#Çocukların sakarlıklarıyla acı dolu 2017 yılı anları

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar) 01:01

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar)

Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor! Bodrum Masalı Konusu Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Rober Hatemo - İtirazım Var 05:49

Rober Hatemo - İtirazım Var

İtirazım var bu zalim kadere İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin sillesine hayatın cilvesine Dertlerin cümlesine itirazım var Yarım kalan sevgiye şu emanet gülmeye Yaşamadan ölmeye itirazım var Ben hep yenilmey..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Bodrum Masalı 28. Bölüm Fragmanı 01:01

Bodrum Masalı 28. Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı 28. Bölüm Fragmanı yayında! Bodrum'a gelen Maya, kızı Aslı ile buluşuyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 19 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

Rashid Holiqov - Gapir-gapir 04:18

Rashid Holiqov - Gapir-gapir

Kimsesi Yok Garip Garip Muhlis Akarsu Ölse Kimin Umurunda Kimsesi Yok Garip Garip Aynı Benim Durumumda Kimsesi Yok Garip Garip Yüzünde Yaş İzleri Var Hayal Dolu Yüzleri Var Ne Karanlık Gözleri Var Kims..

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü 03:48

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli ..

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman 00:51

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Yıldız Tilbe'den Hadise Ve Aleyna Tilki'ye Övgü! 01:37

Yıldız Tilbe'den Hadise Ve Aleyna Tilki'ye Övgü!

Son günlerde yaptığı tartışmalarla sürekli gündemde olan genç şarkıcı Aleyne Tilki'ye ve Hadise'ye Yıldız Tilbe'den övgü dolu açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suat Metin - Çanakkale Türküsü 04:12

Suat Metin - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz ev..

Bodrum Masalı 29. Bölüm Fragmanı İzle 00:50

Bodrum Masalı 29. Bölüm Fragmanı İzle

Bodrum Masalı 29. Bölüm Fragmanı yayında! Atina'ya geri dönmeyi planlayan Maya, kızı Aslı'yı da götürmek istiyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Şok İsim Elendi! 04:19

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Şok İsim Elendi!

Kısmetse Olur 19 Mart Pazar haftanın finali bölümünde, eve veda eden isim Melis mi yoksa Altuğ mu oldu? Gerilim dolu eleme gecesinde yaşananlar herkesi şok etti!Kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirle..

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Sevda 62. bölüm Fragmanı 00:48

Kara Sevda 62. bölüm Fragmanı

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Gifted Orijinal Fragman 02:34

Gifted Orijinal Fragman

Hayatı başarısızlıklarla dolu olan Frank Adler karakterini canlandıracak olan Chris Evans, Florida kırsalında yeğeni Mary'yi büyütürken, Mary'nin okula başlamasıyla birlikte hemen yetenekli olarak yaftalanması sebebiyle ..

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Vatanım Sensin 21.Bölüm -Tevfik Cevdetin Hain Olmadığını Öğreniyor! 01:08

Vatanım Sensin 21.Bölüm -Tevfik Cevdetin Hain Olmadığını Öğreniyor!

Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı,Perşembe günlerinin reyting rekortmeni diziden heyecan dolu bir sahne daha sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Solmazdan Şok Açıklama! 15:00

Solmazdan Şok Açıklama!

Bir süre önce nişanlandılar, geçen hafta ayrıldılar ve sonrasında ağlayarak barıştılar.Bugün ise Solmazdan geri dönüş yok imalarıyla dolu bir açıklama geldi.Bakalım bu film nereye kadar sürecek:)))..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simay Tokatlının İkramlıkları OLAY Yarattı! 12:42

Simay Tokatlının İkramlıkları OLAY Yarattı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde Simay Tokatlı podyuma et dolu tepsiyle çıkınca jüri Simay'ı unuttu ve hep birlikte tepsideki yemekleri yemeye başladılar. Simay getirdiği ikram..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevdanın Bahçesi Fragmanı 01:00

Sevdanın Bahçesi Fragmanı

Sırlarla dolu hüzünlü bir hayatta anlatılacak çok şey var. Bu hikayeye bir sırdaş olacak büyük keyifle izleyeceksiniz.Sibel Can'ın başrolünde olacağı dizi merakla bekleniyor....

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Düşükdon Destansı İlk Film Yabancı Animasyon Film İzle 1:28:40

Kaptan Düşükdon Destansı İlk Film Yabancı Animasyon Film İzle

Okulda çok iyi arkadaş olan George ve Harold sürekli okul müdürü tarafından yaramazlık yaptıkları için cezalandırılmaktadırlar. İki kafadar arkadaşın bu durumu bir şekilde çözmeleri gerekmektedir. İkisininde hayal dünyas..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Biçici - Reaper  Film İzle 1:24:59

Biçici - Reaper Film İzle

Biçici - Reaper filminin konusu, Danny Trejo’nun “Ustura” (Machete) filmlerindeki performansına yeni bir boyut eklediği bu korku-aksiyon,hızlı kurgusu ve efektlerle süslü şiddet sahneleriyle öne çıkıyor. İyi seyirler dil..

  • PengoTV tarafından
  • 2.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle 1:41:27

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle

Konusu : Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Midyat, ikinci hikayede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü'ne..

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Öteki Taraf Hd İzle 1:39:11

Öteki Taraf Hd İzle

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yen..

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman

Godzilla: Canavarlar Kralı fragmanını kaçırmayın... Mayıs 2019'da sinemalarda. 2014’de Godzilla ve 2017’de Kong: Kafatası Adası filmleri ile büyük bir başarı sağladıktan sonra büyük yaratıklar dünyasına bir yenisi daha..