#Çocuk tribi atan tatlı köpek

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Hey Hey Kara Koyun 01:47

Hey Hey Kara Koyun

Hey hey kara koyun hiç yünün var mı? Evet evet üç çuval var Biri küçük hanıma Biri küçük beye Bir diğeri çiftlikte Yaşayan çocuk için Mee Mee kara koyun hiç yün var mı? Evet evet üç çuval var Hey hey beyaz koyun hiç y..

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar 02:48

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar

Her şey kanun, her şey kural, her şey garip Bıkmadın mı dik durmaktan, gözyaşlarını silip silip Sırtında bir yük var, gözün dalıyor İçindeki çocuk senin yerine ağlıyor Erkekler de ağlar, sev gözyaşını Küçükken ağla..

Bruce Lee'nin Hareketlerini Birebir Taklit Eden Bücür Geri Döndü! 02:33

Bruce Lee'nin Hareketlerini Birebir Taklit Eden Bücür Geri Döndü!

Bu çocuğu belki hatırlıyorsunuzdur belki de hiç denk gelmediniz. Daha önce izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız denektir. Steve Harvey'in programında yeniden geri dönen küçük Bruce Lee bildiğimiz gibi. Lee'nin hareketler..

  • PengoTV tarafından
  • 2.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
65 Yıldır Bu Makinenin İçinde Yaşıyor 00:55

65 Yıldır Bu Makinenin İçinde Yaşıyor

ABD'de ortaya çıkan son çocuk felci salgını sırasında hastalığa yakalanan Paul Alexander'ın neredeyse ömrünün tamamını içinde geçirdiği 'çelik ciğer' isimli hava geçirmez cihaz, hastanın boyun çevresini sıkarak ciğerleri..

Kolsuz ve Bacaksız Doğan Çocuğun İlk Adımları 01:15

Kolsuz ve Bacaksız Doğan Çocuğun İlk Adımları

çocuk kolları ve bacakları olmadan dünyaya geldi Şu an 4 yaşında olan Camden'ı daha önce ağlayan kardeşini susturmaya çalışırken ki görüntüleriyle tanımıştık..

  • JET TV tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı 02:24

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı

Siirt’te bağlı Aktaş köyü kırsalında çocuklar tarafından bulunarak, getirildiği köyde kapağı açılan varilden yayılan gaz nedeniyle 23’ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Olay, Siirt kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede..

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

İbrahim Tatlıses - Kara Zindan 04:45

İbrahim Tatlıses - Kara Zindan

Bir telgraf cekmissin gecmis olsun diyorsun cocuk gibi sevindim sucum yok biliyorsun cocuk gibi sevindim sucum yok biliyorsun kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin be..

Yenilenebilir Enerji Güneş 03:29

Yenilenebilir Enerji Güneş

2017 yılı başına ülkemizdeki YENİLENEBİLİR ENERJİ alanında doğrudan çalışan sayısı 100.000 in üzerindedir. Güneşli Günler; Suçlu Çocuk yoktur, Suça itilmiş çocuk vardır . Kaynak:Günder..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artikülasyon Bozukluğu Büyüyünce Düzelir Mi 01:28

Artikülasyon Bozukluğu Büyüyünce Düzelir Mi

Artikülasyon bozuklukları kimi zaman büyümeyle düzelebilir. Artikülasyon gelişimsel bir süreç olduğundan bazı seslerin kazanılması için belli yaş aralıkları var. Örneğin; m ve b sesleri erken yaşlarda kazanılırken r sesi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor 00:51

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor

Myanmar’daki Budist çetelerin saldırılarından kaçan açlık ve korku içindeki binlerce Arakanlı Müslümanın, Bangladeş sınırını geçmek için çıktıkları zorlu yolculuk devam ediyor. Naf Nehri’nden Bangladeş‘e ulaşmaya çalışa..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu 01:00

Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu

Kudüs'te yaşayan Filistinli küçük bir çocuk, markette alışveriş yaparken babasının şaşırtmacasına rağmen İsrail üretimi ürünleri almıyor. İsrail ürünlerini boykot eden sevimli çocuk, “Hayır o İsrail malı” diyerek diğer ü..

