#Çocukların sakarlıklarıyla acı dolu 2017 yılı anları

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşlı kadına domuz saldırısı! 01:32

Yaşlı kadına domuz saldırısı!

TARLAYA DALAN DOMUZ İŞÇİLERE DEHŞET DOLU ANLAR YAŞATTI. 77 YAŞINDAKİ BİR KADINI, DOMUZUN ELİNDEN AVCILAR KURTARDI. BACAĞINDAN YARALANAN MÜZEYYEN TEYZE KİRLETİRİM ENDİŞESİYLE AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ...

Anna Deniz'e Evlilik Teklifi Eden Dayı 00:53

Anna Deniz'e Evlilik Teklifi Eden Dayı

Sokak röportajında gaza gelen dayı 21 yaşındaki güzel yayıncı Anna Deniz'e evlilik teklifi etmiş. Dayının sevgi dolu o anlarını izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 215 görüntüleme
  • 4 yıl önce
74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
KORKU EVİ VİDEOSU 18:58

KORKU EVİ VİDEOSU

KORKU EVİ VİDEOSU! Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Bu videomuzda 5 arkadaş korku evine girdik ve korktuk :D korku evi konseptli bu videomuz cidden çok eğlenceli ve adrenalin do..

  • GÜL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

Özgün - Kalbimin Her Yeri 03:23

Özgün - Kalbimin Her Yeri

Şarkı Sözleri: Bil bakalım ben kimim? Seni en çok sevecek diyelim Aç hadi gönül kapılarını Hele bi' içeri girelim Al beni bas bağrına İyi gelirim kalp ağrına Kurulup aşk sofrana Seni bi' güzel severim Ondan sonrası zate..

22 yaşındaki arkadaşının öldüğü kazayı cep telefonuyla böyle kaydetti 00:54

22 yaşındaki arkadaşının öldüğü kazayı cep telefonuyla böyle kaydetti

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde taksi ile çarpışan otomobilin sürücüsünün öldüğü kaza anının görüntüleri ortaya çıktı. Ölümle sonuçlanan kazada araç içindekilerin korku dolu bağrışları ise görüntülere yansıdı...

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi 03:09

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi

Bursa’da iki katlı binada çıkan yangın mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Yükselen dumanları farkeden mahalleli durumu itfaiye ekiplerine haber verirken, yangın kısa sürede söndürüldü...

Mobilya fabrikasında korkutan yangın 02:00

Mobilya fabrikasında korkutan yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı...

Ekmek parası için İstanbul'a gelmişti 01:28

Ekmek parası için İstanbul'a gelmişti

30 YAŞINDA BİR İNŞAAT İŞÇİSİ... EKMEK PARASI KAZANMAK İÇİN GELDİĞİ İSTANBUL'DA İHMAL DOLU BİR KAZANIN KURBANI OLDU... GENCECİK ADAMI ÖLÜME GÖTÜREN O KORKUNÇ ANLAR, KAMERAYA DA YANSIDI.....

Korku Tünelinde İşinin Hakkını Veren Eleman 00:09

Korku Tünelinde İşinin Hakkını Veren Eleman

Lunaparklardan tanıdığımız korku tüneline giren kadın içeride kendisini korkutan elemanın gazabına uğramış. Eleman korku dolu kıyafeti ve elindeki elektrikli testereyle dışarıya kadar kovalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada 01:07

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada

Silivri’de jandarma ekipleri sahte içki sevkiyatı yapılacak bir ev, depo ve eklentilerine baskın düzenledi. Sağlıksız koşullarda damıtılmak üzere bekleyen üzüm dolu bidonlar ve kaçak alkol ele geçirilirken, 4 şahıs gözal..

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı 02:08

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

CUMHURBAŞKANI YIL BAŞI GECESİNDE HUDUT NÖBETİ TUTAN ASKERLERE DE SESLENDİ. 2020'NİN ÖZELLİKLE KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE SIKINTILI GEÇTİĞİNİ VURGULAYAN ERDOĞAN, SAĞLIK DOLU DAHA İYİ BİR YIL DİLEDİ...

10 dakikada 10 milyonluk soygun! 02:31

10 dakikada 10 milyonluk soygun!

LÜKS OTOMOBİLLERİN SATILDIĞI BİR GALERİYE GİREN 4 HIRSIZ... 10 DAKİKADA 10 MİLYON LİRALIK SOYGUN YAPTI... ÖYLE PİŞKİNLERDİ Kİ, DÖVİZ DOLU PARA KASASINI, GALERİDEN ÇALDIKLARI CİPE YÜKLEYİP ORTADAN KAYBOLDULAR.....

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Bahar'a pitbull saldırdı 03:03

Bahar'a pitbull saldırdı

ANKARA'DA 2,5 YAŞINDAKİ BAHAR VE ANNEANNESİ PİTBULL DEHŞETİ YAŞADI. MARKETİN ÖNÜNDE ALIŞVERİŞ YAPARLARKEN KÖPEK BİR ANDA KÜÇÜK KIZA SALDIRDI. ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU AMA MİNİK BAHAR'I PİTBULL'UN ELİNDEN ALMAK KOLAY OL..

Evin Köpeği Tarafından Kovalanan Kargocu 01:06

Evin Köpeği Tarafından Kovalanan Kargocu

Teslimatını yaptığı gönderiyi evin kapısına bırakan kargocu, aracına doğru ilerlerken evin köpeği tarafından kovalanmış. Kargoyu korku dolu anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Asil - BENİ VUR 00:08

Asil - BENİ VUR

Söz: Asil Müzik: Burak Alkın Düzenleme: Asil, Murat Çekem Director: Said Ateş Dop: Can Dolu, GYD Asistant Director: Musap Çelik Producer: New Wave, Alper İratcı Styling & Art Director: Mel Piyale Art Asistan: Begüm Ak..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber 03:11

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber

Vatanım Sensin'in dizi setinde başlayan Kubilay Aka ile Miray Daner aşkı bitti. Kısa bir süre önce Kubilay Aka'nın Miray Daner'e aşk dolu mesajları ile gündem olan çift şimdi ayrılık haberleri ile hayranlarını üzdü. Kubi..

  • BETA tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Miçotakis'ten Erdoğan'a Yanıt 01:41

Miçotakis'ten Erdoğan'a Yanıt

''Türkiye ile ilişkilerde bardağın yarısını dolu görüyorum''..

Anne ve babanın çaresizliği... 01:40

Anne ve babanın çaresizliği...

BU KAYAN ARAÇTA SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VARDI... ARAÇ RAMPADAN ÇIKAMADI...KAYDI...ANNE BABA KENDİNİ DIŞARI ATTI AMA 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI ARACIN İÇİNDE KALDI...ESENYURT'TA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI...

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..