#Çocuğunun Çok zeki olduğunu sanan anneler

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Turkcell Emocanlar Aramızda 01:04

Turkcell Emocanlar Aramızda

Emocanlar’ın en iyi kalplisi, en ağır abisi, en keyfine düşkünü, en endişelisi, her şeyin doğalını seveni ile tanışın. Zeki Emocan, Pamuk Emocan, Racon Emocan, Sefa Emocan, Organik Emocan, Tıstıs Emocan çok yakında tüm e..

  • Cowboy tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Konuklar, Seyircileri Gizli Kameraya Aldı 01:59

Konuklar, Seyircileri Gizli Kameraya Aldı

Beyaz Show'un 26 Mayıs programının çekimleri öncesinde Evrencan Gündüz, Zeki Açabey ve Orçun Açabey gizli kamera ile seyircilerin arasında dolaştı! Konukların kim olduğu ve yanlış telaffuz edilen isimlerle, konuklarla ge..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzay Oyunları  Film İzle 1:53:48

Uzay Oyunları Film İzle

Gavin Hood tarafından yönetilen film, Orson Scott Card'ın klasikleşmiş bir bilim kurgu romanından uyarlanmıştır. Düşman bir uzaylı topluluğu dünyaya saldırır. Donanma komutanı olan Mazer Rackham, onlarla kahramanca müc..

Maymunla Kedinin Dövüşmesi 00:23

Maymunla Kedinin Dövüşmesi

Bu Maymun Çok Zeki İzle..

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlık Yaparken Polise Yakalanmak 00:36

Hırsızlık Yaparken Polise Yakalanmak

Videodaki hırsız kendini çok zeki zannediyor ama arkasındaki polisi keşke fark etseydi...

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alet Kullanan Balık Uzundiş Balığı 03:14

Alet Kullanan Balık Uzundiş Balığı

Bu balık hakikaten çok zeki!Avustralya'nın Büyük Set Resifi'nde Blue Planet belgeseline girecek kadar bizi şaşırtan bir balığımız var: Uzundiş balığı...

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yılmaz Güney Cemil Sen Bir Pezevenksin 01:32

Yılmaz Güney Cemil Sen Bir Pezevenksin

Bir Zeki Demirkubuz, bir Nuri Bilge Ceylan filmleri tadında uzunca, sessiz ve film festivallerinde çok sanatsal, adeta dışa vurumsal, içe dönümsel, yana kayımsal gibi övgülere mazhar olacak bakışmalardan sıkılan Yılmaz..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi 01:02

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi

İnsanlık tarihi binlerce asılsız UFO haberine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan bazıları doğru da olabilir bilemiyoruz ancak genellikle farklı hava araçlarının gökyüzündeki görüntülerinin dünya dışı varlıklara ait olabilec..

  • Cowboy tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bay Peabody ve Meraklı Sherman Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:29

Bay Peabody ve Meraklı Sherman Türkçe Dublaj Hd İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman full izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman türkçe dublaj izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman hd izle Bay Peabody, sahip edinildiği aile tarafından olduk..

  • Tv Series tarafından
  • 22.967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

Issız Adam İzle 1:50:48

Issız Adam İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Cem Yılmaz Ve Ozan Güven Yine Yıktı Geçti 00:51

Cem Yılmaz Ve Ozan Güven Yine Yıktı Geçti

Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Gökhan Özoğuz önceki akşam Akatlar’da bulunan bir kebapçı çıkışında görüntülendi. Kendilerini bekleyen araca yönelen üçlü, muhabirlerin sorduğu sorulara da ayaküstü yanıt verdi. Yılbaşı gecesi T..

  • BETA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Rampage Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Rampage Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı Teaser

İnsanları kendinden uzak tutan bir Primatolog olan Davis Okoye, doğumundan beri bakımıyla ilgilendiği oldukça zeki bir goril ile arasında inanılmaz bir bağ kurar. Oldukça nazik olan maymun, uygulanan yanlış bir deney son..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..