtüsüyle “kadın kılığında” gezmesi polisleri harekete geçirdi. Çok sayıda ihbar alan polis ekipleri, şahsı yakalayıp gözaltına alırken, o anlar cep tel..

Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

4 MAYIS'TA SİNEMALARDA Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillia..

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser 00:35

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamame..

Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

KANDIRILIYORSUNUZ! EVİNİZDE MUTLAKA YAPIN! 52:27

KANDIRILIYORSUNUZ! EVİNİZDE MUTLAKA YAPIN!

???? Kaya Tuzu Tüketimi Nasıl Olmalı? ???? Sirkenin Vücuda Etkileri Neler? ????Yapay Veganlık Nedir? ????Hangi Tuzu Tüketmeliyiz? ???? Baş Ağrısının Sebepleri Neler? ???? Neden Kabız Oluruz? ???? Bu Bir SEFERBERLİK İLAN..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..