#Çok kolay ve lezzetli fırında palamut

Çıtır Salata Kasesi Tarifi  Salata Kasesi Yapımı 02:42

Çıtır Salata Kasesi Tarifi Salata Kasesi Yapımı

1.Yoğurma kabına 125g margarin,yarım çay bardağı sıvı yağ,1 adet yumurta,1 yemek kaşığı yoğurt,1'er tatlı kaşığı kadar Kekik, Pulbiber, Çörekotu, Tuz alınır. 2.2-2,5 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 3...

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi 02:38

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta akı, 1 su bardağı çiğ badem, 1 su bardağı fındık içi, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 tutam tuz. ********************* Uzun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. 19 Mayıs tatiliyle haftasonunu birleşti..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi 07:05

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi

RAMAZANA ÖZEL Nutella’lı Bülbül Yuvası Nutella'nın Bülbül Yuvasına ne kadar yakıştığına çok şaşıracaksınız ve Lezzetine bayılacaksınız, Nutellalı Bülbül Yuvası 250 gr tereyağ 1 adet yumurta 1 kabartma tozu 3 yemek ..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

 Kalburabastı Tarifi  Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır 06:22

Kalburabastı Tarifi Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır

Kalburabastı Tatlısı için malzemeler 125 gr tereyağı 1 Çay bardağı süt 1 Çay barda sıvı yağ 2 Çorba kaşığı irmik 1 Çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığ kabartma tozu 3 su bardağı un İri çekilmiş ceviz Şerbeti için 3 su bard..

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Canim Kardeşi̇m 35. Bölüm  Eyvah Fare Var 10:48

Canim Kardeşi̇m 35. Bölüm Eyvah Fare Var

Bizimkilerin evine küçük bir fare yerleşir. Fare evin her yerinden ortaya çıkamaktadır. Çok iyi bir fare avcısı olan Mıncır yakalayamaz. Galip bey bu görevi üstlenir. Her türlü yolu denerler. Ama fareyi yakalamak hiç de ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gazeteden Harika Bir Kapı Süsü - DIY - Para Harcamadan Şık Bir Aksesuar 05:10

Gazeteden Harika Bir Kapı Süsü - DIY - Para Harcamadan Şık Bir Aksesua

Evde işe yaramadan duran veya çöpe atılan gazeteleriniz, bu şekilde çok güzel bir kapı süsüne dönüşebilir. Bu proje sayesinde, çok pahalıya satılan bu tür dekoratif ev ürünlerini kendiniz, zevkinize uygun renklerde ve şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivilce İzlerine Kesin Çözüm  Dermaroller Mucizesi 07:32

Sivilce İzlerine Kesin Çözüm Dermaroller Mucizesi

Evde şipşak yapıyorsunuz, birkaç ay sonra izlerin hafiflediğini görüyorsunuz. Az bilinmesine çok şaşırdığım çok etkili ve kolay bir yöntem. Hepinizi kurtarsın! =) Ürünler aşağıda. Kadınca kanalına abone olmayı lütfen unu..

  • Kadınca tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çoraptan Tavşan Yapımı 02:33

Çoraptan Tavşan Yapımı

Çok eğlenceli ve çocuklar içinde çok sevimli bir oyuncak yapmaya ne dersiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 4.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayıcıklı Patik Yapımı-Dıy 14:30

Ayıcıklı Patik Yapımı-Dıy

3 parçada çok kolay yapabileceğiniz patik yapımı.Bu patiği istediğiniz renkte de yapabileceğiniz gibi benim gibi ayıcık şeklindede yapabilirsiniz.Sevdikleriniz,çocuklarınız ve kendiniz için çok şık ve ayaklarınızı sıcacı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadise Dövmelerinin Anlamını Açıkladı! 01:04

Hadise Dövmelerinin Anlamını Açıkladı!

Şon olarak Şampiyona Şeker şarkısı ile listelerde boy gösteren güzel şarkıcı Hadise çok şık çok havalı görüntülendi. Sırtına yaptırdığı yabancı dövmelerin anlamını anlatan hadise kolay bir kadın olmadığını dile getirdi. ..

  • ANKA tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Sos Tarifi 01:19

Beşamel Sos Tarifi

Bu videomuz da yapımı çok kolay fakat çok leziz bir sos olan beşamel sos tarifini sizler için paylaştık...

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi 02:54

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi

Kahvaltılık tarifler içinde en çok sevilenlerinden olan gözleme tarifi için evde tapımı çok kolay ve pratik bir video hazırladık. Hazır yufkadan ıspanaklı gözleme tarifi yapımı videosu ile adım adım her aşamasını uygulay..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır 05:47

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Kolay dumanlı göz makyajı yapmak aslında çok zor değil. Videoda gösterdiğim göz makyajı tekniği ile kolaylıkla siz de çok güzel buğulu göz makyajları yapabilirsiniz.Bu makyaj tekniğini ben makyaja ilk başladığım zaman pr..

Stil Baykuşu Protez Tırnak 20:11

Stil Baykuşu Protez Tırnak

Yeni yeni popüler olan hard gel tırnakları beraber uyguluyoruz. Çok pratik, kolay ve kısa zazmanda kendi kendinize uygulayabileceğiniz bu protez tırnaklar ile elleriniz çok güzel gözükecek :)..

Leo Ve Helikopter 05:55

Leo Ve Helikopter

Çizgi film Küçük kamyon Leo ve helikopter! Hava çok yağmurlu, rüzgar esiyor. Bu ses neydi? Lifty'nin dükkanında üstündeki tabela yere düşmüş. Leo’yu çağıralım. Lifty'nin senin yardımına ihtiyacı var. Tabela çok ağırmış. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

Mustafa Ceceli - Aman 04:32

Mustafa Ceceli - Aman

Senden öncesi var elbette Sonrası da olur muhtemelen hayat bu bilinmez Hadi gel bak içime uçurumdan daha derin Öyle bir iz ki bıraktığın kolay silinmez Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız Özlemim tuzdan çok toprak..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..