#Çizgi bana nazır müzik dinle

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Arel Algın - Gel Al 04:44

Arel Algın - Gel Al

Gel Al şarkı sözleri ile Bana vicdan azabını çektiğini söylüyorsun Peki bende çekmiyor muyum sanki ben ruhsuz muyum Bende kalan günahların bana azap çektiriyor Bende kalan anıların beni yontup bitiriyor. Gel al benden..

Aylin Gültekin - Ömrü Billah 03:22

Aylin Gültekin - Ömrü Billah

Ömrü Billah şarkı sözleri ile Aşkına helal olsun, matem dolu günlerim sana hediyem olsun tüm Anılar Bir tablo nasıl ki yapılmazsa bir daha Aşkta öyle yaşanmaz bitince bir daha Nasıl ki dün yaşanmazsa bir daha aşk da öy..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Erol Evgin & Göksel - Rüya 03:41

Erol Evgin & Göksel - Rüya

Sakın dokunmayın bana rahat bırakın Sürüp gitsin bu rüya uyandırmayın Sessizce yürüdüm geçtim dar bir kapıdan Yemyeşil bir ovada buldum kendimi Sanki beni birisi çağırıyordu Bir ses beni peşinden sürüklüyordu K..

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı 03:51

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı

Pencereden gülerken Hep göz göze gelirken Gizlice el ederken Sevdim seni komşu kız Mektubunu beklerken Resmin bana gülerken Rüyalarda görürken Sevdim seni komşu kız Yollarını beklerken Öpüşünü özlerken Seni b..

Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Yudum Cumartesi 04:51

Yudum Cumartesi

Gel Son Bir Kez Deneyelim Bitmesin Bak Yazık Olur Biz Bu Aşka Emek Verdik Biz Bu Aşka Yürek Verdik Biz Bu Sevdanın Uğruna Nelerden Vazgeçmedik Bu Gece Bana Sabah Olmayacak Bu Gece Sensizliğimin Ertesi Bu Gece Bana Gün Do..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ ) 03:55

Yedi Karanfil 4 - Dağlar Dağladı Beni ( FON MÜZİĞİ )

Dağlar Dağladı Beni Gören Ağladı Beni Ayırdı Zalim Felek Derde Bağladı Beni Vay Bana Vaylar Bana Yıl Oldu Aylar Bana Susadım Su İsterim Su Vermez Çaylar Bana Dağı Duman Olanın Hali Yaman Olanın..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) 03:49

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos)

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) Şarkı Sözleri Gözler kalbin aynasıymış Kadir kıymet bakışlarda İsteyince bak nasılmış Kader kısmet tavşanlarda Bi öpüşsek çıkacak yangın Tomsuz kalmış jerry gibiyim Ka..

  • Cowboy tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video ) 03:12

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video )

Hande Yener Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi ..

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Grup Hepsi - Yeter (Official Video) 03:06

Grup Hepsi - Yeter (Official Video)

Herkes hayrandı o gülüşüne Bende bir başka Kuşlar uçardı sıcak iklimlere Vurdum tek taşla Bu güzel masallarla Kimleri kandırdın sen Beni çocuk mu sandın? Yeter seni çok sevdim Yeter çok çalıştım Yeter artık k..

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14) 05:27

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14)

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca Şarkı Sözleri Yolunu bekleyen ben olsam neyse Bu şehir bu sokak seni bekliyor Uykusuz geceler gizlese bile Be seher bu şafak seni bekliyor Selami Şahin: Hayatın ne anlamı var Yanımda..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce