#Çocuğu olan

İsrail Askerleri Ev Bastı: 12 Yaşındaki Çocuğa Gözaltı 00:59

İsrail Askerleri Ev Bastı: 12 Yaşındaki Çocuğa Gözaltı

İsrail askerleri Batı Şeria'nın El-Halil kentinde Filistinli bir çocuğu İsraillilere taş attığı iddiasıyla gözaltına aldı...

Çocuğun Yanlış Evden Bisiklet Çalması 02:53

Çocuğun Yanlış Evden Bisiklet Çalması

Adamın olayı fark etmesiyle evin dışına çıkıp hırsız çocuğu yakalıyor bir kaç tartaklanma dan sonra çocuk kaçıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı 00:53

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı

Çin'in doğu sahilindeki Şantung eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene 4 yaşındaki küçük kız çocuğunun ayağı sıkıştı. Yürüyen merdiven merkezi sistemden durdurularak itfaiyeye haber verildi. Kısa s..

Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme 02:20

Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme

Şarkıcı Emrah'ın sosyal medya hesabından diğer çocukları ile yaptığı paylaşıma ilk çocuğu Tayfun'dan sitemli bir cevap geldi: Bir evladının yüreğini yakıyorsan ben bütün haklarımı ahirete bırakıyorum nasıl olsa orada ..

  • BETA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Traktör Havuzunda Serinleyen Köy Çocukları 04:59

Traktör Havuzunda Serinleyen Köy Çocukları

Mersin’in Bükdeğirmeni köyünde yaşayan çocuklar, denize gidemeyince bir köylünün çocuğu için havuza dönüştürdüğü römork kasasında serinlik keyfini yaşamış..

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kar Topu Atın Çocuklar 00:16

Kar Topu Atın Çocuklar

Kar Topu atın buraya cocuklar diyen öğretmenden haber alınamıyor. Bu cocugu hemen askere alın..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şanlıurfa'da Ramazan Davulunun Ritmine Kapılan Çocuk 00:46

Şanlıurfa'da Ramazan Davulunun Ritmine Kapılan Çocuk

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sahur vakti annesiyle birlikte ekmek almak için fırına giden minik çocuk, sahur vakti çalınan davulun ritmine kendini kaptırarak, davulun ritmiyle oynamaya başladı. Bir eliyle davulu tutan..

ÖSO, DEAŞ’ın Kaçırdığı Yezidi Kız Çocuğunu Kurtardı 00:45

ÖSO, DEAŞ’ın Kaçırdığı Yezidi Kız Çocuğunu Kurtardı

Özgür Suriye Ordusuna bağlı Sultan Murat Tümeni, 6 yıl önce DEAŞ'ın kaçırdığı 13 yaşındaki Yezidi kız çocuğunu kurtardı. Kurtarılan kız çocuğu ailesine teslim edilmesinin ardından Irak'ın Sincar bölgesindeki evine döndü...

Su Savaşını Abartan Baba 00:50

Su Savaşını Abartan Baba

Çocuğu ile birlikte su savaşı yapan baba işi abartıp elindeki su dolu kova ile çatıya çıkmış. Baba aşağıda kendini bekleyen oğlunu bir kova su ile ıslatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Bebeği Korkutmadan İğne Yapmak İçin Muhteşem Bir Çözüm Bulan Doktor 01:19

Bebeği Korkutmadan İğne Yapmak İçin Muhteşem Bir Çözüm Bulan Doktor

6 aylık çocuğu korkutmadan iğne yapmak için dikkatini dağıtan doktor bir yandan bebeği gıdıklıyor bir yandan da hafif bir ezgiyle dikkatini dağıtıyor. İşte o muhteşem anlar.....

  • GÜL tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pitbull dehşeti! 01:15

Pitbull dehşeti!

11 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU ARKADAŞLARIYLA PARKA GİDERKEN PİTBULL CİNSİ 3 KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI. KANLAR İÇİNDE YERLERDE SÜRÜKLENEN TUĞBA'YI KÖPEKLERİN ELİNDEN ÇEVREDEKİLER KURTARDI...

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan 03:12

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan

Daima Yaşa Azerbaycan şarkı sözleri ile Yeşil ve kırmızı mavi Bu bizdeki kalbin rengi Çocuğu yaşlısı genci Hepsi cesur halkın sesi Vatansız olmaz Kursundan korkmaz Hepimiz tek can sen daima Yaşa Azerbaycan Kimseden k..

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu 05:35

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu

Elazığ depreminde yıkılan binada eşi, 2 çocuğu, kayınbabası ile kayınvalidesini kaybeden Serhat Aslan, ilk kez konuştu. Her gün acı çektiklerini belirten baba Aslan, o acıyı yaşayanlardan biri olarak İzmir'de enkaz başın..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Aslan yaşadığı acıları anlattı 06:58

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Asl

Kayseri'de Sibel Aslan, boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek yetkililerden yardım istedi. Aslan, 5 yıllık evliliği sürecinde sürekli şiddet gördüğünü, çocuğu için dayanmaya çalıştığını ama en sonu..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Sadece Ülkemizin Değil Tüm Dünyanın Suçu: Evlendirilen Kız Çocukları Üzerine UNICEF'ten Çarpıcı Video 01:32

Sadece Ülkemizin Değil Tüm Dünyanın Suçu: Evlendirilen Kız Çocukları Ü

“Bu yıl 18 yaşının altındaki 15 milyon kız çocuğu zorla evlendirilecek.” UNICEF’in hazırlamış olduğu kampanyayı kadın, erkek, genç ve yaşlı herkesin paylaşarak insanları bu konuda bilinçlendirmesi gerekiyor. Lilly sadec..

  • Cowboy tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı 02:24

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı

12 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... BİR YANINDA ANNESİ, BİR YANINDA KARDEŞİ, YOLDA YÜRÜRKEN TACİZE UĞRAMIŞTI. SHOW HABERİN EKRANA TAŞIDIĞI O GÖRÜNTÜLERİ VE ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYAN ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE G..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Kan Alınan Adamın Komik Halleri 01:04

Kan Alınan Adamın Komik Halleri

Hastanede bazı testlerin yapılabilmesi için kan alınması gereken adam iğne korkusundan dolayı komik anlar yaşamış. Adam korkuda adeta çocuğu dönüşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 2.065 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kız çocuğuna taciz iddiası! 01:52

Kız çocuğuna taciz iddiası!

İSTANBUL ESENYURT'TA TACİZ GERGİNLİĞİ YAŞANDI BUGÜN... BİR ADAMIN, BOŞ ARSAYA GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIĞI KIZ ÇOCUĞU ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BAĞIRINCA ORTALIK KARIŞTI... ÖFKELİ BİR GRUP, TACİZ ŞÜPHELİSİNİ LİNÇ ETMEYE KALKIŞTI...

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Bu nasıl vicdan 01:55

Bu nasıl vicdan

ZALİMLİK ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜĞÜNDE ORTAYA ÇIKANIN FOTOĞRAFI İŞTE BU..ANKARA'DA BİR KAMYON ŞOFÖRÜ, KENDİSİNE EL HAREKETİ YAPAN ÇOCUĞU TEKME TOKAT DÖVDÜ. YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN MİNİK MUHAMMED'İN AİLESİ, VİCDAN..