#Çiya xebat zindan müzik dinle

Uygar Doganay - Hergün İsyan 04:55

Uygar Doganay - Hergün İsyan

Olmasaydın zalım bende Ağlamazdım hergün böyle Gideceksen güle güle Kal diyemem canım sana Dur diyemem canım sana Ağlıyorum hergün isyan Sensiz doğmaz güneş haram Gecem günüm kara zindan Gideceksen güle güle git..

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Yudum   Sende Gidersen Eğer Türkü 04:29

Yudum Sende Gidersen Eğer Türkü

Artık günler geçer mi Sende gidersen eğer Yüzüm böyle güler mi Sen de gidersen eğer Dert dökecek kimsem yok Sarılacak dostum yok Yaşamaya gücüm yok Sen de gidersen eğer Söyle ne edeceğim Kime ne diyeceğim Ben kimi sevec..

Zinadan Kurtulamıyorum Lütfen Bana Yardım Edin - Mehmet Yıldız 05:10

Zinadan Kurtulamıyorum Lütfen Bana Yardım Edin - Mehmet Yıldız

Hz. Yusuf (a.s) kardeşleri tarafından atıldığı kuyudan ve Züleyha'nın iftirası üzerine girdiği zindandan Mısır gibi bir azizliğe Sultan olur.. Diğer birçok İslami soru için kanalımıza abone olabilirsiniz...

Kıraç'tan Çok Konuşulacak Kerkük Klibi 03:29

Kıraç'tan Çok Konuşulacak Kerkük Klibi

Ünlü sanatçı Kıraç, Barzani'nin 25 Eylül'de Irak'ın kuzeyinde yapmak istediği referandum öncesi 'Kerkük'ün Zindanı' parçasına çok konuşulacak bir klip hazırladı. Sosyal medya hesabından yayınlanan klip paylaşım rekorları..

Hayattan Nefret Eden Kediler 04:10

Hayattan Nefret Eden Kediler

Hayatı sahiplerine zindan eden kediler ...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı 05:18

Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı

ŞEREF BEY'İN TÜRKÜSÜ Günlerden Beşiktaş Tarihin adı hicran Kavuşmak zamanıydı Koşup gelmiş herbir can Havada aşkın sesi Köy içine yine doğru Bu sevdanın şahidi Dolmabahçe yolu Hasretin adı sensin Anlamsız artık herşey Y..

  • OFSAYT tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4 01:31

The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4

Every story needs a hero. Will you heed the call? Over 10 million players have explored Tamriel in The Elder Scrolls Online, an award-winning online multiplayer RPG. Celebrate this incredible milestone with us by partic..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wizard Of Legend Announcement Trailer PS4 01:21

Wizard Of Legend Announcement Trailer PS4

Wizard of Legend is a fast-paced dungeon crawler with an emphasis on dynamic magical combat. Quick movement and even quicker use of spells will allow you to chain spells together to unleash devastating combinations again..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:46:30

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle

Küçük Barbara Thorson için hayat oldukça zor geçmektedir. Barbara dünyadan çok, Titan'ların, Canavarların, Devlerin dünyasıyla ilgilenmektedir. Herkese karşı meydan okuma gayretinde olan, arkadaşları olmayan ve kendi ha..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik ) 03:04

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Şimdi vaz..

Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum 03:50

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum Bu gün aşık oldum bir hoşum bir hoşum Ona ilk bakışta ilk görüşte aşık oldum Ne güzel bir gün ne güzel bir an Aşık oldum aşık oldum aşık Seni seviyorum ah söyle söyle söyle Seni seviyor..

  • Candy tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce