#Çocuklar İçin harika esmaül hüsna İlahisi

Tatlı Domates Reklamı Hd İzle 12:01

Tatlı Domates Reklamı Hd İzle

tat domates reklamı çocuklar için animasyon reklamlar seyredelim. Daha fazlası için kanalıma abone olun!..

Eğitici Çizgi Film Sebzeler Hd İzle 06:17

Eğitici Çizgi Film Sebzeler Hd İzle

Küçük çocuklar için. Hem eğleniyor, hem de bir şeyler öğreniyorlar. Bu bölümde sebzelerin adını öğretiyoruz. Daha fazlası için abone olun!!..

Sayıları Öğreniyoruz İzle  01:50

Sayıları Öğreniyoruz İzle

Okul öncesi çocuklar için eğitici çizgi film. Sevimli canavarlar ile birlikte hem eğlenelim hemde sayı saymayı öğrenelim. Daha fazlası için abone olun...

Çizgi Film  Musti  Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj 04:58

Çizgi Film Musti Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj

Bu eğitici çizgi film küçük çocuklar için. Kedicik Musti hasta olmuş. Biraz üşüttüğü için yatağından çıkamıyor. Bakalım annesinin aldığı ilaçlar iyi gelecek mi. Neyse ki arkadaşı Tavşancık onu ziyaret ediyor...

Ayıcık Bombo 10.Bölüm 17:59

Ayıcık Bombo 10.Bölüm

Çocuklar için eğitici bir çizgi film.Tüm bölümler için kanalımı takip edin...

Korkutan Kanser Senaryosu 01:48

Korkutan Kanser Senaryosu

Kanser, Türkiye'de ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserle mücadele için yeni bir kampanya başlattı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, 2030'lu yıllarda kanserden günde bin kişinin ..

Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak 04:04

Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak

Konu: Mağazalarda satılan tüm oyuncakların çocuklar için güvenli ve test edilmiş olduklarını düşünürüz. Günümüzde bi bakım haklı olabiliriz. Ancak geçmiş yllarda öyle oyuncaklar piyasaya sürüldü ki, bunların çocuklar açı..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küçük Kasaba - Okulda Müzikal 18:17

Küçük Kasaba - Okulda Müzikal

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir 18:43

Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçüklerden Büyük Performans 02:31

Küçüklerden Büyük Performans

Bu Kızlar Harika Oynuyorlar Gerçekten...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Piknik  Türkçe Dublaj 04:50

Çizgi Film Musti Piknik Türkçe Dublaj

Bugün çok güzel bir gün. Hava iyi olunca Musti annesiyle bir piknik yapmaya karar verir. Arkadaşı bay tavşan da onlara eşlik edecek. Ormanda harika bir zaman geçirecekleri kesin. Ama ilginç bir olay oluyor.....

Eğitici Çizgi Film  Doktor Mac Wheelie Bize Renkleri Öğretiyor Kendi Resmini Boyuyor 01:45

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Bize Renkleri Öğretiyor Kendi R

Doktor Mac Wheelie ile renkleri öğrenmeye ne dersin? Bu bölümde iki tane Doktor Mac Wheelie var. Bir tanesi beyaz; onu boyayalım. Böylece hem eğleneceğiz hem de renkleri öğreneceğiz. Harika bir vakit geçireceğiz.Kendi re..

Eğitici Çizgi Film  Akıllı Arabalar Renkler 07:01

Eğitici Çizgi Film Akıllı Arabalar Renkler

Akıllı arabalarla harika bir vakit geçirmeye ne dersin? Bu dizi hem eğlenceli hem de eğitici. Bu bölümde renkleri öğreneceğiz. Güzel bir oyuncak tırtıl da bize yardım edecek...

Ayıcık Bombo 12.Bölüm 05:53

Ayıcık Bombo 12.Bölüm

Bu bölüm bir harika.Mutlaka izleyin...

Doğuştan Yetenekli Minik Baterist 00:41

Doğuştan Yetenekli Minik Baterist

Harika bir ritm yeteneği olan küçük çocuğun, gitarla söylenen şarkıya elindeki kalemlerle eşlik etmesi kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuralsız  – Insurgent  Film İzle 1:59:17

Kuralsız – Insurgent Film İzle

Hiyerarşik bir düzen ve beşe ayrılmış topluluklardan ibaret bir yaşam görmek isteyenler Kuralsız full izleyebilirler, bu düzene uyarlanmış bir test aşamasından geçerek ait olduğu yerde yaşamaya devam eden çocuklar. Tüm b..

  • Tv Series tarafından
  • 34.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Mezuniyet Gecesi Saç Modeli 01:39

Mezuniyet Gecesi Saç Modeli

Bulunduğunuz ortamda günlük yaşantınızda da kullanılabilen muhteşem görünebileceğiniz harika bir saç modeli sizler için. ... Bir çok genç kız Balo gecesi saçlarını Topuz modeli ile yapıyor.herkesten farklı bir stil istey..

  • Kadınca tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pismeyen Pasta Tarifi 10:05

Pismeyen Pasta Tarifi

Pişmeyen Pasta Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 200g yulaflı bisküvi 50g eritilmis tereyağı Kremasi için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Uzerine meyveli sos iç..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Klasik Güllaç Tarifi 08:33

Klasik Güllaç Tarifi

3 litre süt 750 gr toz şeker- 3+3/4 bardak 5-6 çorba kaşığı gül suyu 7 çorba kaşığı toz boziç 12 yaprak güllaç Süsleme için; 2-3 gülün yaprakları 3 litre süte, 750 gr toz şeker ekleyin ve iyice karıştırın. Serçe parm..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..