Rüzgar Fragmanı 01:53

Rüzgar Fragmanı

35 yaşındaki Ece, çocuk bezi üreten bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in ..

Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı 00:46

Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adana'daki sevgi evlerinde kalan çocuklarla futbol oynadı. Bir dizi toplantı ve ziyaret için kente gelen Bakan Kaya, 'sevgi evleri' diye anılan Adana Çocuk Evleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Gün 24 Kilometre Yürüyerek Engelli Torununu Okula Götüren 76 Yaşındaki Kadın 01:09

Her Gün 24 Kilometre Yürüyerek Engelli Torununu Okula Götüren 76 Yaşın

Shi Yuying isimli 76 yaşındaki kadın her gün 24 kilometre yürüyerek torununu okula götürüyor. Büyükanne güçlü olduğum sürece torunumu okula bırakmaya devam edeceğim diyor. Torununun özgürce hareket edemese de akıllı bi..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle 1:39:54

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle

Konusu: Eda ve Seda adlı ikiz kardeşler bir sohbet sırasında babalarının sözlerini yanlış anlarlar ve aslında çok uzun zaman önce vefat etmiş olan annelerini arayıp bulmak için Bursa yollarına düşerler. Bir başlarına çık..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Çocuklarda Egzamanın Nedenleri Nelerdir 02:21

Çocuklarda Egzamanın Nedenleri Nelerdir

Çocuklarda egzamanın nedenlerinin başında besin alerjileri geliyor. Çocukluk çağı egzaması bir dermatoloji hastalığı değil. Çocuk egzamalarını çocuk alerjileri uzmanlarının takip etmesi gerekiyor. Her besin egzama yapabi..

  • NABIZ tarafından
  • 516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Skolyoz Hastalığında Tedavi Neye Göre Belirlenir 01:27

Skolyoz Hastalığında Tedavi Neye Göre Belirlenir

Skolyozda tedavi çocuğun yaşına, açının büyüklüğüne, büyümenin seviyesine göre belirlenir. Nadiren ailenin isteğine göre tedavi seçenekleri aranabilir. Skolyozun açısı 20 derecenin üzerindeyse ve çocuk ergenliğin henüz b..

  • NABIZ tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir 01:43

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir

1985 yılında otizmin görülme sıklığı 2500 çocukta bir olarak kabul ediliyordu. 2014 yılında bu oran 88'de bi kabul ediliyor. Giderek de otizmli çocukların görülme sıklığı artıyor. Ülkemizde bu oran baz alındığında 0-18 y..

  • NABIZ tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Uğur'la P!NÇ Yeni Bölüm (29 Oca 2018) 48:03

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ Yeni Bölüm (29 Oca 2018)

Oğuzhan Uğur'la PİNÇ Yeni Bölüm : Konuk aboneler, Orijinal millet, Çocuk vahşeti, Nankör kedi ve Merve Özbey..

İsrail Polisi Filistinli Çocuğu Boğdu 00:59

İsrail Polisi Filistinli Çocuğu Boğdu

İnsanlıktan Nem Almayan İsrail Polisinin Bir Başka İnsanlık Ayıbı. Küçük Bir Filistinli Çocuğu Boğmaya Çalışan Bir İsrail Polisi Amatör Kameralarca Böyle Görüntülendi. Uzun Uğraşlar Boyunca Küçük Bedeni İle Kurtulmaya Ça..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucize - Wonder Türkçe Dublaj İzle 1:53:10

Mucize - Wonder Türkçe Dublaj İzle

Auggie Pullman yaşıtı diğer çocuklardan biraz farklıdır. Çünkü yüzünde ciddi bir deformasyon vardır. Auggie diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır. Çünkü esas güzellik ..

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle 1:39:42

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle

Daha önce babalar savaşıyor 2 filmini türkçe altyazılı olarak yayınlamıştık şuanda türkçe dublaj olarak karşınızda olan filmde Annesi ile babası ayrılmış bir çocuk annesi ile yaşamaktadır. Her ne kadar annesi ile yaşasad..