#Çocukların sakarlıklarıyla acı dolu 2017 yılı anları

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı 03:23

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı

Drew'ın kızı kâbuslardan acı çekmeye başlayınca, kızını kurtarması ve çocukluğunun işkencecisine iyilik için son vermesi için korkunç anıları eski sınıf arkadaşı ve Elm Sokağı Hayalperest'i'nden hayatta kalanlarla yüzleş..

Aşk Acısı Çeken Kedi 00:25

Aşk Acısı Çeken Kedi

Arkadaşları aşk yaşarken uzaktan bakarak acı çeken zavallı kediyi izliyor ve dertleniyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can'ın Bakmadığı İddia Edilen Anneannesi Vefat Etti 03:53

Sibel Can'ın Bakmadığı İddia Edilen Anneannesi Vefat Etti

Önceki gün anneannesini kaybeden Sibel Can'ın acı günü! Sibel Can'ın bakmadığı iddia edilen anneanesi önceki gün hayatını kaybetti, dün de toprağa verildi... Öte yandan anneannesine bakmadığı ve anneanesinin oturduğu e..

  • BETA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sushi Nasıl Yapılır 2 09:19

Sushi Nasıl Yapılır 2

Yosun 2 dilim Surimi 100 gram Somon Acı Mayonez Teriyaki Sos 4 yemek kaşığı Un Su..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Penne Arrabiata Nasıl Yapılır 04:22

Penne Arrabiata Nasıl Yapılır

250 gram Penne Makarna 1 kutu Doğranmış Domates 1 küçük Soğan 2 diş Sarımsak 1 çay kaşığı Acı Kırmızı Biber Zeytinyağı Tuz, Karabiber, Şeker..

Emre Yıldırım - Gelmesen de Beklerim 03:12

Emre Yıldırım - Gelmesen de Beklerim

Dursun geceler aaah olmasın sabahlar Gözlerim senle açılmıyorsa… Yansın yeryüzü, ters dönsün gökyüzü Umrumda değil bu gece Belki az sevdik belki yalandı Belki de bu bitirdi bizi aaaahh Yalaaanmış, değiiilmiş Ne farkede..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Ev Yapımı Limonata Tarifi 04:32

Ev Yapımı Limonata Tarifi

Malzemeler : 5 tane limon 1 tane portakal (evde yoksa koymayın) Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker (tercihe bağlı şeker azaltılıp çoğaltılabilir) Yaklaşık 2 litre su Arzuya göre de taze nane yaprağı Hazırlanış..

Şov Yapmak İsterken Şova Dönüşen Kızlar 04:14

Şov Yapmak İsterken Şova Dönüşen Kızlar

Dünyanın en acı biberi olan Scoville' den yemeye çalışan iki kafadar kendilerince değişiklik yapmak istemişler. Kamera karşısına geçerek şov yapmak isterken şova dönüşen kızları izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınların Saçma Sapan Hareketlerinin Kötü Biten Sonuçları 02:30

Kadınların Saçma Sapan Hareketlerinin Kötü Biten Sonuçları

Kadınlar da erkekler kadar saçma sapan hareketlerinden sonra kazayla biten acı sonları!..

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi 04:07

Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi

MALZEMELER 1 Yemek kaşığı Salça Tuz 100 gram Sucuk 2 Acı biber Zeytinyağı 1 Soğan 1 Litre Su 300 gram Kuru fasulye..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Misafir Sevmeyenler (Miray Akovalıgil) 00:59

Misafir Sevmeyenler (Miray Akovalıgil)

Aşağıdakilerden hangisi yemeğe misafir almanızın sebebidir? A) Aynı anda yemek ve temizlik yaparak kendime acı çektirmeyi severim. B) Sohbet ederken davet etmiş bulunurum, sonra da iptal etmeyi beceremem. C) Tek amacım v..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Mercimek Çorbası Tarifi Süzme gibi Sebzeli Lokanta Usulü Kırmızı Mercimek 03:02

Mercimek Çorbası Tarifi Süzme gibi Sebzeli Lokanta Usulü Kırmızı Merci

Mercimek Çorbası Malzemeleri: 1 su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates 1 adet orta boy domates 1 orta boy soğan 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaş..

Kabaklı Pırasa Yemeği 05:55

Kabaklı Pırasa Yemeği

4 tane Pırasa 2 tane Kabak 2 tane Havuç 1 tane Kuru Soğan 150 gr. Dana kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı pirinç 1 yemek kaşığı domates salçası Varsa da ..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle 2:14:30

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm özeti: Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya T..

Kayanın Arasına Sıkışan Atı Kurtaran Güzel İnsan 01:05

Kayanın Arasına Sıkışan Atı Kurtaran Güzel İnsan

Dünya dönüyorsa böyle insanların hatırına dönüyor! Ters bir şekilde sıkıştığı kayanın arasında acı çeken atı kurtaran güzel insanı izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı 00:46

Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı

Esenler’de çöp kamyonunun pistonuna takılı kalan kartonu çıkarmak isteyen temizlik işçisinin kolu mekanizmaya sıkıştı. Dakikalarca acı içerisinde yardım bekleyen talihsiz adam çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıl..

Eşeğe Binmek İsterken Yüzüstü Yere Çakılan Adam 00:17

Eşeğe Binmek İsterken Yüzüstü Yere Çakılan Adam

Nerede çekildiğini bilmediğimiz görüntülerde eşeğe binmek isteyen adam hızını ayarlayamamış. Eşeği ıskalayan adam, yüz üstü yere çakılmış ve acı içinde yerde kalan adamın yardımına çevredekiler yetişmiş...

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..