#Çocuğu olan

Kendisini Korkutan Örümceğe Saldıran Çocuk 00:13

Kendisini Korkutan Örümceğe Saldıran Çocuk

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi. Videoda Charlie isimli bir çocuğa oyuncak örümcek saldırdı. Korkan çocuk, çok sinirlendi ve örümceğe saldırdı. Çocuğu annesi ve babası zor ayırdı...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

14 yaşındaki kıza taciz iddiası! 01:34

14 yaşındaki kıza taciz iddiası!

“BENİ EN YAKININDAN KORUYAMADIN”... 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU, BİR KAĞIDA BÖYLE YAZMIŞTI... O KAĞIDI ANNESİ BULDU VE AİLE DOSTLARININ, ÇOCUĞUNA CİNSEL SALDIRI TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDUĞUNU ÖĞRENDİ.....

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi 01:43

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi

Şişli'de cadde üzerinde yürüyen İranlı bir ailenin yanına otomobille yaklaşan şahıslar, kadının çantasını çalmak istedi. Ancak durumun farkına vararak çantasını bırakmayan kadın, eşi ve çocuğu otomobil tarafından metrele..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses'e Benzeyen Çocuk Adam 00:18

İbrahim Tatlıses'e Benzeyen Çocuk Adam

Kaş ve bıyık yaptıkları çocuklarını İbrahim Tatlıses'e dönüştüren ailenin eğlenceli anlarını istiyoruz. Sevimli çocuğu izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 331 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nefret  Zeliş Sarhoş Oluyor 04:42

Nefret Zeliş Sarhoş Oluyor

Film, baraj yapımı için Anadolu’da bir köye giden mühendis Kenan ile Zeliş’in hikâyesini anlatır. Kenan, susuz kalmış köyler için baraj yapan bir ekibin içindedir. Gittiği köyde Zeliş adında genç bir kadınla tanışır. Yağ..

Hande Doğandemir Kimdir? 04:09

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Anka..

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler 01:08

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler

Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan bir genç gece geç saatlerde hamama gider. Hamamda birkaç kişide yıkanmaktadır. Çocuk, bir süre sonra çevresine bakındıktan sonra kimsenin kalmadığını ama yan taraftan sesler geldiğini duyar ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

8 kız çocuğuna kabusu yaşatmıştı 02:14

8 kız çocuğuna kabusu yaşatmıştı

ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ 8 KIZ ÇOCUĞU,,, AYLARCA SERVİS ŞOFÖRÜNÜN TACİZİNE UĞRAMIŞ, SKANDALI SHOW HABER DUYURMUŞTU... AİLELERİ İSYAN ETTİREN GELİŞMELERLE İLERLEYEN O DAVADA KARAR ÇIKTI....

Bakan Soylu’dan kreş açıklaması 02:51

Bakan Soylu’dan kreş açıklaması

Bakıcılar tam kapanma kapsamında. 3 hafta çalışamayacaklar. Hem bakıcılar hem de çocuğu olanlar için sorun. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istisnalara değindi..

Arabanın Kapısını Açarken Çocuğunu Yere Seren Kadın 00:30

Arabanın Kapısını Açarken Çocuğunu Yere Seren Kadın

Evden çıkıp arabasına yönelen kadın, arabasının kapısını açmak isterken çocuğunu hesaba katmamış ve açtığı kapı çocuğu düşürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Ambulansı binmek istemeyen yaralı kız çocuğunu polis ikna etti 03:48

Ambulansı binmek istemeyen yaralı kız çocuğunu polis ikna etti

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve ambulansa binmek istemeyen 8 yaşındaki kız çocuğu, trafik polisinin ikna etmesi sonucu ön tarafa oturma şartıyla ambulansa binmeyi kabul etti...

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya! 06:51

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya!

Derya, oğlu Ali'yi almak için hastaneden kaçmıştır. Derya, Ali'yi aldıktan sonra Oğuz Karahan'ın planını yerine getiren Erdem ile birlikte boş bir binaya götürülür. Oğuz Karahan, Halil'i arayıp Derya'nın bulunduğu deponu..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Ayrılık  O Kadar Kolaymı 02:53

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Ayrılık O Kadar Kolaymı

Su ile Kelebek, yaşadıklarını değerlendiriyorlar; aralarında ayrılık rüzgarları esmeye başlıyor! Yıldız ile Faryalı arasındaki problemler, herkesi etkilemeye başlar. Maya'nın gelmesiyle eski günlerine dönmekte zorlanan i..

  • ANKA tarafından
  • 1.507 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Çorba Tarifi 01:22

Kıymalı Çorba Tarifi

Evdeki minik oğlumuza mümkün olduğunca besleyici çorbalar yapmaya çalışıyoruz, Eti köfte dışında tüketmiyor bu nedenle çorbalarda mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyoruz. Küçük yaşta çocuğu olanlar için de farklı bir alt..

Oruçluyum Deyip Bebekli Kadına Bağıran Otobüs Şoförü 00:30

Oruçluyum Deyip Bebekli Kadına Bağıran Otobüs Şoförü

İstanbul'da Yeşilpınar-Eminönü seferini yapan 99Y adlı İETT otobüs hattının şoförü, kullandığı otobüsü yol ortasında durdurarak bir kadın yolcuya saldırdı. Şoförün, kucağında çocuğu bulunan kadının üzerine bağırarak yürü..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babası Yerli Film Fragman 00:39

Babası Yerli Film Fragman

Ali Rıza ve Mine’nin evliliği 1 ay sürer. Devlerin aşkı büyük olmaz ama bu evlilikten bir çocukları olur. Ali Rıza iyilik adına bir adamı komaya soktuğu için hapse girince Mine, babası Sulhi’nin de gazı ile Ali Rıza’ya b..

Eyüpsultan'da köpek kız çocuğuna saldırdı 02:41

Eyüpsultan'da köpek kız çocuğuna saldırdı

Eyüpsultan'da sokakta video çeken küçük kıza bir köpek saldırdı. Vatandaşların yardımıyla kurtarılan kız çocuğu yaşadığı korku dolu o anları ağlayarak anlattı...

Dilencilerin son oyunu! 01:25

Dilencilerin son oyunu!

İSTANBUL'DA İKİ KADIN, YANLARINDA BİR ERKEK ÇOCUĞU, KUCAKLARINDA DA YENİ DOĞMUŞ BEBEKLE DİLENCİLİK YAPTI. YAKALANDIKLARINDA DA YALANLARINI BİR BİR SIRALADILAR.....

İstanbul'da yine balkon çöktü! 01:55

İstanbul'da yine balkon çöktü!

İSTANBUL'DA GÜNGÖREN'DE BİR BİNANIN BALKONU ÇÖKTÜ. O SIRADA YOLDAN GEÇEN ANNE VE 3 ÇOCUĞU ÖLÜMDEN SANİYELERLE KURTULDU.....