#Çiğ köfte dürüm

Badem Çorbası Tarifi (Osmanlı Mutfağı) 06:49

Badem Çorbası Tarifi (Osmanlı Mutfağı)

250 ml Tavuk Suyu 250 ml Süt 1,5 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Un 130 gram Çiğ Badem 1/2 çay kaşığı Yenibahar Tuz, Karabiber..

Nusret Dünyaca Ünlü Türk Dr. Mehmet Öz'ün Programında 01:54

Nusret Dünyaca Ünlü Türk Dr. Mehmet Öz'ün Programında

Nusret'in ünü her geçtiğimiz gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde Dr.Mehmet Öz'ün programına katılan Nusret, çiğ eti yağ ile pişirip Öz'e yedirdi. O anlar böyle kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şekerpare Tarifi 09:16

Şekerpare Tarifi

125 gr tereyağı 100 gr çiğ badem 1 su bardağı irmik 1 su bardağı beyaz un 1 yumurta Ballı şerbet için, Yarım su bardağı bal Yarım su bardağı su Portakal çiçeği sulu şerbet için, Yarım su bardağı toz şeker Yarım su bardağ..

Kuşkonmaz Çorbası 02:22

Kuşkonmaz Çorbası

Tarifin hiçbir zorluğu yok. Sadece iki noktaya dikkat etmelisiniz. İlk etapta kuşkonmazları iyice pişene kadar kavurmalısınız. Bunu kuşkonmazları yakmadan yapmanın yolu da kısık ateşte, kapağı kapalı şekilde, arada karış..

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı 02:02

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Zeytin Dalı Harekatı'nın kilit ismi İsmail Metin Temel için, ' O generalin apoletlerini sökeceğim' dedi. Açıklamaların ardından çığ gibi tepkilere maruz kalan İnce ise sessizliğ..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 04:58

Kavala Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler: 250 g oda sıcaklığında (çikolata kreması kıvamında) tereyağ, 4 su bardağı un, 2 su bardağı çiğ badem, 3 büyük boy yumurtanın akı, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Üzeri için bolca pud..

Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar 01:44

Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar

Hayat kurtarmak için kendilerini riske atıyorlar Deprem, çığ, sel, trafik kazası ve heyelan gibi birçok olayda canlarını hiçe sayarak yaralılara ulaşmak için büyük mücadele veren AFAD ekipleri, meslekleri gereği zaman za..

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır 01:30

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Türkiye'nin ilk elektrikli traktörünün seri üretimi başlıyor. Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Bakan Pakdemirli'den bir müjde de çiğ süt destek ödemesi bekleyen üreticilere geldi...

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu 02:36

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu

WhatsApp'ın zorunlu güncelleme dayatmasına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Peki, WhatsApp bununla neyi amaçlıyor? Kişisel verilerimizi nasıl koruyabiliriz? Sözleşme neden Avrupa ülkelerini kapsamıyor? İşte tüm b..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karda hasta olmak... 01:38

Karda hasta olmak...

KİMİ YERDE KAR KALINLIĞI İNSAN BOYUNU GEÇTİ... KİMİ YERDE ÇIĞ DÜŞTÜ, YOLLAR GEÇİT VERMEDİ... BAZILARINI KURTARMAK, AMBULANSA TAŞIMAK RESMEN SÜPER KAHRAMAN OLMAYI GEREKTİRDİ.....

5 yıl aradan sonra ilk kez yağdı 02:39

5 yıl aradan sonra ilk kez yağdı

OTOYOLA ÇIĞ DÜŞTÜ, ŞOFÖRLER SAATLERCE MAHSUR KALDI... KAYGANLAŞAN YOLLAR KAZALARA DAVETİYE ÇIKARDI, ANTALYALILAR İSE 5 YIL ARADAN SONRA KARLA BULUŞTU..

Türk tır şoförleri 1 aydır Rusya-Gürcistan sınırında mahsur 02:26

Türk tır şoförleri 1 aydır Rusya-Gürcistan sınırında mahsur

Rusya’da 1 ay önce yaşanan çığ felaketi nedeniyle Rusya-Gürcistan sınırındaki Vladikavkaz Sınır Kapısında mahsur kalan Türk tır şoförlerinin bekleyişi devam ediyor...

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı! 01:27

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı!

HİKMET SELEK'İN 13 YIL ÖNCE KAYBETTİĞİ KİMLİĞİYLE ADINA 30 TELEFON HATTI ALINDI. ÜSTELİK FATURALAR DA ÖDENMEYİNCE BORÇLAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ. EVİNE İCRA ÜSTÜNE İCRA GELEN TALİHSİZ ADAMIN HAYATI KABUSA DÖNDÜ...

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Utandıran ''şort'' tartışması! 03:32

Utandıran ''şort'' tartışması!

TÜRKİYE BUGÜN, KADIKÖY'DE, ŞORTLU BİR KIZA YAPILAN TACİZİ KONUŞTU...ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞEBNEM TÜFEKÇİ, BAKIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDUĞU BİR ADAMA TEPKİ GÖSTERDİ... AMA AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLERE MARUZ KALDI. GENÇ KIZI..

Süte zam kattılar! 02:14

Süte zam kattılar!

SÜT FİYATLARI SON 1 YIL İÇİNDE ZAMLANDI. MARKETLERDE 1 LİTRE SÜTÜN FİYATI 9 LİRAYA DAYANDI. YOĞURT VE PEYNİRDE DE FİYATLAR ARTARKEN, ÜRETİCİLER “BİZ ÇİG SÜTÜN KİLOSUNU 3 LİRA CİVARINDA SATIYORUZ, MAALİYETİ BİLE KURTARM..

Akciğerde pıhtı atması patladı 01:58

Akciğerde pıhtı atması patladı

Kovid sonrası pıhtı atan hastaların sayısı çığ gibi arttı..

DİKKAT 18:30

DİKKAT

ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 10 ay önce
Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Ebru Yaşar - Güz Gülleri 02:55

Ebru Yaşar - Güz Gülleri

Ebru Yaşar - Güz Gülleri Şarkı Sözleri İnan ki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce