#Çocuğu olan

Eklem Protezi Nedir 00:39

Eklem Protezi Nedir

Eklem protezleri ileri derecede bozulmuş olan ve ilaçla ya da başka yöntemlerle tedavi şansı kalmamış olan eklemlerin fonksiyonlarını gerçekleştirebilmeleri için uygulanan bir tedavi yöntemidir. Burada hangi eklem olursa..

  • NABIZ tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Diz Protezi Nedir 00:49

Diz Protezi Nedir

Diz protezi dizinde kireçlenme olan ve bütün diğer tedavi yöntemleri denenmesine rağmen sonuç alınamadığı durumlard, günlük yaşamsal fonksiyonları ileri derecede kısıtlanmış hastalarda uygulanır. Diz ekleminin aşınmış ol..

  • NABIZ tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Narsisistik Kişilik Bozukluğunun Özellikleri Nelerdir 01:16

Narsisistik Kişilik Bozukluğunun Özellikleri Nelerdir

Narsisistik kişilik bozukluğu, çoğunlukla erkeklerde görülür. Narsisistik kişilik bozukluğu olan kişi, kendisini üstün görür ve çok önemser. Diğer insanları önemsiz ve değersiz görme eğilimleri olur. Tüm bu durumların te..

  • NABIZ tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Ananın Feysine Beğendim Yazsam Babana Ayıp Olmaz Mı 04:20

Ananın Feysine Beğendim Yazsam Babana Ayıp Olmaz Mı

Çökertme köyünde yaşayan, modern hayata sırtını çevirmiş olan Mustafaali günlerini kitap okuyarak geçirmektedir. Çalışmaya karşı olan Mustafaali her türlü yaşamsal ihtiyacı için doğanın ona verdiği nimetlerden faydalanır..

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

 Sahra Çölünün  Bir Bölgesi Karlar Altında Kaldı 01:12

Sahra Çölünün Bir Bölgesi Karlar Altında Kaldı

Dünyanın en büyük çölü olan Sahra Çölünde etkili olan kar yağışı uzun sürmedi. Yağan kar kısa süre içerisinde erise de o anlarda muhteşem görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimler Hepatit B Tarama Testi Yaptırmalı 01:21

Kimler Hepatit B Tarama Testi Yaptırmalı

Hepatit B tarama testi özellikle kan teması olan meslek gruplarında, mesela sağlık çalışanlarına mutlaka uygulanmalı. Şüpheli cinsel ilişkisi olan kişiler de mutlaka Hepatit B tarama testi yaptırmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

HIV Pozitiflik İle AIDS Arasındaki Farklar Nelerdir 01:16

HIV Pozitiflik İle AIDS Arasındaki Farklar Nelerdir

HIV, AIDS hastalığına neden olan virüsün ismi. Vücuda girdikten sonra birçok organı ve hücreleri tutar, bağışıklık sistemini yok eder. HIV ile enfekte olan kişilerde ağır bir tablo yoksa HIV pozitif demek yeterlidir..

  • NABIZ tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolesterol Kanser Riskini Nasıl Etkiler 00:47

Kolesterol Kanser Riskini Nasıl Etkiler

Kolesterol ve kanser arasındaki bağı anlamaya yönelik araştırmalar sonuç vermemiştir. Ama kolestrolü olan insanların kalp rahatsızlığı olma ihtimali daha yüksektir ve kalp hastası olan bir insanda kanser görülme riski da..

  • NABIZ tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Obezite Cerrahisi Kimlere Uygulanabilir 01:09

Obezite Cerrahisi Kimlere Uygulanabilir

Obezite cerrahisi vücut/kitle indeksi 40'ın üzerinde olan hastalara iki-üç diyet başarısız girişimden sonra uygulanır. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon gibi şikayetleri olan hastalarda cerrahi tedavi önerilir...

  • NABIZ tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Yıldızının Karada Yürüyüşü 01:26

Deniz Yıldızının Karada Yürüyüşü

Denizyıldızı, hayvanlar âleminin derisi dikenliler şubesine bağlı Asteroidea sınıfından olan deniz omurgasızlarına verilen ortak ad. Dünya üzerinde, tropikal bölgelerden soğuk kutup denizi sularına kadar deniz tabanında ..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Kimler Grip Aşısı Yaptırmalı 00:39

Kimler Grip Aşısı Yaptırmalı

Grip aşısını öncelikle riskli hasta grubu kategorisine giren kişiler tarafından yaptırılmalı. Bunlar; 65 yaş üstü, kronik rahatsızlıkları yani kalp, şeker, böbrek hastalıkları olan kişilerdir. Bunun yanı sıra yeni doğan ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir 01:55

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir

İşitme kaybı, derecesine göre hafif, orta ve ileri işitme kayıpları olarak üçe ayrılır. Hafif işitme kaybı olan kişi, gündelik hayatına sorun yaşamadan devam edebilir. Orta dereceli işitme kaybı, genellikle hastanın yakı..

  • NABIZ tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü 02:17

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü

FETÖ'nün kripto kurumlarından biri olan Anafartalar Kolejine ait bina, Türkiye'nin ilk bilim ve sanat merkezi (BİLSEM) olan Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezinin yeni adresi oldu...

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce