#Çizgi bana nazır müzik dinle

Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle 03:27

Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle

Beyaz giyme söz olur Siyah giyme toz olur Gel beraber kaçalım Muradımız tez olur Salına da salına da gel Haydi yavrum dön dolaş yine bana gel Beyaz giyme tanırlar Seni yolcu sanırlar Zaten bende talih yok Seni benden a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Atilla Taş   Ham Çökelek 03:56

Atilla Taş Ham Çökelek

Ellere nispet, gonlume kismet Olumune benim ol gel Anneni kandir, babani inandir Geceyi uyandir, hadi bana gel Yollari teperek, kus gibi sekerek Cokelegi dokerek, hadi bana gel Gel cokerek tek tek sekerek lo Bog..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge 21:56

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge

Üç yıllık sevgilisi Murat Akıncı ile geçen pazar günü nikah masasına oturan Zerrin Özer'in, mutluluğu yarım kaldı. Eşi hakkında çıkan iddiaları duyunca fenalaşan Zerrin Özer, hastanelik oldu. ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI YOLLA..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür Müzik Dinle Şarkı Sözleri Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım Allahım Beni sana küstüren k..

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün 02:56

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elimde olsa sesine sarılırdım En gizli şahidim, senin vicdanındır. Nefesimdin, bana el oldun. Ellerin oldun, ellerin oldun.. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde ..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Bülent Ortaçgil - Adalar 03:25

Bülent Ortaçgil - Adalar

Bülent Ortaçgil - Adalar Dinle Adalar şarkı sözleri ile Gittik gittik, denize açıldık Rüzgârlara bindik taşındık Shaman'la* süzülürüz bilinmeze Kaptanımız yaşlı ve usta Güneş kızgın, tepemizde Yan yatmışız dostumuz..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..