#Çiğli 2 ana jet Üssü

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Ahmet Şafak - Çanakkale 04:27

Ahmet Şafak - Çanakkale

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençlipime eyvah Çanakkale içinde bir uzun servi Kimimiz nişanlı kim..

2CELLOS'tan Muhteşem Game of Thrones Tema Müziği 05:03

2CELLOS'tan Muhteşem Game of Thrones Tema Müziği

Game Of Thrones Orjinal jenerik Müziği (Dizi Filmi Soundtrack ) Taht Oyunları Ana Tema Luka Sulic ve Stjepan Hauser ikilisinden yine muhteşem bir çalışma geldi. İkili efsane dizi Game of Thrones'un tema müziğini yorumlad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Lastikçiden Nusret Taklidi 01:41

Lastikçiden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pideciden Nusret Taklidi 01:30

Pideciden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Bu sefer Pideciden Nusret taklidi, ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden sö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılana Kafa Tutan Kuş !!!Sonuca Şaşıracaksınız 00:58

Yılana Kafa Tutan Kuş !!!Sonuca Şaşıracaksınız

Yabani ortamda yılana kafa tutan yabani kuşun cesaretine şaşırmamak elde değil.İşte o ana ait görüntüler videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Skandal!! Kısmetse Olur da Şok Ölüm Haberi 02:25

Skandal!! Kısmetse Olur da Şok Ölüm Haberi

Televizyon programında canlı yayında yine şok edici bir olay.Yarışmacı Merve'nin babasının ölüm haberi bir zarfla sunuldu...O ana ait görüntüler videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:34

The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, y..

Görenler Kanalı Değiştiremedi! 02:14

Görenler Kanalı Değiştiremedi!

Ana Mocanu ve Loredana Chivu izleyicileri hayran bırakmaya devam ediyor. Katıldıkları televizyon programında yaptıkları seksi dans herkesi ekrana çiviledi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
zarafet ve asalet timsali kadınlar 00:10

zarafet ve asalet timsali kadınlar

Kadın; güzellik, zerafet, renk, güç, bereket ve asalettir :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Polisinin Trt Spikeri Erhan Çelik'e Saldırması 00:47

Hollanda Polisinin Trt Spikeri Erhan Çelik'e Saldırması

TRT'nin ana haber spikeri Erhan Çelik de Hollanda polisinin saldırısına uğradı. Erhan çelik, Türk vatandaşlarına köpekle müdahale eden Hollanda polisini engellemeye çalıştığı anlarda tartaklandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:51

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Ana karakter Oozora Tsubasa, Kojiro Hyuga, kaleci Genzo Wakabayashi ve Taro Misaki'dir. Tsubasa, doğumundan beri topla haşır neşir bir çocuktur. Tek hayali dünyadaki en iyi futbol oyuncusu olmaktır. Bazı sorunları nedeni..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Trafik Lambası  Renkleri Öğreniyoruz! 04:25

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Trafik Lambası Renkleri Öğreniyoruz!

Leo Junior eğitici çizgi filmi Türkçe izle. Trafik çok yoğun ve Leo ana yola çıkamıyor. Burada bir trafik ışığına ihtiyaç var. Haydi trafik ışığını yapalım! Önce ampulleri koruyan parçaları monte edelim. Sırada direk var..

Davaro  Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit 00:46

Davaro Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo Cano'suna kavuşmuş ve gerdeğe girmek için can atmaktadır. Annesi Hano Ana ise bir türlü onları yalnız bırakmaz...

Assassins Creed Film İzle 1:55:31

Assassins Creed Film İzle

hikayenin ana karakteri olan Desmond, sıradan bir barmendir ve bir gün bilinmeyen bir şekilde kaçırılarak ortadan kaybolur. Desmond’u kaçıran büyük bir şirkettir ve Desmond’u üstün bir teknoloji ürünü olan Animus adlı bi..

  • Tv Series tarafından
  • 7.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal Başlık Parası 03:19

Kemal Sunal Başlık Parası

Ana hakkı olarak düğün isterim.Yirmi beş bin başlık parası,.Yirmi beş bin de düğün masrafı.Bu devirde koca nerede herif...

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Btob - Movıe 03:59

Btob - Movıe

Translation cheoeumen da geurae mideulmanhan nomeun eopgo e yeope naega itgien neomu akkapdago al eotteoke malhaedo neon geunyang idaero bami saedorok kkeutkkaji nawa jeulgimyeon dwae Hey DJ yeojaneun jana kkaena josimha..

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle 14:36

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle

Programda Mondros Mütarekesi'nden sonra İngilizlerin Hatay'ı işgal etmesi, onları Fransızların izlemesi, 20 Ekim 1921'de Türkiye-Fransa arasında imzalanan Ankara İhtilafnamesi ile İskenderun Sancağı’na tanınan özel idare..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete 02:55

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete

Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gu..

Anadolu'ya 4.Bölüm 48:16

Anadolu'ya 4.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Giresun Alancık Köyü Kırsal Kalkınma Kooperatifi ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 1. bölümü ve T..

Anadolu'ya 12.Bölüm 26:33

Anadolu'ya 12.Bölüm

Nevzat Şenol'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; Kadın Ana dizisinin 20. bölümü yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 13.Bölüm 52:08

Anadolu'ya 13.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Manyas Gölü'ndeki kooperatifleşme çalışmaları, gölün kullanımı ve zirai mücadele ile ilgili bilgi, röpotaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kad..

Anadolu'ya 16.Bölüm 54:32

Anadolu'ya 16.Bölüm

Programın 16. bölümünde; kavakçılık ve kavak ağacı yetiştiriciliği, köy enstitülerinin önemi hakkında Şükrü Koç ve Naciye Makal ile söyleşi yer almaktadır. Programda ayrıca “Kadın Ana” adlı oyunun 6. bölümüne yer verilme..

Anadolu'ya 17.Bölüm 53:06

Anadolu'ya 17.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; zirai mücadelenin ülke ekonomisindeki yeri ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 7. bölümü ve Turizm..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..