#Çiğli 2 ana jet Üssü

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Almanya'da Alman Çocuğunu Döven Türk Çocuğu 04:31

Almanya'da Alman Çocuğunu Döven Türk Çocuğu

Evet efenim yine bi barzoluk izleyeceğiz. Bu çocuk Almanyada arkadaşlarıyla birlikte bi Alman çocugunu dövüyor Alman çocugu ise hiç karşılık vermiyor hiç ses etmiyor. İzledikçe utandım ama şu var ki bu barzo çocuğunun bü..

  • JET TV tarafından
  • 1.477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma 01:45

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün oğlu Asım için bir konuşma yapan Cem Öğretir, ekran başındakiler..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Street Fighter Suikastçı Tekniği  Film İzle 1:40:39

Street Fighter Suikastçı Tekniği Film İzle

Street Fighter Dünya tarafından çok beğenilen bir efsanevi oyundur. Filmde bu oyundaki ana karakterler olan ryu ve ken'in muhteşem hikayesi anlatılmaktadır. Street Fighter Suikastçı Tekniği 2014 full hd film izle iyiseyi..

  • Tv Series tarafından
  • 6.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fifa 17'de Dizi Tadında Gol Pozisyonu 00:36

Fifa 17'de Dizi Tadında Gol Pozisyonu

Fifa 17 oyununda bir sürü ilginç ana rastladık.Şimdi izleyeceğimiz sanki türk dizisinde çıkma bir an gibi izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DOOM (Oynuyoruz Yeni Oyun Yeni Serüven Yeni Yaşam) 09:34

DOOM (Oynuyoruz Yeni Oyun Yeni Serüven Yeni Yaşam)

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere DOOM oynadım ve Bunun seri haline getirilmesini mazur görmüyorum tabi siz bu seriye ilgi gösterirseniz ben de devam etmeyi düşünüyorum Haydi Eller LİKE butonuna.Oyun Açıklama=doom, ..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

 Adriana Lima Antalya'da Podyuma Çıktı 01:24

Adriana Lima Antalya'da Podyuma Çıktı

Dosso Dossi Fashion Show'da Brezilyalı model Adriana Lima'nın baş mankenliğinde defile gerçekleştirildi. Defilede ünlü mankenler Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart da podyuma çıktı...

Kaportacıdan Nusret Taklidi 00:35

Kaportacıdan Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlunun Küpe Taktığını Öğrenen Baba 03:03

Oğlunun Küpe Taktığını Öğrenen Baba

Trafikte giderken oğlunun küpe taktığını gören baba tabiri caizse ana avrat düz gidiyor :D İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Ara Bir Derede Kalan Çocuk 01:05

İki Ara Bir Derede Kalan Çocuk

Çin'de bir ana okulunda çekilen bu görüntü, internette izlenme rekorları kırıyor. Görüntüde çok uykusu olan minik bir çocuğun önündeki yemeğini yeme çabası görülüyor. Fakat sevimli afacan yemeğini yemekte oldukça zorlanı..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Yol 03:31

Kalben - Yol

Geceden düştüm yola Vardım bir garip hana Ne ana var ne de baba Sırtımda bir hançer Elimde bir yara Kalbim kana kana düştüm Yola bak dedi yola Benzemez o iki kola Kavuşsa da kavuşmasa da Akar ince ince Akar ince ince ..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Paranormal İşaretler Fragmanı (TVde İlk Kez) 00:44

Paranormal İşaretler Fragmanı (TVde İlk Kez)

Baş rollerinde Sarah Snook, Joelle Carter, Mark Webber, David Andrews ve Ana De La Reguera'nın olduğu Korku-Gerilim türündeki film TV'de ilk kez 30 Haziran Cuma akşamı saat 23.15'de Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 2.784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harbiden Yok Böyle Bir Şey 00:50

Harbiden Yok Böyle Bir Şey

Bağımsız tekerlerde hidro pompa gücüyle calisa bilir bir ana pompa yada elektrikli motor ile yuretebilinir Hahaha bizde olsa sağa sola kayar yol vermeyiz hahahah..

 Kedicikler Reyting Rekoru Kırdı 01:24

Kedicikler Reyting Rekoru Kırdı

Görünen o ki Adnan Oktar'ın alımlı kedicikleri Aslı Alkan ve Mehtap Şahin'in dansı reyting rekoru kıracak! Adnan Oktar kediciklerin cazibeli dansına sadece 1 dakika dayanabildi. Son derece heyecanlı ve bir o kadar da key..

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu 2 - Fragmanı 02:17

Ay Lav Yu Tuu 2 - Fragmanı

Ay Lav Yu Tuu, 22 Eylül'de sinemalarda! Aşkın kahkahayla buluştuğu Ay Lav Yu nun ikincisi Ay Lav Yu Tuu da, kahkaha sesleri artarak devam ediyor. Tinne köyünün manevi ana-babası İbrahim (Sermiyan Midyat) ve Jessica (Ni..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Hatay’da 300 Polisle 01:43

Hatay’da 300 Polisle "Huzur Operasyonu" Gerçekleştirildi

Hatay’da 300 Polisle Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi Antakya ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 polisin yanı sıra özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ”Huzur Operasyonu”nda Altınçay, Eme..

Beyaz Show - Seyircinin Anlamadığı Hikayeler! 02:24

Beyaz Show - Seyircinin Anlamadığı Hikayeler!

İlker Ayrık ve Beyaz, yaşama dair önemli iki durumu seyirciler ile paylaştılar.. İlker Ayrık, üstadı Müjdat Gezen'in kazandığının çoğunu mesleğe yatırım yaparak borç içinde mutlu bir yaşam sürdüğünü anlattı.. Buna ilavet..

  • ANKA tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Dostuyla Öğle Uykusuna Hazırlanan Köpek 00:10

Küçük Dostuyla Öğle Uykusuna Hazırlanan Köpek

Ana kucağında neye uğradığını şaşıran zavallı köpüşün sevimli hallerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki 02:21

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki

Sesle hareket eden bitki konulu kısa belgeselimiz. Telgraf bitkisi ve Semafor olarak bilinen Desmodiom gyrans, dış çevredeki değişimlere ani tepkiler verebilen bir bitki türüdür.Telgraf bitkisinin bu kadar ünlenmesinin s..

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Bizim Neyimiz (Mizah Amaçlı Yapılmıştır) 00:19

Vatan Bizim Neyimiz (Mizah Amaçlı Yapılmıştır)

Şanlı Türk askerimizin tamamen mizah amaçlı yapılan mini skecini izliyoruz. Tabiki bütün askerlerimiz vatanını milletini anası gibi korur kollar ve sahiplenir...

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama 02:45

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG sisteminin yerine üzerinde çalışılan modele ilişkin, Ana felsefesi liseye geçişte herhangi bir merkezi sınavın olmadığı, çocukların daha çok yeteneklerine, ilgilerine g..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..