#Çizgi bana nazır müzik dinle

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

 Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) 04:06

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik)

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyverdun gittun beni oy Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun oy Allah'undan bulasun Kimse almasun seni Kimse almasun seni Yine bana kalasun Kimse ..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Metin Şentürk - Gelin 03:43

Metin Şentürk - Gelin

Gelin Aşkımın adı sensin, Dilimin tadı sensin, İki gözüm bir kalbim Kalbin muradı sensin Allah’tan bir hediye Verdi bana sev diye Göz gördü gönül sevdi Evlenelim seninle Bir teklifim var dinle Yaşlanalım seninle Kalp..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Rohat  - Arama 04:10

Rohat - Arama

saat kaç kaç mevsim oldu Sen gideli buralardan Şehir sustu, Sen gittin, Ben sustum, Yangın oldum. Yandım, yandım Sana, bana, aşkına inandım. Nasıl inandım? İnandım Nasıl kıydın bana? Aşkıma? Bir daha arama! Sorma beni bi..

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser 00:31

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder 03:33

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..