#Çocuklar İçin harika esmaül hüsna İlahisi

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

HOPLA TOPLA Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:38

HOPLA TOPLA Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi çocuklar için eğitici çocuk şarkıları ve çizgi filmler HOPLA TOPLA ile devam ediyor. Haydi çocuklar Sevimli Dostlarla odanızı toplamaya :) Hopla topla, oyuncağını topla, odanı topla... Bulamazsan onları üz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek masasında - Çizgi Film Çocuk Şarkısı -  Çocuk Şarkıları 02:54

Yemek masasında - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları

Çocuk Şarkıları - Yemek masasında - Çizgi Film Çocuk Şarkısı. Anaokulu seviyesi çocuklar için eğitici çocuk şarkıları sofra düzeni ile devam ediyor. İyi seyirler Çocuklar :)..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 7.Bölüm Elektri̇k Olmasa Ne Yapardık 09:23

Canim Kardeşi̇m 7.Bölüm Elektri̇k Olmasa Ne Yapardık

Evde elektrikler kesilince ortalık kararır. Çocuklar sıkılmaya başlarlar. Galip ve Lale elektrikler kesikken de hayatın çok eğlenceli olduğunu ispatlamak için çeşitli oyunlar sergilerler. Çocuklar ev karanlık da olsa bu ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mutlu Yıllar Sana - Yaş Günü Şarkısı 01:23

Mutlu Yıllar Sana - Yaş Günü Şarkısı

Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana, mutlu yıllar, mutlu yıllar, mutlu yıllar sanaaa! Bugün doğan çocukların doğum gününde çalabileceğiniz çok güzel bir şarkı. Tüm çocuklarımızın yaş günü kutlu olsun! Hepiniz iyi ki doğ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Yemeklerini Tadan Çocukların Eğlendirici Tepkileri 06:02

Çin Yemeklerini Tadan Çocukların Eğlendirici Tepkileri

Cut ekibi Amerikalı çocuklara Çin yemeklerini tattırıyor. Çin'de kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için servis edilen Çin yemeklerine bakalım çocuklar nasıl tepki verdi?..

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

EngelSiz Yarış: Engel Tanımadı ! Çok Duygu Yüklü .... 00:45

EngelSiz Yarış: Engel Tanımadı ! Çok Duygu Yüklü ....

Engelsiz Çocuklar için hazırlanan yarışmada düşen çocuğun herkes tarafından görülüp müdahale edilmesi , hataları bazen görmezden gelmemizi anlatmaktadır...

  • Cowboy tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı 01:22

Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ilkokulun bahçesine kar yağmıyor diye üzülen çocuklar için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun emriyle, belediye ekipleri tarafından kentin yüksek kesimlerinden kar getirildi. Bravo başkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 26. Bölüm İzle 09:02

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar fakat esen rüzgardan zorluk çekerek eve girerler. Anneanneleri onlara Sefer Bey hikayesini anlatır. Çocuklar çok heyecanlanır ve Sefer Bey'le tanışmak için babalarıyla müzeye ziyaret ..

1 den 20 e Kadar Türkçe Sayılar Mini Baykuş İzle 01:24

1 den 20 e Kadar Türkçe Sayılar Mini Baykuş İzle

Haydi Çocuklar gelin hep beraber sayıları saymayı öğrenelim. Bir'den Yirmi'ye kadar sayı saymayı öğrenmek için mutlaka bu videoyu izleyin. Haydi hep beraber sayıları sizde sayın...

Çizgi Film  Musti  Kayıp Havuç  Türkçe Dublaj 05:01

Çizgi Film Musti Kayıp Havuç Türkçe Dublaj

Bu dizi küçük çocuklar için. Kedicik Musti'nin arkadaşı Bayan Keçi çok üzgün. Kocaman bir havucu vardı, ama kaybolmuş. Musti havucun nerede olabileceğini tahmin edebiliyor. Havucu Tavşancık almış olabilir mi?..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Annenin Doğum Günü 06:58

Çizgi Film Rubi ve Jojo Annenin Doğum Günü

Bu dizi okul öncesi çocuklar için. Baba eve bir doğum günü pastası getiriyor. Bakalım pastayı kime almış. Acaba başka sürprizler de var mı...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Arkadaş Edinmek 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Arkadaş Edinmek

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Her bölüm hem eğitici hem de eğlenceli. Jojo oynamaya bir arkadaş arıyor. Bakalım utangaç timsahla arkadaş olabilecek mi...

Çizgi Film  Musti  Kızak Kayma Türkçe Dublaj 05:01

Çizgi Film Musti Kızak Kayma Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Musti karda oynamayı çok seviyor...

Musti  Yağmur Sonrası  İzle 05:02

Musti Yağmur Sonrası İzle

Bu eğitici çizgi film okul öncesi çocuklar için. Kedicik Musti ve arkadaşlarıyla tanışmalısın. Hepsi de çok sevimli! Musti yağmur sonrası dışarıya çıkıyor. Bakalım hangi hayvanlar yağmuru sever, hangileri sevmez...

Çizgi Film  Musti  Yavru Kuşlar  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Yavru Kuşlar Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde Musti yavru kuşlarla tanışır. Anne kuş Musti'den yavrulara bakmasını ister. Bakalım bu görevi başaracak mı. Neyse ki bayan kaplumbağa da Musti'ye yardım eder...

Eğitici Çizgi Film  Neşeli Şekiller  Traktör 02:58

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Traktör

Küçük çocuklar şekilleri öğreniyor. Okul öncesi eğitime uygun çizgi film.Traktör için hangi şekiller gerekiyor?..

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller  Kamyon 03:05

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Kamyon

Okul öncesi çocuklara özel eğitici çizgi film. 'Neşeli şekiller' dizisi hem şekilleri hem de iş arabalarını öğretiyor. Çocuklar eğlenerek öğrenmeliler.Kamyon için hangi şekiller gerekli söyleyebilir misin?..