#Çocukluk Çağı kanserlerinin türleri nelerdir

Ferdi Tayfur - Ah Bir Çocuk Olsaydım 05:47

Ferdi Tayfur - Ah Bir Çocuk Olsaydım

Ah bir cocuk olsaydim parklarda oynasaydim , Dertten kederden uzak arkadaslar bulsaydim , Buyudum de ne oldu omrum kederle doldu , Çocukluk gunlerimi gonlum hep arar oldu. Seller gibi cosardim kanatlanir ucardim Bu..

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat 06:47

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat

Hayvanlara zarar verme psikolojisinin, genellikle ebeveynlerin yanlış davranış ve yaklaşımlarından ve çocukluk döneminde yaşanılan bir travmadan kaynaklandığını belirten, Dr. Öğretim Üyesi Filiz Şükrü Gürbüz, “Tüm duygu ..

Ebru Gündeş'in Bu Hali Şoke Etti 17:24

Ebru Gündeş'in Bu Hali Şoke Etti

Dizi, film ve birçok projeyle hayatımıza giren ünlülerin çocukluk hallerini daha önce gördünüz mü? İşte sizler için derlediğimiz, Ebru Gündeş ve diğer ünlülerin çocukluk halleri.....

  • BETA tarafından
  • 230 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Oruçluyken Hangi Durumlar Orucu Bozar 01:41

Oruçluyken Hangi Durumlar Orucu Bozar

Orucu bozan durumlar hakkında bilmeniz gerekenler... Fitil kullanmak orucu bozar mı? Vücuda merhem ya da krem sürmek orucu bozar mı? Merhem ve krem kullanımı ile ilgili genel kurallar nelerdir? Cünüp olan kişi oruç tutab..

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim 01:35

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim

Eşek arısı şeker yerken çok yakın çekim (Allah Öyle Güzel Renk Vermiş) Arı türleri içerisinde en çok bilinen arı türüdür. Özellikle normal arılara nazaran büyük olmaları bu arılara eşek arısı denmesindeki en önemli paydı..

  • JET TV tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimler Smear Testi Yaptırmalı 00:51

Kimler Smear Testi Yaptırmalı

Smear testi, rahim ağzı kanserlerinin erken teşhis edilmesi amacıyla yapılır. 21 yaş üzeri tüm kadınların yaptırması gerekir. İlk üç sene yılda bir kere yaptırılır. Bu üç taramanın da sonucu negatif çıkarsa sonrasında ik..

  • NABIZ tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilt Kanseri Tedaviden Sonra Tekrar Eder Mi 01:05

Cilt Kanseri Tedaviden Sonra Tekrar Eder Mi

Cilt kanserlerinin tedaviden sonra devam etmemeleri tam bir tedavinin yapılıp yapılmamasına bağlı. Eğer tam bir kanser tedavisi yapılmış ve kanserli hücreler temizlenmişse herhangi bir yayılma ve tekrarlama söz konusu ol..

  • NABIZ tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Genetik Olarak Geçen Tiroit Kanserlerini Engellemek Mümkün Mü 00:45

Genetik Olarak Geçen Tiroit Kanserlerini Engellemek Mümkün Mü

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Doç. Dr. Onur Demirkol genetik olarak geçen tiroid kanserlerinin engellenmesiyle ilgili bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Akciğer Kanserlerindeki Yeni Tedavi Yöntemleri Ülkemizde Mevcut Mu 01:29

Türkiye'de Akciğer Kanserlerindeki Yeni Tedavi Yöntemleri Ülkemizde Me

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Prof. Dr. Nil Molinas Mandel akciğer kanserlerinin yeni tedavi yöntemlerinin ülkemize gelip gelmediği hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tiroit Kanserleri Nasıl Takip Edilir 01:11

Tiroit Kanserleri Nasıl Takip Edilir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Prof. Dr. Tarık Terzioğlu tiroit kanserlerinin nasıl takip edildiğini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akciğer Ve Bağırsak Kanserleri Böbrek Üstü Bezine Sıçrar Mı 00:42

Akciğer Ve Bağırsak Kanserleri Böbrek Üstü Bezine Sıçrar Mı

Check-Up'ın sunucusu Leyla Ataman Prof. Dr. Serdar Tezelman'ı konuk ederek akciğer ve bağırsak kanserlerinin böbrek üstü bezine sıçrama ihtimalinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tiroit Kanseri Teşhisi Koyulduktan Sonra Nasıl Bir Tedavi Süreci İşler 01:31

Tiroit Kanseri Teşhisi Koyulduktan Sonra Nasıl Bir Tedavi Süreci İşler

Check-Up'ın sunucusu Leyla Ataman Prof. Dr. Serdar Tezelman'ı konuk ederek akciğer ve bağırsak kanserlerinin böbrek üstü bezine sıçrama ihtimalinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 22.Bölüm 08:38

Canım Kardeşim 22.Bölüm

Okul öncesi çocuklar ve okul çağı (9-12 ve 12-14 yaş ayrımı) çocuklar gözetilerek yapılıyor...

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan 04:43

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan

Güzel Türkistan sana ne oldu? Seher çağında güllerin soldu Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad? Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...? Birliğimizin sarsılmaz daği Ümidimizin sönmez ..

Bülent Ersoy - Yemin 05:55

Bülent Ersoy - Yemin

Geçmeden ömrümün en güzel çağı Seninle beraber olmak isterim Sensizlik gönlümün en zalim anı Ben seni yanımda bulmak isterim Yıllar var düşmüşüm ben bu yolları Hayatım benziyor kırık dallara Sitemler yetmiyor geçe..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Geçmişte Normal Olarak Algılanan 15 Absürt Şey 05:03

Geçmişte Normal Olarak Algılanan 15 Absürt Şey

İçinde yaşadığımız teknoloji ve bilgi çağı itibariyle geçmişte kabul görmüş birçok şey günümüzde bizlere oldukça garip gelmektedir. Bugün de sizler için bu duruma güzel örnek olabilecek bir video hazırladık...

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

 Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız 1:00:18

Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız

02:15 Mesut Uçar Tosuncuk'un Yerini Nasıl Buldu? 05:26 İstihbaratın Altın Çağı Ne Demek? 09:39 Yunanistan'da Neler Oluyor? 20:20 Dinleniyor, İzleniyorsunuz! 28:40 Telefonda Hangi Bilgilere Ulaşabiliniyor? 34:20 Mahremini..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bitiremediler Şimdi Hedef Türkiye 39:53

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bit

???? Yaşadığımız dönemin adı yeni karanlık Çağ! ???? Bugünün dere beyleri Elon Musk Bill Gates Amazon’dur ! ???? Ekonomi bu kadar kötüyse neden zengin daha zenginleşirken fakir daha da fakirleşiyor ? ???? Bugünün siyase..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 hafta önce